2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Korkular hep oluyor canım vesveseye kulak asmamak gerek gecen geceler bende öyleydim . Biraz eşimle sohbet edince rahatladım

Ah bu hormonlar bizi asiri duygusal yapıyor. Dusunme boyle seyler Allahin izniyle birsey olmaz tek sezeryan olan bis miyiz? Hersey yolunda gidecek insallah. Ben travmali ilk doğumuma ragmen aklima getirmiyorum sen hiç getirme birsey olmaz
Aglayacak birsey buluyoruz illaki gececek bugunlerde.

Korkular hep oluyor canım vesveseye kulak asmamak gerek gecen geceler bende öyleydim . Biraz eşimle sohbet edince rahatladım
Benim eşim bu konularda biraz daha donuk. Ona saçma geliyor düşüncelerim. Yani o daha mantik çerçevesinde bakıyor her şeye... Aslında bende öyleyimdir ama bu ara oğlum üzerime çok düşüyor ondan olsa gerek hormonlarım daha da tavan yaptı sanırım

İnşallah canım... İkisi de benim evladım ama insan istemsizce öncekini düşünüyor, aklı onda kalıyor. Benim ilk hamileligim çok riskliydi. Ölüm riskim vardı. Zaten sonrasında da çok kanamam oldu... Şükür bu iyi ama ondan da kalan bir travma sanırım

Büyük ihtinal hormonlar bizimle oynuyor canım benim bir de bu sıralar panik atağımı hortlattı aklıma saçma sapan şeyler geliyor hiç dinlemeyelim boşver bebişlerimizi düşünelim

Evrene olumlu düşünceler gönderelim ki bize olumlu sonuçlar versin
Gecen aksam bana da uyku girmedi benim gözümede oglum hastayken sma li cocuklar geldi aklıma Allah kimseye cocugu icin caresizlik yasatmasin.
Hormonlardan daha detaylı düşünüyoruz sanirim

21 24 arasi dedi benim doktorum da canim

Off off sorma ben de asiri duygusalim.bu aralar. Kafama da herseyi takıp aninda aglamaya musaitim. Ki agliyorum da yani. Ama biliyorum hormonlardan. Ama diyorum sonradan ya hormon degil de gerçekse. Kafamda deli sorular panik hali sonra da

21 24 arasi dedi benim doktorum da canim
Ya canim Antalyaya merkeze gitmeye baslicam iki doktor arasinda kararsizim ikisine de yazdım simdi digeride cevap vermis gec kalmissiniz 22 ye kadar yapilmali normalde. En kisa zamanda gidin diyor o da ins pazartesi alirlar beni araya radyaloji doktoru sekreteri ara pazartesi yardimci olurlar dedi.

Oyle dediyse kesin yardimci olurlar canim rahat ol. Şöyle ki sadece buyumus olduklarından bazı organ ya da bölgeleri gormekte zorlaniyorlar. Oglumda fetal eko istemişti doktorum onda mesela 24 de gitmiştim doktor bebek büyümüş herseyi gordum ama bi damarı ve kapakcigi tam goremedim bisey oldugunu sanmiyorum ama dogumdan sonra bi daha bakalim demisti.

İlk doğumda suni sancılı halde güle oynaya girmiştim sezeryana tek düşündüğüm karnimdaki sağlıklı doğacak mıydı ama şimdi aklıma gelince kalbim sıkışıyor oğlumu nasıl bırakacağım bişey olursa ona kim bakar diye ikinci doğum çok daha zormuş çünkü ardında bekleyenin var rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin bizlere

Off off sorma ben de asiri duygusalim.bu aralar. Kafama da herseyi takıp aninda aglamaya musaitim. Ki agliyorum da yani. Ama biliyorum hormonlardan. Ama diyorum sonradan ya hormon degil de gerçekse. Kafamda deli sorular panik hali sonra da
Aynı durumdayiz kendime engel olamıyorum

Amin canım inşallah kesinlikle bende böyle düşünüyorum...

Amin canım... Ama işte bazen hormonlar çok zorluyor... İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Ben Antalyada 21+3 gittim .Şuan Rusya'dayim ve tekrar gittim ultrasona aynı hersey bakmışlar yazı verdiler 24+3 . Bence birsey olmaz .gec da olsun ama git yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…