2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar kahvaltıdan kalktım bulaşık ortalık toparlama falan sonra bı anda buz kestim soğuk ter bosalti midem ağzıma geldi tansiyonuma baktım normal yattım ettim bı tuzlu salatalik yedim ayıldım ama yarım saat kivrandim ağladım ya ilk kez böyle oldu

Acaba şekerin falan mi düştü ki bilemedim canim.Dinlenince gecti mi? Mide bulantısı mi yasadin yedigin birsey agir gelmiste olabilir.

Yok aslinda bide hem kan ilacı hemde decavit kullanıyorum decavitte komple herşey varmış içinde valla anlayamadim
Bende kan ilacina baslamadan once biraz senin gibiydim ter geliyordu bir anda ama korkma hepimizde var simdi bende alerji basladi galiba hapsurup duruyorum burnum kasiniyor

Gecen biride yazmıştı ismini unuttum, ayni birden buz kesti, ter boşladı dedi . Şeker olabilir mi acaba?

Vallahi bilmiyorum bidaha olmaz inşallah evet oda otobüste fenalasmisti
Ben yazmıştım canım gözüm falan kararmıştı benim Bi de gözüm falan kararmıştı. Şeker düşüklüğü olabilir gibi geldi. Senin şeker şüphesi vardı galiba belki birden kestiysen şekerin düşmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…