2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mı
Canim vücut yapina gore değişiyor benim karnimda hic olmadi ilkinde basenlerimde vardi cok az yenisi eklenmisti. Bu hamilelihimde nasim olur bilmiyorum artik

Günaydın kizlar... Felaket bir diş ağrısı musallat oldu sabah sbaah şu dişten çektiğimi hiç birseyden çekmedim... Bir doguruyum şu dişlerimi komple cektirecdgim az kaldı... Çocukluğumdan beri çekiyorum

Ya benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mı
Uste çıkabilir kasıktan tabi çıkmayadabilir.mesela benim karnım cumartesinden sonra birden buyudu anlayamadım şişlik mi cumartesi normaldi ama smdi büyüdü baya

İlk gebeliğim tüp bebekti o yüzden pozitifi gördükten sonra 12. haftama kadar doktorum bana kullandırmıştı ki kendisi profesördü böyle zararlı bir iğne olsa neden bunu tüp bebek tedavi sürecine dahil etsin ki? Tabii ki kullanılmasını önermeyen doktorun da vardır bir bildiği ama kafa karıştırıcı gerçekten.

Antalyadaki doktorum seker var dedi dahiliyeye gir sekerini olcsunler diyetisyene yonlendirirler dedi. Eger 92 altina dusmezse insulin kullanirsin diyor.
Geçmiş olsun açlık şekerin mi 92 altına düşecekmiş canım benim ki 95 di yükleme yapıldı tokluk düşük çıkınca bana diyet yap vs demedi

Gunaydin kizlar seker yuklemesine geldim ben de. Acken alindi kan. Ictikten 1 saat sonra alinacak bir de. Ay ama tadini begenmedim daha once limonlu bi icecek içmiştim o daha guzeldi elmayi sevmedim

Antalyadaki doktorum seker var dedi dahiliyeye gir sekerini olcsunler diyetisyene yonlendirirler dedi. Eger 92 altina dusmezse insulin kullanirsin diyor.
Ya ama bence yüksek degil ki. Hele insulin kullanacak kadar hic degil bence. Benim annem seker hastasi o bile insulin kullanmiyor henuz hap kullaniyor

Günaydın ama siz ekim ayı anneleri grubu yerine yanlışlıkla Ocak 2023 anneleri grubuna yazdınız farkında olmadan :) Başınıza gelenlere çok üzüldüm gerçekten iyi ki doğurmamışsınız o stres ve üzüntüyle ama herkes iyiymiş çok şükür Bebeğinize maşallah kilosu çok güzel ama dediğiniz gibi daha da doğmazsa sezeryan yolcusu gibisiniz hatta 4 kg olduysa belki de kilodan dolayı normal doğurmamanızı önerecekler ama her ne olacaksa hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah

Canım geçmiş olsun ben agarta diş macunu kullanıyorum florür zararlı diye biliyordum ben de diş ipi kullanıyorum ama çok kanama oluyor ağız içi doluyor geçecek inşallah

Canim su an kanamam felan yok kanama olursa veriyor sanirim. Benim diger doktor erken doğuma onlem amacli sonuna kadar devam diyor

Canim su an kanamam felan yok kanama olursa veriyor sanirim. Benim diger doktor erken doğuma onlem amacli sonuna kadar devam diyor

Ama progestan da erken doğumu önlemek için biliyorum ben o yüzden doktorum bana 12. haftadan sonra prolutan iğneyi bırak günde 3 kere progestan kullan demişti hatta 32. haftadan sonra 2 ye 35 den sonra 1 e indirmişti progestan fitili. Her doktorun düzeni farklı işte bilemedim ki

Geçmiş olsun açlık şekerin mi 92 altına düşecekmiş canım benim ki 95 di yükleme yapıldı tokluk düşük çıkınca bana diyet yap vs demedi
99 cikti aclik sekeri dahiliyeye gidecekmisim cihazla olcum yapip diyetisyene yonlendirecek dedi.diyetle dusuremezsen insulin dedi ama ben sanmiyorum.ilk hamileligim de diyet le duzelmisti.

Beyaz renkmi nasl anladin catlak oldugunu
Pembe kırmızı arası bir ton. Sonradan beyaza dönecek. Kısa bir çatlak ama uzar mı bilmiyorum inşallah başka çıkmaz dicem ama şimdiden çıktıysa son ayı düşünemiyorum. Birde esmerim, beyaz tenli olsam üzülmezdim sanırım

Ya ama bence yüksek degil ki. Hele insulin kullanacak kadar hic degil bence. Benim annem seker hastasi o bile insulin kullanmiyor henuz hap kullaniyor
Sanmiyorum canim bende diyetle düşeceğine inaniyorum. Doktorlar tüm ihtimalleri anlatiyorlar ya ondan soyledi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…