- 9 Aralık 2021
- 869
- 804
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.461
Ya benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mıAynen oğlumda çatlayan yerler tekrar açılmış gibi içi dolunca
Canim vücut yapina gore değişiyor benim karnimda hic olmadi ilkinde basenlerimde vardi cok az yenisi eklenmisti. Bu hamilelihimde nasim olur bilmiyorum artikYa benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mı
Uste çıkabilir kasıktan tabi çıkmayadabilir.mesela benim karnım cumartesinden sonra birden buyudu anlayamadım şişlik mi cumartesi normaldi ama smdi büyüdü bayaYa benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mı
Kizlar yaa aklima takilan bir sey var..Bu sorum erken dogum riski olan hamislere. Ben bu zamana kadar proluton igne kullandim.onveleri daha sık simdi haftada bir. Yeni basladigim doktor ben proluton vermiyorum karari size birakiyorum dedi. Yani bu zamana kadar kullandim zaten burdaki doktorum da erken dohum riskini önlediği dusunuldugu icin kullandiriyoruz diyoruz kararsiz kaldim.erken dogum riski olan hamile anneler kullaniyor musunuz? Kullanmayanlar neden kullanmiyor
Geçmiş olsun açlık şekerin mi 92 altına düşecekmiş canım benim ki 95 di yükleme yapıldı tokluk düşük çıkınca bana diyet yap vs demediAntalyadaki doktorum seker var dedi dahiliyeye gir sekerini olcsunler diyetisyene yonlendirirler dedi. Eger 92 altina dusmezse insulin kullanirsin diyor.
Ya ama bence yüksek degil ki. Hele insulin kullanacak kadar hic degil bence. Benim annem seker hastasi o bile insulin kullanmiyor henuz hap kullaniyorAntalyadaki doktorum seker var dedi dahiliyeye gir sekerini olcsunler diyetisyene yonlendirirler dedi. Eger 92 altina dusmezse insulin kullanirsin diyor.
Kızlar günaydın Çok giremiyorum doğuran varsa Geçmiş olsun �nşallah sıkıntısız sorunsuz bir doğum yaşamışsınızdır Bebiş de siz de iyisinizdir Darısı artık benim başıma
Sanki bir tık inmiş gibi hissediyorum bebişi bugün 39 hafta oldu 3.15 doktor randevum var Tekrardan çatı muayenesi yapacak dua edin inşallah açılma vardır çocuk da inmiştir yoksa sezeryana doğru yollanacağım çünkü çocuk geçen hafta 3 700 kiloydu bu hafta 3 900 4 kilo arası muhtemelen bakalım doktor ne diyecek kilo fazlalığından dolayı belki sezeryan diyebilir 40 haftayı bekle sen bilemedim doktoru zorlasam mı normal için yani Epidural için
Bu arada 2 gün önce akşam köyde düğün vardı Normalde Annemlerin Ben götürecektim. Gerçi annem de sürmek isteyecekti sonra kararımı değiştirdim biraz geç giderim diye eşimle geçtim 5-6 dakikalık bir mesafe Bizim kendi evimizle dönüşte yine eşimle Geri dönecektim onlar da kendi arabaları ile dönüyor Annem sürdü annemler önden gittiydi tam bizim evimizin önüne geldi dönüş yaparken yolun kenarlarında bizim hep Hendek var bir çukurluk var Annem de erken dönmüş o günde cam buğu yapmış kaloriferi açacağına camları açmışlar o sıra durup da camı sileceğini aradan dönerek eve geçerken erken davranmış sen de ters dönmüş şekilde durabilmişler arabada annem babam yengem ve halam vardı biz de arkalarından 2-3 dakika sonra geldik belki mahalledekiler ambulansı çağırın vesaire dediler ama ben bir Şok geçirdim araba ters dönmüş şekilde görünce sıkıştılar mı sıkıştılar mı yanlarına da gidemiyorum kenarda ambulansı aradım yolu zor tarif ettim bir şok geçiriyorum mahalledekiler hep çıkarttı şükürler olsun babamın sadece alnına cam gelmiş o küçük bir kan atmış boylu boyunca ilk o çıkınca biraz da canım sıkıldı Allah'tan dikişsiz atlattı o gün hastanede geçti ama sonuçlar Hepsinin iyi çıktı şükürler olsun ucuz atlattılar sadece ağrı sızı eklem ağrıları ile bu sıkıntıda bitti Ama ben çok etkilendim korktum Çok mahalledekiler düğündekiler hepsi Büşra arabada mı diye Onlar da korktular arabada Ben olsaydım Muhtemelen zor çıkardım Gerçi onlar da nasıl çıktı Onun da aklım almıyor ya şükürler olsun Allah yardım etti ama iki gün oldu hala kendimde değilim o gün Allah'tan doğurmadım yani ama kasılmam oldu Belki de ondan sonra iner gibi hissettim ama çok inmedi yine yani bugün belli olacak bakalım
Dua edin Kızlar ben de size ediyorum İnşallah sağ salim Ekim annelere doğurmuş olarak karşıma çıkacaksınız sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat
Canım geçmiş olsun ben agarta diş macunu kullanıyorum florür zararlı diye biliyordum ben de diş ipi kullanıyorum ama çok kanama oluyor ağız içi doluyorKızlar bişey sorucam diş temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz. Diş macunu falan. İnternette florür zararlı yazıyor ama. Benim kırılan bir dişim var geçen bir parçası sallanıyordu kopardım. O kısımdaki diş etimde büyüme oldu sanırım. Neredeyse diş gibi duruyor. Doktorum listesine in mor olanını kullan dedi ama onda da florür içerir yazıyor.
Açlık yüksek canım senin de benim de öyle neden acaba ama şeker olsa tokluk da yüksek olmaz mıydıKizlar referans araliginda cikmis sonuclar ,seker yok yani demi. Doktor cevap vermedi
Canim su an kanamam felan yok kanama olursa veriyor sanirim. Benim diger doktor erken doğuma onlem amacli sonuna kadar devam diyorİlk gebeliğim tüp bebekti o yüzden pozitifi gördükten sonra 12. haftama kadar doktorum bana kullandırmıştı ki kendisi profesördü böyle zararlı bir iğne olsa neden bunu tüp bebek tedavi sürecine dahil etsin ki? Tabii ki kullanılmasını önermeyen doktorun da vardır bir bildiği ama kafa karıştırıcı gerçekten.
Oooooo masallahh menü güzel bence bende buna benzer besleniyorum tek var pekmezli su iciyorum sabahları onunda tadı güzel gelmeye başladı içe içeDiyet ile baslayan günden günaydın kızlarHamilelikte bile huzur yok. Nerde kaymaklar ballar receller pekmezler
Diyet ile baslayan günden günaydın kızlarHamilelikte bile huzur yok. Nerde kaymaklar ballar receller pekmezler
Canim su an kanamam felan yok kanama olursa veriyor sanirim. Benim diger doktor erken doğuma onlem amacli sonuna kadar devam diyor
99 cikti aclik sekeri dahiliyeye gidecekmisim cihazla olcum yapip diyetisyene yonlendirecek dedi.diyetle dusuremezsen insulin dedi ama ben sanmiyorum.ilk hamileligim de diyet le duzelmisti.Geçmiş olsun açlık şekerin mi 92 altına düşecekmiş canım benim ki 95 di yükleme yapıldı tokluk düşük çıkınca bana diyet yap vs demedi
Pembe kırmızı arası bir ton. Sonradan beyaza dönecek. Kısa bir çatlak ama uzar mı bilmiyorum inşallah başka çıkmaz dicem ama şimdiden çıktıysa son ayı düşünemiyorum. Birde esmerim, beyaz tenli olsam üzülmezdim sanırımBeyaz renkmi nasl anladin catlak oldugunu
Sanmiyorum canim bende diyetle düşeceğine inaniyorum. Doktorlar tüm ihtimalleri anlatiyorlar ya ondan soyledi benceYa ama bence yüksek degil ki. Hele insulin kullanacak kadar hic degil bence. Benim annem seker hastasi o bile insulin kullanmiyor henuz hap kullaniyor
Ben doyunca tereyag bal yapiyordum ikinci bardak cayim ile.Oooooo masallahh menü güzel bence bende buna benzer besleniyorum tek var pekmezli su iciyorum sabahları onunda tadı güzel gelmeye başladı içe içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?