2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayy ben beyaz tenliyim göbekte çatlak yok çok şükür ama genetik iste bizde basen kısmında hafif var sporla toparlamıştım bende

Diyet ile baslayan günden günaydın kızlar Hamilelikte bile huzur yok. Nerde kaymaklar ballar receller pekmezler
Afiyet olsunnnn mis gibi menü işte keşke bende yumurta yiyebilsem. Tiksindiğim tek şey oldu. Hafta sonları soğansız menemen gibi yapıp kahvaltıda yiyorum. Başka türlüsü iştahımı kaçıyor

Ay valla oyle ama benim icim sinmedi ya baska doktor bakicam. Cunku burda 3 doktor hep istiharat derken o yürüyüş yap diyor .

Ayy ben beyaz tenliyim göbekte çatlak yok çok şükür ama genetik iste bizde basen kısmında hafif var sporla toparlamıştım bende
Ne güzel inşallah çıkmaz hiç canım, büyük şanş Benim genetik yatkınlığım var çatlağa. Çok çabuk kilo alıp verebiliyorum. E sporda yapmıyorum, gebelik öncesinde de gayet sağlıksız besleniyordum hakettim azcık

Afiyet olsunnnn mis gibi menü işte keşke bende yumurta yiyebilsem. Tiksindiğim tek şey oldu. Hafta sonları soğansız menemen gibi yapıp kahvaltıda yiyorum. Başka türlüsü iştahımı kaçıyor
Şükür tiksindigim bir sey olmadi ye ye ye sonun bu iste diyet yap dediler . Sadece cikolata,serbetli tatli denilince istemsiz yüzümü burusturuyorum ilginc yani ilk hamileligimde seker varken baya tuketiyordum

Ya benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mı
Göbeğin büyümesine ve iç karnın genişliğine bağlı ben haritaya döndüm foto atsam korkarsiniz o derece

Ha birde bende plasenta anterior var yani plasenta göbeğin ön tarafına yerleşmis acaba onla alakası varmı aramızda plesanta anterior olan varmi
Benim de oyle canim ama doktor sorun yok dedi. Ayrıntılı ultrasonda radyolog da ayni seyi soyledi sadece hareketlerini gec hissedersin bazen az hissedersin dedi oyle de oldu cidde gec hissettim.
Sanmiyorum canim bende diyetle düşeceğine inaniyorum. Doktorlar tüm ihtimalleri anlatiyorlar ya ondan soyledi bence
Ay bence de ama niye en kotusunu anlatıp stres yaptırıyorlar benim bunu aklim almiyor biraz rahatlatici olsalar ya.
Birisi havuc suyu suyu arttırıyor demisti simdi aklima geldi. Ben hergun kahvaltida havuc yiyorum suyun fazla dikkat et dediler acaba etkiler mi. Yemesem mi
Aa evet evet yeme bence de bi sonraki kontrole kadar yeme

Birisi havuc suyu suyu arttırıyor demisti simdi aklima geldi. Ben hergun kahvaltida havuc yiyorum suyun fazla dikkat et dediler acaba etkiler mi. Yemesem mi
Ben yiyorum açıkçası pek dikkat etmiyorum çünkü şekerim çıkmadı su fazlalığı da dediğim gibi benim hamielliklerimde olan bisey

Ben yiyorum açıkçası pek dikkat etmiyorum çünkü şekerim çıkmadı su fazlalığı da dediğim gibi benim hamielliklerimde olan bisey
Yani anneminde hamileliklerinde suyu cok fazla olurmus hatta o zamanlar buna bizim burda halk arasinda su ikizi denirmis, karnı cok sisermis. Ama doktorlar normal dogumun kolay olur iyi dermis. Simdikiler tam tersi diyor.ben ilkinde erken dogurdugumdan temkinli olucam mecbur her ihtimale karsi

Ah bi donebilseydin Acilma ne durumda canim,agrin sizin var mi

Gecmis olsun pesser 'ne ben bilmiyorum. Acilma mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…