- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.481
Ayy ben beyaz tenliyim göbekte çatlak yok çok şükür ama genetik iste bizde basen kısmında hafif var sporla toparlamıştım bendePembe kırmızı arası bir ton. Sonradan beyaza dönecek. Kısa bir çatlak ama uzar mı bilmiyorum inşallah başka çıkmaz dicem ama şimdiden çıktıysa son ayı düşünemiyorum. Birde esmerim, beyaz tenli olsam üzülmezdim sanırım
Cikolata cekmiyor bu hamileligimde hic o yuzden aglamiyicigimAy çok şükür bende şeker normal çıktı şuan çikolatalı ekmek yiyorum
Afiyet olsunnnnDiyet ile baslayan günden günaydın kızlarHamilelikte bile huzur yok. Nerde kaymaklar ballar receller pekmezler
Merak etme birazz sık dişini diyetle toparlarsın bu şeķer olayınıBen doyunca tereyag bal yapiyordum ikinci bardak cayim ile.
Ay valla oyle ama benim icim sinmedi ya baska doktor bakicam. Cunku burda 3 doktor hep istiharat derken o yürüyüş yap diyor .Ama progestan da erken doğumu önlemek için biliyorum ben o yüzden doktorum bana 12. haftadan sonra prolutan iğneyi bırak günde 3 kere progestan kullan demişti hatta 32. haftadan sonra 2 ye 35 den sonra 1 e indirmişti progestan fitili. Her doktorun düzeni farklı işte bilemedim ki
Ne güzelAyy ben beyaz tenliyim göbekte çatlak yok çok şükür ama genetik iste bizde basen kısmında hafif var sporla toparlamıştım bende
Şükür tiksindigim bir sey olmadiAfiyet olsunnnnmis gibi menü işte keşke bende yumurta yiyebilsem. Tiksindiğim tek şey oldu. Hafta sonları soğansız menemen gibi yapıp kahvaltıda yiyorum. Başka türlüsü iştahımı kaçıyor
Ay valla oyle ama benim icim sinmedi ya baska doktor bakicam. Cunku burda 3 doktor hep istiharat derken o yürüyüş yap diyor .
Göbeğin büyümesine ve iç karnın genişliğine bağlı ben haritaya döndüm foto atsam korkarsiniz o dereceYa benim ilk hamileligim karnımda yok ama her iki ayağımın kasık kısmında çok fazla çatlak olusmus benim gibi olan var mı sonradan karın bölgesine de yayılır mı
Benim de oyle canim ama doktor sorun yok dedi. Ayrıntılı ultrasonda radyolog da ayni seyi soyledi sadece hareketlerini gec hissedersin bazen az hissedersin dedi oyle de oldu cidde gec hissettim.Ha birde bende plasenta anterior var yani plasenta göbeğin ön tarafına yerleşmis acaba onla alakası varmı aramızda plesanta anterior olan varmi
Ay bence de ama niye en kotusunu anlatıp stres yaptırıyorlar benim bunu aklim almiyor biraz rahatlatici olsalar ya.Sanmiyorum canim bende diyetle düşeceğine inaniyorum. Doktorlar tüm ihtimalleri anlatiyorlar ya ondan soyledi bence
Aa evet evet yeme bence de bi sonraki kontrole kadar yemeBirisi havuc suyu suyu arttırıyor demisti simdi aklima geldi. Ben hergun kahvaltida havuc yiyorum suyun fazla dikkat et dediler acaba etkiler mi. Yemesem mi
Ben yiyorum açıkçası pek dikkat etmiyorum çünkü şekerim çıkmadı su fazlalığı da dediğim gibi benim hamielliklerimde olan biseyBirisi havuc suyu suyu arttırıyor demisti simdi aklima geldi. Ben hergun kahvaltida havuc yiyorum suyun fazla dikkat et dediler acaba etkiler mi. Yemesem mi
Ben kac aydir öyle hahaha dun diyetisyen manti verecekti ama yazmamis listeye:) üzüldüm bi mantiyemek istiyorumDiyet ile baslayan günden günaydın kızlarHamilelikte bile huzur yok. Nerde kaymaklar ballar receller pekmezler
Yani anneminde hamileliklerinde suyu cok fazla olurmus hatta o zamanlar buna bizim burda halk arasinda su ikizi denirmis, karnı cok sisermis. Ama doktorlar normal dogumun kolay olur iyi dermis. Simdikiler tam tersi diyor.ben ilkinde erken dogurdugumdan temkinli olucam mecbur her ihtimale karsiBen yiyorum açıkçası pek dikkat etmiyorum çünkü şekerim çıkmadı su fazlalığı da dediğim gibi benim hamielliklerimde olan bisey
Mesaj at manti yazmamissiniz bu beni üzer diyeBen kac aydir öyle hahaha dun diyetisyen manti verecekti ama yazmamis listeye:) üzüldüm bi mantiyemek istiyorum
Ah bi donebilseydinKızlar günaydın. Bize dün acil başka hastaneye taşınmışlar. Burda çok iyi çocuk reanimasyon var. Durum çok kötü (((pesser bile takmak yasak(((sadece yatış verdiler .ne kadar çok içinde durur daha iyi
Gecmis olsun pesser 'ne ben bilmiyorum. Acilma mi varKızlar günaydın. Bize dün acil başka hastaneye taşınmışlar. Burda çok iyi çocuk reanimasyon var. Durum çok kötü (((pesser bile takmak yasak(((sadece yatış verdiler .ne kadar çok içinde durur daha iyi
AtacamMesaj at manti yazmamissiniz bu beni üzer diye
Dün ultrason bile yapamadılar kadın agzi bakmak korktu patlar diye işte 30dk içinde acil başka hastaneye gönderdiler. Yooo ben iyi birsey yok uzanıyorum hepAh bi donebilseydinAcilma ne durumda canim,agrin sizin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?