- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.981
Yat dinlen bı sıcak çorba iç canımKızlar bende bugün biraz kötüyüm. Bel ağrım var çok. midem bulanıyor bağırsaklar kötüÜşüttüm dün eşimin memleketine gitmiştik, çok soğuktu. Aksine İzmir bugün yanıyorrrrr
Çok doğruValla bebekler cidden kafalarına göre bazen cidden öyle hafif hareket ediyor ki eee bu önce böyle değildi kesin bişey oldu diyorum hele dikkatimi verip tam dinlersem iyice hareket azalıyor ama hiç takip etmeyeyim hemen başlıyorbence takip ederken stres yapıyoruz onlar da etkileniyor ya
Ah keşkem keşkemmmYat dinlen bı sıcak çorba iç canım
Benimki bu hafta galiba babasını öğrendi artık gün içinde sakin bir iki pıt pıt ile geçiyor eşim okuldan geldi mi tamam garibim seviniyor galiba benimle konuşurken kız da içerde kıpır kıpırÇok doğruara ara benim kızda korkutuyor beni mesela dünde çok hareketliydi. Resmen tüm vücudu elleri kollarıyla dans etti içimde, karnım hop oturdu hop kalktı bugün daha sakin tekmeleri. Korkmamamız gerek bencede ya.
Aminnnn canım aminBenimki bu hafta galiba babasını öğrendi artık gün içinde sakin bir iki pıt pıt ile geçiyor eşim okuldan geldi mi tamam garibim seviniyor galiba benimle konuşurken kız da içerde kıpır kıpırgünleri günlerine uymuyor galiba önemli olan ciddi bir kıpırdama hissetmemek gibi şükür şimdilik hiç öyle olmadı kimsenin de olmasın
Sende kocayı kıza kaptiricaksin desene hari pabuç gidiyo damaBenimki bu hafta galiba babasını öğrendi artık gün içinde sakin bir iki pıt pıt ile geçiyor eşim okuldan geldi mi tamam garibim seviniyor galiba benimle konuşurken kız da içerde kıpır kıpırgünleri günlerine uymuyor galiba önemli olan ciddi bir kıpırdama hissetmemek gibi şükür şimdilik hiç öyle olmadı kimsenin de olmasın
Benimde bugun sabah baya hareketliydi. Titretti beni sabahKizlar bebek harekeri azaldi dediniz dediniz sizi teselli ederken aha bana da oldu. Dunden beri cok yavasladi asiri hareketliydi
Evet canım demeden ölçüyorlar ilk hamileliğimde özele gidiyordum o zamanda öyleydi şimdi devlet hastanesine gidiyorum yine öyle.Yani sen demeden olcuyorlar demi canim. İlk hamileligim de ölçülüyor du diye hatirliyorum sanki
Amin canım..Gün sonunda benim de öyle beynim, karnım her yerim patlayacak gibi oluyor gerilmeler kasılmalar vücut alarm veriyor ama iş hayatı anlamıyor.
Elimde bir sihirli değnek olsaydı 32 haftayı şöyle bi 24-25lere çekerdimo haftalardan sonra iyice zulüm oluyor artık bence. E işe gittik geldik bitmiyor ki. Evde çocuk, ev işi, yemek bilmem ne bitmiyor bitemiyorrrrr 24 saat yetmiyor
Kızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?
Bende hiç sevmem normal deNormalde de ilaç içmekten nefret ederdim herşey üstüme geliyo
Valla önce hiç pas vermiyordu bişey oldu şimdi elini koyduğu yerin altına geliyor kıyamam insan duygulanıyor daSende kocayı kıza kaptiricaksin desene hari pabuç gidiyo dama
E kanalda uyusturma olmadi miDişçi bana çekim yapılmıyor dedi ama kanal yapıldı. Anlamadım. Çekim neden olmadı. 5.ayı geçince yapmıyorlarmis. Doktorumdan yazı almıştım kanal içinde. 3hafta önce oldu ama iyiki yaptırmıştım hayatımda öyle agri cekmedim çünkü
Multivitaminin icinde omega var canim oradan alıyorumdur birde haftada 3 gun balik yiyen bir aileyizKızlar balık yağı kullanıyor musunuz? Hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?
Kanal tedavisi basa bela ya disin ömrü çok olmuyor onu yaptiklarinda illa kaplama yapmaları gerekiyor ve 5 yil sonra kaplama cikiyor 2 disime yaptirmistim icten kirildilar cekilip kopru yapiĺdi bosluklara bence kanal tamamen pismanlikDişçi bana çekim yapılmıyor dedi ama kanal yapıldı. Anlamadım. Çekim neden olmadı. 5.ayı geçince yapmıyorlarmis. Doktorumdan yazı almıştım kanal içinde. 3hafta önce oldu ama iyiki yaptırmıştım hayatımda öyle agri cekmedim çünkü
Sor bence doktoruna tekrardan teyit alirsin hem canim aklin kalmaz.Kızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?
Oh masallah ben haftada 1 anca yiyorum.az tarif versene evde yapıyorsanMultivitaminin icinde omega var canim oradan alıyorumdur birde haftada 3 gun balik yiyen bir aileyiz
Kuzu karadenizlilere gelin geldim tarifi buOh masallah ben haftada 1 anca yiyorum.az tarif versene evde yapıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?