2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Rahim uzunlugu iyi bence canim bugun bende netten baktim bugun 30 hafta ustunde 40 cm normali diyor.
Ama sancın ciktiysa cok dikkat et canim kendine ,ben hastaneye gittigimde 210 ustu sanci demislerdi benim 180 normal cikmisti senin kac cikti?

Okuduğum bir yerde ciğer geliştirici de bir miktar kilo aldırır yazıyordu belki o ani atak ondan olmuştur sonuçta şekerini de arttırmış bak, çok şükür şuan erken doğum sıkıntın yokmuş bu iyi haber işte, diyete de ne yapalım dikkat eder uyarız

Bence normal canım zaman yaklaştıkça korkularımız gün yüzüne çıktı bende rahattım sanki onuncu doğumum gibi halbuki dogum hakkında en ufak bilgim yok hastaneden korkmaya başladım doktorada demistim bunu sen merak etme her sekilde içerden çıkacak o sen bana bırak demişti

Rahim uzunlugu iyi bence canim bugun bende netten baktim bugun 30 hafta ustunde 40 cm normali diyor.
Ama sancın ciktiysa cok dikkat et canim kendine ,ben hastaneye gittigimde 210 ustu sanci demislerdi benim 180 normal cikmisti senin kac cikti?
Canım cihaz farklı sanırım benim çekildiğim nst de en fazla 100 sancı zaten 20 nin üstünü sancı sayıyoruz dedi 50 lerce çıktı 4 defa benim rahim uzunluğu iyi dedi bakalım takip edeceğiz artık kilosu biraz zayıf geldi bana da

Kızlar ben yine kasık ağrısından hastaneye gittim doktor yatış verdi rahim agzi kisalmam 20 mm olmus erken dogum diye sonra perinatoloji yok diye başka hastaneye sevk oldum kasıgım resmen yirtiliyor ama nstde bir gram agrim cikmiyor şimdi sevk oldugum hastanede perinatoloji bakacak serum bagladilar kisalmada 18 mm cikti erken dogum diyip duruyorlar iyice psikolojim bozuldu

Ya canim sakin ol bebegin kilosu nasıl ciger geliştirici yaptılar mı.haftamiz fena değil

Sen iyi dusun canim sonucta hastanedesin bir sey olsa hemen müdale ederler bebişler şöyle bi 36 yı geçseler Rabbimin izniyle doktor bana bu haftalardan korkuyoruz demişti dikkat et diye

Sen iyi dusun canim sonucta hastanedesin bir sey olsa hemen müdale ederler bebişler şöyle bi 36 yı geçseler Rabbimin izniyle doktor bana bu haftalardan korkuyoruz demişti dikkat et diye
Cok dikkat ediyorum ama artık dayanamayıp gelince iyikide gelmisim yoksa naz yapıyorsun diyenleri dinleseydim kim bilir ne olurdu

Merhaba canim, benim de istegim normal dogum, insAllah oyle olur.
Kendime diyorum belki olmaz, acil bir durum olur (Allah korusun) ama diyorumki kendi kendime saglikli dogsunda kucagimda olsun, bende oyle saglikla sonuna varayim hamileligin. Oyle dusununce sakinlesiyorum..

Doktorumla konusmustum normal dogum konusunu ve bana eczaneden yag onerdi ve masaj yapmami onerdi "perine masaji" , onu da gelecekteki haftalarda baslamami istedi, kendi doktoruna danisabilirsin bu konuda.

Valla oyle canim bzimkiler avmde alisveris yapiyor ben Özsüt e oturdum dinleneyim diye sekersiz bir sey bulamadim kalktim valla

Allah allah ayni hastande yaptirdik aslinda belki farklıdır dedigin gibi.Aman canim iki hafta daha sabret 34 hafta olsun ciğerleri gelissin bebisimizin. Birde iki kilo ustune geliversin az kalmış

Bu arada okudugun yerde Bebege mi kilo aldiriyor diyor yoksa anneye mi? İki gün once 1300 du simdi 1500 dediler canim sıkıldı biraz.kilosunun artmamasi lazim benim icin kritik bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…