- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.561
Bende öyle diyorum ama kilosu işte az geldi bana bakalımAllah allah ayni hastande yaptirdik aslinda belki farklıdır dedigin gibi.Aman canim iki hafta daha sabret 34 hafta olsun ciğerleri gelissin bebisimizin. Birde iki kilo ustune geliversin az kalmış
Allahım bi ayar oluyorum bu naz yapıyorsun diyenlere ya bak cidden sinirim bozuldu, kolay şeyler mi yaşıyoruz insan sağlığı ile ilgili mız mız edip durduk yere ağrım var der mi iyiki hastahaneye gitmişsinCok dikkat ediyorum ama artık dayanamayıp gelince iyikide gelmisim yoksa naz yapıyorsun diyenleri dinleseydim kim bilir ne olurdu
Cidden Rabbim yardımcımız olsunValla oyle canim bzimkiler avmde alisveris yapiyor ben Özsüt e oturdum dinleneyim diye sekersiz bir sey bulamadim kalktim valla
Evet evet ciğer geliştirici bebeğe aldırıyor muş biraz ama bide şöyle düşün 2 günde 200 pat atalamaz sanmıyorum ölçüm elden makinadan o kadar hassas ki öyle değişmiştir sen burdan sonrasına bak, diyete dikkat et aynı doktorun ne ölecek onu kriter alBu arada okudugun yerde Bebege mi kilo aldiriyor diyor yoksa anneye mi? İki gün once 1300 du simdi 1500 dediler canim sıkıldı biraz.kilosunun artmamasi lazim benim icin kritik bir durum
Canım geçmiş olsunCok dikkat ediyorum ama artık dayanamayıp gelince iyikide gelmisim yoksa naz yapıyorsun diyenleri dinleseydim kim bilir ne olurdu
Özsüt deme bana kiz canim cekiyor Türk sütlü tatlilardanValla oyle canim bzimkiler avmde alisveris yapiyor ben Özsüt e oturdum dinleneyim diye sekersiz bir sey bulamadim kalktim valla
Sagolasin kuzum ağırlasınca artık ezip geciyoruz totoyu falanYâaa bende 3 gündür ağrısından yürüyemiyordum resmen eşim gece masaj yaptı bugün daha iyi oldum . Grcmis olsun canım
Hatırlıyorum yurt disindaydin. Ben doguruncaya kadar burda da olmasa keske hicbiri. Acı çekiyorumÖzsüt deme bana kiz canim cekiyor Türk sütlü tatlilardanbulabilecegim tek sey sutlac oda buradaki Türk lokantasi kebabcidan dusun yani (yurt disindayim) , fazla yapmam evde tatli isleri. Geçen Türk lokantasinda sütlac bitmisti bende baklava yedim
Kiz meyve de yeme dedi banaGöğsüm sıkışmıyor nefes almakta cidden zorlanıyorum ama burnum tıkalı artık ondan oluyor, bakalım 3 öğün yemek yiyorum ama cidden kontrollü ve sebze ağırlıklı onların içinde varsa birde küçücük yediğim meyve harici hiç şeker girmiyor resmen bünyeye neler olacak acaba
Yavrum yaaaBende boştu erken girdim minnosum küsmüş yüzünü göstermedi .
29+3 kilo 1800 boy 43 cm şükür sıkıntı yokEki Görüntüle 3157473
Yeni gördüm canim mesajını ya tüh ayni benim ilk gebelik gibi olmussun sende ,belli olmaz canim durdururlae belki benim gibi olduğu halde erken mudahale edilen arkadasin doğumunu ertelemislerdi.Cok dikkat ediyorum ama artık dayanamayıp gelince iyikide gelmisim yoksa naz yapıyorsun diyenleri dinleseydim kim bilir ne olurdu
İzin verdiği meyve ney Allah aşkına küçük boy mandalina, nar olursa çeyreğin de yarısı, bir dilim armut bunlar böyle tek tek ayrı günlerde ben hepsini bir oturuşta yerkenKiz meyve de yeme dedi banayogurtla karışık yicekmisim yersem de
Sade türk kahvesi devamValla oyle canim bzimkiler avmde alisveris yapiyor ben Özsüt e oturdum dinleneyim diye sekersiz bir sey bulamadim kalktim valla
Cok geçmiş olsun canım sana da şükür iyiyiz sancılar artık tehlikeli olmaya başladı ve en ufak sancı da gideceğim artıkBu hafta sancılar haftası olmuş sanırım. Bizim içinde zor bir hafta oldu. Geçtiğimiz salı kontrolumuz vardı ve hiç bir şey yoktu. Çarşamba gecesi kasiklarimda ağrı hissetmeye başladım, çok önemsemedim. Perşembe günü ağrı devam etti regl sancısı gibiydi korktuğum için evde hiç bir şey yapmadım yattım ama geçmedi. Akşam üstü doktora yazdım hastaneye gel hemen nst ile baksınlar dedi. Nst de düzensiz ama sık sancılar çıktı. Rahimde açılma yoktu fakat sancilar rahim acilmasina sebep olabilir dediler verilen serumlara rağmen nst de ağrı çıkmaya devam ettiği için perşembe gece 11 de yatis yaptık. Serumlar ilaçlar ciğer geliştiricilerle cuma sabahına doğru sancılar azaldı ve cuma gecesi taburcu olduk. Perşembe gecesi benim için korkunç bir geceydi. Bebeğin daha çok küçük olması inanılmaz derecede üzüntü yarattı. Bu hafta aynı şeyleri yaşayan varmış sanırım hızlıca okurken gördüm A Aklimtrakyada veDilyy insallah sizler de iyisinizdir.
Tüm annelere ve bebislerine sağlıklı günler diliyorum.
İnşallah bakalım doktor Perşembe bir daha gel kontrol edelim dedi artık kaplumbağa gibi hareket edeceğiz. İlk hamilelik olunca neyin ne sancısı olduğunu da bilmiyorum bundan sonra aynen bende hissettiğim an hastanedeyim. İnşallah bebeklerimizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Cok geçmiş olsun canım sana da şükür iyiyiz sancılar artık tehlikeli olmaya başladı ve en ufak sancı da gideceğim artıkbebeklerimiz 2 kilo olsa bir de 36yi görsek bir şekilde hallederiz inşallah
Benim ikinci ama ben ilkinde böyle bir şey yaşamadım 38 de sezeryan olduğum için doğum ağrısı da çekmedim bilmiyorum hiç... Bugün ağrı girdikçe nstde o değerin nasıl hızla arttığını kendi gözümle gördüm. İnşallah geçecek bugünler...Ama bizim bebekler Aralık bebeği olacak giviİnşallah bakalım doktor Perşembe bir daha gel kontrol edelim dedi artık kaplumbağa gibi hareket edeceğiz. İlk hamilelik olunca neyin ne sancısı olduğunu da bilmiyorum bundan sonra aynen bende hissettiğim an hastanedeyim. İnşallah bebeklerimizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Her hamilelik kendine özel diye boşuna demiyorlarBenim ikinci ama ben ilkinde böyle bir şey yaşamadım 38 de sezeryan olduğum için doğum ağrısı da çekmedim bilmiyorum hiç... Bugün ağrı girdikçe nstde o değerin nasıl hızla arttığını kendi gözümle gördüm. İnşallah geçecek bugünler...Ama bizim bebekler Aralık bebeği olacak givi
İnşallah hepimiz birbirimize yazım ettiğimiz dualar yazdığımız mesajlar moral oluyor... Çevreye anlatınca nazlaniyor gibi davranıyorlar ya da tek gebe sen misin gibi ama burada hepimiz birbirimizi anlayıp destek olup, üzülüyor ve ya seviniyoruzHer hamilelik kendine özel diye boşuna demiyorlarahh keşke 38lere gelebilsek..
Artık sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemem.. Gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?