2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok dikkat ediyorum ama artık dayanamayıp gelince iyikide gelmisim yoksa naz yapıyorsun diyenleri dinleseydim kim bilir ne olurdu
Allahım bi ayar oluyorum bu naz yapıyorsun diyenlere ya bak cidden sinirim bozuldu, kolay şeyler mi yaşıyoruz insan sağlığı ile ilgili mız mız edip durduk yere ağrım var der mi iyiki hastahaneye gitmişsin

Valla oyle canim bzimkiler avmde alisveris yapiyor ben Özsüt e oturdum dinleneyim diye sekersiz bir sey bulamadim kalktim valla
Cidden Rabbim yardımcımız olsun
Bu arada okudugun yerde Bebege mi kilo aldiriyor diyor yoksa anneye mi? İki gün once 1300 du simdi 1500 dediler canim sıkıldı biraz.kilosunun artmamasi lazim benim icin kritik bir durum
Evet evet ciğer geliştirici bebeğe aldırıyor muş biraz ama bide şöyle düşün 2 günde 200 pat atalamaz sanmıyorum ölçüm elden makinadan o kadar hassas ki öyle değişmiştir sen burdan sonrasına bak, diyete dikkat et aynı doktorun ne ölecek onu kriter al

Cok dikkat ediyorum ama artık dayanamayıp gelince iyikide gelmisim yoksa naz yapıyorsun diyenleri dinleseydim kim bilir ne olurdu
Canım geçmiş olsun
Hastanede olman kendini güvende hissetmene yardım eder en azından müdahale ederler hemen
Ne hissediyordun canım ne gibi belirtilerin oldu
Benim de karnım acıyor bebek hareket ettikçe toplantıp duruyor bi o yana bi bu yana

Valla oyle canim bzimkiler avmde alisveris yapiyor ben Özsüt e oturdum dinleneyim diye sekersiz bir sey bulamadim kalktim valla
Özsüt deme bana kiz canim cekiyor Türk sütlü tatlilardan bulabilecegim tek sey sutlac oda buradaki Türk lokantasi kebabcidan dusun yani (yurt disindayim) , fazla yapmam evde tatli isleri. Geçen Türk lokantasinda sütlac bitmisti bende baklava yedim

Hatırlıyorum yurt disindaydin. Ben doguruncaya kadar burda da olmasa keske hicbiri. Acı çekiyorum

Kiz meyve de yeme dedi bana yogurtla karışık yicekmisim yersem de

Yeni gördüm canim mesajını ya tüh ayni benim ilk gebelik gibi olmussun sende ,belli olmaz canim durdururlae belki benim gibi olduğu halde erken mudahale edilen arkadasin doğumunu ertelemislerdi.
Acilman yok demi canim,benim dogum oldugunu onlar anlayincaya kadar acilma olmustu o yüzden is isten geçmişti. Once 2.5 sonra sabaha 4.5 cm olmustu.
Masallah canim kilosu iyi cikmis 2 kilo ustunun saglik problemi yoksa pek durdurmuyorlar yoğun bakimda.
İns biraz daha ertelenebilir

Kiz meyve de yeme dedi bana yogurtla karışık yicekmisim yersem de
İzin verdiği meyve ney Allah aşkına küçük boy mandalina, nar olursa çeyreğin de yarısı, bir dilim armut bunlar böyle tek tek ayrı günlerde ben hepsini bir oturuşta yerkendoğum yapınca da tatlı zarar mı ki yaa o zaman da başımıza gelmez demi bu yasak cidden tatlı bişey yemeyince yada keyfimce yemek yemeyince keyif alamıyorum yarı aç olunca da sabah olsun kahvaltı hakkım gelsin diye erken yatıyorum artık

Bu hafta sancılar haftası olmuş sanırım. Bizim içinde zor bir hafta oldu. Geçtiğimiz salı kontrolumuz vardı ve hiç bir şey yoktu. Çarşamba gecesi kasiklarimda ağrı hissetmeye başladım, çok önemsemedim. Perşembe günü ağrı devam etti regl sancısı gibiydi korktuğum için evde hiç bir şey yapmadım yattım ama geçmedi. Akşam üstü doktora yazdım hastaneye gel hemen nst ile baksınlar dedi. Nst de düzensiz ama sık sancılar çıktı. Rahimde açılma yoktu fakat sancilar rahim acilmasina sebep olabilir dediler verilen serumlara rağmen nst de ağrı çıkmaya devam ettiği için perşembe gece 11 de yatis yaptık. Serumlar ilaçlar ciğer geliştiricilerle cuma sabahına doğru sancılar azaldı ve cuma gecesi taburcu olduk. Perşembe gecesi benim için korkunç bir geceydi. Bebeğin daha çok küçük olması inanılmaz derecede üzüntü yarattı. Bu hafta aynı şeyleri yaşayan varmış sanırım hızlıca okurken gördüm A Aklimtrakyada ve Dilyy insallah sizler de iyisinizdir.
Tüm annelere ve bebislerine sağlıklı günler diliyorum.

Cok geçmiş olsun canım sana da şükür iyiyiz sancılar artık tehlikeli olmaya başladı ve en ufak sancı da gideceğim artık bebeklerimiz 2 kilo olsa bir de 36yi görsek bir şekilde hallederiz inşallah

Cok geçmiş olsun canım sana da şükür iyiyiz sancılar artık tehlikeli olmaya başladı ve en ufak sancı da gideceğim artık bebeklerimiz 2 kilo olsa bir de 36yi görsek bir şekilde hallederiz inşallah
İnşallah bakalım doktor Perşembe bir daha gel kontrol edelim dedi artık kaplumbağa gibi hareket edeceğiz. İlk hamilelik olunca neyin ne sancısı olduğunu da bilmiyorum bundan sonra aynen bende hissettiğim an hastanedeyim. İnşallah bebeklerimizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Benim ikinci ama ben ilkinde böyle bir şey yaşamadım 38 de sezeryan olduğum için doğum ağrısı da çekmedim bilmiyorum hiç... Bugün ağrı girdikçe nstde o değerin nasıl hızla arttığını kendi gözümle gördüm. İnşallah geçecek bugünler...Ama bizim bebekler Aralık bebeği olacak givi

Kizlar sancisi olanlar ve hastaneye gidenlerden mi etkilendim yoksa hava kapali ondan mi bilemiyorum ama benim de bugun ruhum daraldi gibi. Gittikce agirlasiyorum. Gece o tarafa don bu tarafa don aman sirt ustu uyuma diye diye uyku uyuyamiyorum. Gece agriyan ve gun boyu gecmeyen popo bacak agrilarim da cabasi. Hic keyfim yoktu bugun. Garip duygular ve dusunceler istila etti resmen. Gazini cikarabilecek miyim, banyosunu yaptirabilecek miyim, yeterli kiyafet aldim mi, hastaneye ne goturucem, sutum olur mu mama mi veririm, hangi mama, hangi sut sagma pompasi, karnim hep boyle mi kalicak, bebegim iri olur mu, vajinal dogum yapabilicek miyim, sancilara dayanabilir miyim, vajinal doguranlarin vajinasi harap oluyor diyolar, dogru mu ki, sezeryan sonrasi cok aci oluyor mu, zamaninda mi gelicek, erken mi gelicek, hastane sonrasi herkes eve mi dolusucak, herkese sinir mi olucam, buharli sebze pisirici al diyor herkes almali miyim, bilmem gereken ne cok sey var ama ben ne kdarini biliyorum, annelige hazirlik cipi var midir onu alip taksam iyi olmaz miydi daha neler neler.. sizlerde de boyle abuk sorular oluyor mu?

Her hamilelik kendine özel diye boşuna demiyorlar ahh keşke 38lere gelebilsek..
Artık sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemem.. Gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim

Herkese geçmiş olsun. Bugün ben de zor anlar yaşadım. Göbek deliği hizasındaki sağ kemiğim kırılacak gibi ağrıyordu. Kasıkta ağrı yok. Bebekte uyuyor diye düşündüm bekledim. Ağrı kısa sürdü ama oynamayınca acile gittim. Sağ kemiğim de ağrı oldu 1 saat oynamadı merak ettim geldim dedim. Dr çatalfan bakmak istedi. Durumu iyi mi üstten bakalım yeterli dedim. Çataldan bakmalıyım dedi. Çataldan istemiyorum üstten bakıp yaşıyor mu görelim dedim. Çataldan sonra üstten de bakabiliriz dedi. Başka türlü bakmam. İstersen bu şekilde, istemezsen bakmıyorum dedi. O arada başka hasta geldi ona bakıyordu. Hemşire 19. haftada bile gelip doğum yapan var alttan bakılmalı açıklığa dedi. Hiç bir şey demeden ayrıldım hastaneden. Çok şükür hastaneden çıktıktan 10 dk sonra vurdu miniğim, rahatladım.

Her hamilelik kendine özel diye boşuna demiyorlar ahh keşke 38lere gelebilsek..
Artık sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemem.. Gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim
İnşallah hepimiz birbirimize yazım ettiğimiz dualar yazdığımız mesajlar moral oluyor... Çevreye anlatınca nazlaniyor gibi davranıyorlar ya da tek gebe sen misin gibi ama burada hepimiz birbirimizi anlayıp destek olup, üzülüyor ve ya seviniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…