2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dua ediyorum senin icin.. Rabbim bebegine de sana da sifa versin. Saglikla kavusmayi nasip etsin. Sukur ki emin ellerdesin. Allahim hep iyilerle karsilastirsin.
Amin canım çok sağolasın inan burası hep benim gibi yada suyu gelen hastalarla dolu en azindan herkes birbirini anlıyor anlamadığım yerde bilgi veriliyor şükür bugünümuze

62 yle hamile kaldım şuan 71 civariyim bana kilo söylenmedi şu kadar al diye.Ama işte pilav beyaz ekmek vb yemiyorum şeker kullanmıyorum günde 1 meyve kendimce dikkat ediyorum diyetisyene gitmedim

Kizlar bir arkadasimizin bebeginin topuk kani sonucunda kistik fibrozis tespit edilmis. Yavrumun yeni 40’i cikmisti. Nedir ne degildir arastirirken uzuldum. Kendimi o annenin yerine dahi koyamiyorum su an. Boyle bir sey yasayan, sahit olan var mi? Bir doktor bulmuslar uzman ona gotureceklermis. Cidden su an cok uzuldum. Allahim sakinsin bebeklerimizi.

Bebek almasin diye mi diyet yapıyorsunuz. Ben 27+3de gittim 1100 kg di 28+3 Le uyumlu dedi.ben 13.haftadan beri diyet yapiyorum kendim cok almamak icin ama bebek aliyor kilo tabi aşırı almiyor, demek sizin herşey bebise yariyor
suyu fazla diye demişti canım , bide gebelik şekeri de çıktı bende, diyet yapıyorum şeker değerlerimde eskisinden iyi ama suyunda değişiklik olmadı , hoca da ileriden gitmesini istemiyor , demekki gerçekten yediklerimizle alakası yok bebek kilosunun , çünkü gerçekten okadar az yiyorumki

Allahım şifa versin , çok üzüldüm , okuduğum kitapta bahsediyordu topuk kanında çıkan hastalıklardan

Amin canım çok sağolasın inan burası hep benim gibi yada suyu gelen hastalarla dolu en azindan herkes birbirini anlıyor anlamadığım yerde bilgi veriliyor şükür bugünümuze
Ben de bugün de hastahanedeyim canım nst sonuçlarımda sancı çıkmadı. İlacı kestiler bugün. 30. Haftalık olduk biz de. İlaçsız bakacaklarmış sancım olacak mı yine diye.

Evet benimde ya anlattığım gibi oluyor yada birkaç günde bir tuvalete cikiyorum. Tam ishal değil tam kabız değil ama dönem dönem böyle farklı oluyor. İçerisi iyice karışık

Aynen internette okuyunca dün çok morelim bozuldu hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi

Evet benimde ya anlattığım gibi oluyor yada birkaç günde bir tuvalete cikiyorum. Tam ishal değil tam kabız değil ama dönem dönem böyle farklı oluyor. İçerisi iyice karışık
Merhaba, doktora mesaj gonderdim biraz anlattim ve bu histen bahsettim : sindirim sistemi sanki hizli calisiyor diye
Bakalim ne diyecek, cok sukur sanci yok , baska turlu agrim kramp yok.. Bagirsaklardan kaynakli agri, hop tuvalete gidiyorum aninda rahatliyorum oyle birsey..

Tabiki var36 yaşındayım)))ben bunu alıyorum
Bende bunu hamilelikten cok once kullaniyordum, simdi bir tel beyaz sacim cikmisti (kizlar onu kopardim), yasim 29...
Boya yapasim geliyor ama yinede korkuyorum amonyaksiz zarari yok ama ne bileyim tedirgin oldum. Kaldi surda 2 ay.. saclarima hep isilti vermisti bunlar ,ben simdilik sabrediyorummm :)

Kuzum ben eskiden daha zor girerdim tuvalete simdi ayni senin dedigin gibi bi agri kramp hemen kosuyorum işimi hallediyorum beni biraz kan ilacımda etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…