- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.801
inşallah canım bakalım kilosu artsinda ben ger sekilde eziyete razıyımMasallah canim acilman guzel azalmis beklicek bu bebis
Bana 1300 demislerdi iki gun sonra 1500 dediler,cihazda o kadar fark cikar dedi sordugumda.
İnşallah kullanabilirsin canım bizim personel işleri Kesinlikle olmaz demiştiben de devletteyim ama yorum farkı var sanırım yasada boşluk var diye düşünüyorum. kadını sinir ettim zaten bakın emin misiniz diye sorup durdum
Amin canım çok sağolasın inan burası hep benim gibi yada suyu gelen hastalarla dolu en azindan herkes birbirini anlıyor anlamadığım yerde bilgi veriliyor şükür bugünümuzeDua ediyorum senin icin.. Rabbim bebegine de sana da sifa versin. Saglikla kavusmayi nasip etsin. Sukur ki emin ellerdesin. Allahim hep iyilerle karsilastirsin.
62 yle hamile kaldım şuan 71 civariyim bana kilo söylenmedi şu kadar al diye.Ama işte pilav beyaz ekmek vb yemiyorum şeker kullanmıyorum günde 1 meyve kendimce dikkat ediyorum diyetisyene gitmedimBen artik dayanamıyorum gerçekten bikmis durumdayım. Diyetisyen yazdi ,bugün yeni liste hazırlayalım müsaitseniz dedi cvp vermedim artik istemiyorum...
Siz kac kilosunuz. Bana diyetisyen 82 ye kadr çıkabilirsin dedi hatta o almalısın diyor..geçen hafta sonu kahvaltya gittim, biraz kurabiye bs yedim 75.5 dim 76 oldum üzüldüm hahaha
suyu fazla diye demişti canım , bide gebelik şekeri de çıktı bende, diyet yapıyorum şeker değerlerimde eskisinden iyi ama suyunda değişiklik olmadı , hoca da ileriden gitmesini istemiyor , demekki gerçekten yediklerimizle alakası yok bebek kilosunun , çünkü gerçekten okadar az yiyorumkiBebek almasin diye mi diyet yapıyorsunuz. Ben 27+3de gittim 1100 kg di 28+3 Le uyumlu dedi.ben 13.haftadan beri diyet yapiyorum kendim cok almamak icin ama bebek aliyor kilo tabi aşırı almiyor, demek sizin herşey bebise yariyor
hangi marka alıyorsun canım ?beyazın varmı senin de ?güzel kapatıyormuEvet boyuyorum ama amonyaksiz boya alıyorum
Allahım şifa versin , çok üzüldüm , okuduğum kitapta bahsediyordu topuk kanında çıkan hastalıklardanKizlar bir arkadasimizin bebeginin topuk kani sonucunda kistik fibrozis tespit edilmis. Yavrumun yeni 40’i cikmisti. Nedir ne degildir arastirirken uzuldum. Kendimi o annenin yerine dahi koyamiyorum su an. Boyle bir sey yasayan, sahit olan var mi? Bir doktor bulmuslar uzman ona gotureceklermis. Cidden su an cok uzuldum. Allahim sakinsin bebeklerimizi.
Ben de bugün de hastahanedeyim canım nst sonuçlarımda sancı çıkmadı. İlacı kestiler bugün. 30. Haftalık olduk biz de. İlaçsız bakacaklarmış sancım olacak mı yine diye.Amin canım çok sağolasın inan burası hep benim gibi yada suyu gelen hastalarla dolu en azindan herkes birbirini anlıyor anlamadığım yerde bilgi veriliyor şükür bugünümuze
Canim sana ve bebisine de sifa diliyorum. Guzel saglikli haberler alacaksiniz insallahBen de bugün de hastahanedeyim canım nst sonuçlarımda sancı çıkmadı. İlacı kestiler bugün. 30. Haftalık olduk biz de. İlaçsız bakacaklarmış sancım olacak mı yine diye.
Evet benimde ya anlattığım gibi oluyor yada birkaç günde bir tuvalete cikiyorum. Tam ishal değil tam kabız değil ama dönem dönem böyle farklı oluyor. İçerisi iyice karışıkGünaydin kizlar, dun aksam yemeginden sonra karin kramplari basladi. Affedersinizde, hemen tuvalete gittim ve ishal olmusum, birde kramplar baslayinca yavrum icerde nasil kipirdadi benim canim yaniyorda onunda canini yakiyormu diye dusundum.. Oyle de oluyor, ne zamanki bagirsaklarim calissa ve harekentlense, cocuk icerde kipirdiyor, onada etki yapiyor.
Bu sabah birden yine kramp/ishal sancisi geldi, sindirim sistemi sanki hizli calismaya basladi. Yedigim besinler ayni, kocamla hemen hemen ayni seyleri yiyoruz. Birsey dokunmus olamaz, o yuzden sanirim sindirim sistemi hormonlardan ve bebegin baskisindan (bebegin buyuklugunden) etkileniyor. Nasil desem agri/kramp basladigi an tuvalete gidiyorum ve cabuk isimi hallediyorum, onceden oyle degildi mesela... Bilmem sizlerde oldumu bir degisiklik bu konuda?
Simdi bir nane cayi icecegim is yerindeyim
2sezeryan oldum bu 3.olacak duymadım varis çorabı olayınıkızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
Sizin kaç çıktı ne dedi doktor inşallah ilerlemez daha fazla sağlıkla kucağımıza alırız bebisleriCanım benim oğlumda da var biz de takipteyiz
Tabiki varhangi marka alıyorsun canım ?beyazın varmı senin de ?güzel kapatıyormu
Aynen internette okuyunca dün çok morelim bozuldu hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebislerimiziBurda söyleyen kızlar vardı sanki böbrek ile ilgili, benim bir fikrim yok ama bak sorun olsa doktorun illaki söylerdi gönlünü ferah tut ve en önemlisi sakın İnternete araştırmaya gömülme öyle yapıp stres olmaktan başka elimize bişey geçmiyor
Burda söyleyen kızlar vardı sanki böbrek ile ilgili, benim bir fikrim yok ama bak sorun olsa doktorun illaki söylerdi gönlünü ferah tut ve en önemlisi sakın İnternete araştırmaya gömülme öyle yapıp stres olmaktan başka elimize bişey geçmiyor
Merhaba, doktora mesaj gonderdim biraz anlattim ve bu histen bahsettim : sindirim sistemi sanki hizli calisiyor diyeEvet benimde ya anlattığım gibi oluyor yada birkaç günde bir tuvalete cikiyorum. Tam ishal değil tam kabız değil ama dönem dönem böyle farklı oluyor. İçerisi iyice karışık
teşekkürler canımmTabiki var36 yaşındayım)))ben bunu alıyorum
Bende bunu hamilelikten cok once kullaniyordum, simdi bir tel beyaz sacim cikmisti (kizlar onu kopardim), yasim 29...Tabiki var36 yaşındayım)))ben bunu alıyorum
Kuzum ben eskiden daha zor girerdim tuvalete simdi ayni senin dedigin gibi bi agri kramp hemen kosuyorum işimi hallediyorum beni biraz kan ilacımda etkilediGünaydin kizlar, dun aksam yemeginden sonra karin kramplari basladi. Affedersinizde, hemen tuvalete gittim ve ishal olmusum, birde kramplar baslayinca yavrum icerde nasil kipirdadi benim canim yaniyorda onunda canini yakiyormu diye dusundum.. Oyle de oluyor, ne zamanki bagirsaklarim calissa ve harekentlense, cocuk icerde kipirdiyor, onada etki yapiyor.
Bu sabah birden yine kramp/ishal sancisi geldi, sindirim sistemi sanki hizli calismaya basladi. Yedigim besinler ayni, kocamla hemen hemen ayni seyleri yiyoruz. Birsey dokunmus olamaz, o yuzden sanirim sindirim sistemi hormonlardan ve bebegin baskisindan (bebegin buyuklugunden) etkileniyor. Nasil desem agri/kramp basladigi an tuvalete gidiyorum ve cabuk isimi hallediyorum, onceden oyle degildi mesela... Bilmem sizlerde oldumu bir degisiklik bu konuda?
Simdi bir nane cayi icecegim is yerindeyim
Ayy dogumlardan sonra bi kuafore atarız kendimizi hepTabiki var36 yaşındayım)))ben bunu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?