- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.821
Benimde dibim çıktı canim bekliyorum bende dogumdan sonra insallah gidecegim azicikta kestirecegim bebis benim bu saclari yolar buyuk ihtimalBende bunu hamilelikten cok once kullaniyordum, simdi bir tel beyaz sacim cikmisti (kizlar onu kopardim), yasim 29...
Boya yapasim geliyor ama yinede korkuyorum amonyaksiz zarari yok ama ne bileyim tedirgin oldum. Kaldi surda 2 ay.. saclarima hep isilti vermisti bunlar ,ben simdilik sabrediyorummm :)
Bir ust amirime soyledim böyle boyleymıs dedim bu yuzden yıllık izin almadım bu yıl onu kullancam dedim eger personel işleri yamuk yaparsa karısmam 3 hafta gec başlarım işe dedimİnşallah kullanabilirsin canım bizim personel işleri Kesinlikle olmaz demişti
Bir yandan pozitif tarafi var bu isinKuzum ben eskiden daha zor girerdim tuvalete simdi ayni senin dedigin gibi bi agri kramp hemen kosuyorum işimi hallediyorum beni biraz kan ilacımda etkiledi
Kesinlikleee bagirsaklarim duzene girdiBir yandan pozitif tarafi var bu isin....
Bı sıkıntın yoksa keşke sende alttan baktirmasaydin ne gereği var kiAy kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Bilmiyorum muAy kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Hiç anlam veremiyorum boyle davranmalarına 30 dan sonra alttan bakma olayı doğru mu ki benimde 16 sinda randevumAy kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Doktor bulma olayi birazsa sans isi galiba yaAy kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Canim sana ve bebisine de sifa diliyorum. Guzel saglikli haberler alacaksiniz insallah
Vallahi bilmiyorum en son size ne denilmişse odur dediBilmiyorum mu
Ben sorun etmedim ama başka bir kadın sorun etti.. Kadın tüp bebekle gebe kaldım zararı olmaz mı ki dedi hayır 30 haftadan sonra her gebeye Altan bakıyoruz bebeğin eşiği içinmiş.. Dedi doktor aman ne doktorHiç anlam veremiyorum boyle davranmalarına 30 dan sonra alttan bakma olayı doğru mu ki benimde 16 sinda randevumeskiden cekinmezdim alttan bakma olayina da bebis varken tedirgin oluyorum
Kesssinlikle 4 hafta önce gittiğim Dr iyidi meselaDoktor bulma olayi birazsa sans isi galiba ya
Bu şey Akdeniz universitesi mi??Ay kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Benim ilk ayrıntılı ultrasonda perinatolog fark etmişti. Sonra kadın doğum doktorum takibe aldı. Önce 5’ti sol böbrekti sadece, sonra diğerinde de oldu. En son ikisi birden 9 olduSizin kaç çıktı ne dedi doktor inşallah ilerlemez daha fazla sağlıkla kucağımıza alırız bebisleri
Nerden bilsin doktora sorulur mu bu soru bakkal orda dururkenBilmiyorum mu
Ay çok gıcık ya Bi de 30. Haftadan sonra cinsiyeti göremiyorsan yuh yani. Bazı devlet doktorları böyle kuzum sanki babanın hayrına çalışıyorlar. Çok yoruluyor olabilirler ama hepimiz çalıştığımız yerlerde onlar kadar yoruluyoruz, daha yorucu işler yapanlar var kimseye böyle davranmıyoruz.Ay kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Ay inşallah öyle bir sıkıntı yaşamazsınBir ust amirime soyledim böyle boyleymıs dedim bu yuzden yıllık izin almadım bu yıl onu kullancam dedim eger personel işleri yamuk yaparsa karısmam 3 hafta gec başlarım işe dedim
Gerçekten çok sıkıntı ya... İnsanın canı sıkılıyorAy kızlar kontrolden geliyorum bu ne biçim drdu ya ikidebir Dr değişiyor üniv hastanesi diyealttan muayene etti karından baktı.. Başka bir hasta geldi o da 30 haftaydı ona da alttan hazırlanın dedi kadın da istemedi o zaman 3 hafta sonra gelin o zaman bakacağım dedi. 30 haftalarda bebeğin eşiği için alttan bakmak zorundaymış.. Bir ultrason kağıdı bile vermedi ya hocam ultrason kağıdı dedim ee söylemedin ki diyor hey Allahım kilosu 1500 gr suyu iyi sağlıklı 3 hafta sonra tekrar gel deyip gönderdi. O kadar çok moralim bozuldu ki sanki bişi anlamıyormuş gibime geldi kontrol sırasında mahsustan cinsiyetini de sordum bilmiyorum dedi şaka gibi.. Eşimin çalıştığı hastanedir diye gidiyorum ama sinir oldum ya..
Nasıl gidiyo ağrılar dilek ?Gerçekten çok sıkıntı ya... İnsanın canı sıkılıyor
Valla gıcık oldum ya eşim de bu suratının hali ne diyor ona da sinirlenip çattım anlamıyor gibi ay herseye sinirleniyorum geliyor hormonlarAy çok gıcık ya Bi de 30. Haftadan sonra cinsiyeti göremiyorsan yuh yani. Bazı devlet doktorları böyle kuzum sanki babanın hayrına çalışıyorlar. Çok yoruluyor olabilirler ama hepimiz çalıştığımız yerlerde onlar kadar yoruluyoruz, daha yorucu işler yapanlar var kimseye böyle davranmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?