- 11 Temmuz 2019
- 1.002
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.861
Biz 32 de kesecekmişiz sizinki uzunmuşBende coraspin kullanıyorum canım doktor benimkini 35 hafta keseceğiz dedi. Sezeryan olma olasılığına karşı. Biliyorsun kan çok seyreltilmiş olduğunda ameliyat için sıkıntı.
Arkadaşım yakın sezeryan oldu bir hafta önce bıraktı tabi onun erken doğum riski vs yoktu sezeryan oldu anestezi uzmanı 5 gün yeter demişBende coraspin kullanıyorum canım doktor benimkini 35 hafta keseceğiz dedi. Sezeryan olma olasılığına karşı. Biliyorsun kan çok seyreltilmiş olduğunda ameliyat için sıkıntı.
2 gece aglayarak uyaniyorum ya kramp giriyor ayaklarima bu zamana kadar iyi bile dayanmişsın kızKızlar hay ağzıma tüküreyim.Bu hamileligimde kramp olmuyor dedim hatta doktor magnezyum verecekti kramp olmayınca yazmadi.Doktordan geldigimden beri iki gecedir uyurken dizimden aşağı bilegime kadar şimşek gibi giriyor valla bağırarak uyanıyorum.
Ben de kullanıyorum. 34 te bırakacağım ilacı.Ben de kullanıyorum.bana da doğumdan 3-5 gün önce keseceğiz corasprini dedi
Ben de baktım az önce beni bi heyecan bastı çok az kaldı gerçekten ya baya baya dogurcaz yakında bizdeBen biraz Aralık ayı annelerine baktım geldimbizim bu ocak ayı bebeleri biraz heyecanlı sanırım orada artık yavaştan dogum tarihleri belli oluyor..
Valla bende seviniyordum bu hamilelikte kramp beni es gecti diye2 gece aglayarak uyaniyorum ya kramp giriyor ayaklarima bu zamana kadar iyi bile dayanmişsın kız
Kontrole gittiginde kasilman varmiydi? Söylemiş miydin doktora?Kızlar ya geçenlerde kansizlik için doktora gitmiştim bana ilaç yazınca hiç reçeteye bile bakmadan çıkmıştım beğenmedim doktoru diye ama e nabizdan baktım bana progesteron ilacı yazmış ya acaba niye yazmış ki çokta kasılmam var Perşembe günü çok güvendiğim bı doktora gidicem haftaya Perşembe ama aklıma takıldı bu sizce bu haftada bu ilacı niye yazmıştır ve galiba bende idrar yolu enfeksiyonuda olmaya başlamış ya
Rahmi rahatlatmak icin veriyor canım progestanı ben ilk öğrendigim andan beri kullanıyorumKızlar ya geçenlerde kansizlik için doktora gitmiştim bana ilaç yazınca hiç reçeteye bile bakmadan çıkmıştım beğenmedim doktoru diye ama e nabizdan baktım bana progesteron ilacı yazmış ya acaba niye yazmış ki çokta kasılmam var Perşembe günü çok güvendiğim bı doktora gidicem haftaya Perşembe ama aklıma takıldı bu sizce bu haftada bu ilacı niye yazmıştır ve galiba bende idrar yolu enfeksiyonuda olmaya başlamış ya
Geçen haftaki sancılardan dolayi artık daha hızlı geçse de 35lere gelsem diyorumBen de baktım az önce beni bi heyecan bastı çok az kaldı gerçekten ya baya baya dogurcaz yakında bizde
Hiçbir şey söylemedi canım benim çok ağrım oluyordu nstde de düzensiz sancılar çıktı. Bu da rahmi uyarıip doğuma sebep olabilirmiş bundan kaynaklı. Cidden ben beş dakika ayakta kalsam çok kasilmam oluyor. İlk hamileligimde böyle bir şey yoktuKızlar bence ağrı olayını yatış pozisyonu da etkiliyor. Önceki gece sırt üstü yatmıştım ve dün kasıklarım ağrıyordu. Dün gece dikkat ettim sola ve sağa dönük yattım, bugün daha iyiydim.
Dilyy canım senin erken doğum riskin ne sebepten dolayı var? Bana rahmin bebeğe göre küçük o yüzden kasılıyor demişti mesela. Seninki neyden dolayı?
Ama ben almadimda ilacı ya napsam kiRahmi rahatlatmak icin veriyor canım progestanı ben ilk öğrendigim andan beri kullanıyorum
Doktorunun dedigini yap derim canım ben seni rahatlatmak icin verdi onu bende basindan beri kullananlardanimAma ben almadimda ilacı ya napsam ki
Benimde böyle bir ağrım var geçmiyor alttan da bakmiyorlar artık sanki regl olacagimda olamiyorum ama bir anda patlicam gibiKötü canım bugün hastanede ki ebe arkadaşlarla da konuştum hareket etme edersen açılma olur sen yattigin için sancin olduğu halde açılma olmuyor dediler bilmiyorum nereye kadar dayanacagim böyle. Surekli geçmeyen siddetli regl agrisi gibi
Ben alttan muayene yaptiramiyorum canım katından bakıyor nstyle bakiyorBenimde böyle bir ağrım var geçmiyor alttan da bakmiyorlar artık sanki regl olacagimda olamiyorum ama bir anda patlicam gibi
Günaydın canim kolay gelsin sana ben bu sene gidemedim rahatsizlandigim icinnGünaydın kızlar agrisiz acısız bı gün diliyorum yarın memlekete gidicem bir yığın işim var evde Allah yardımcımız olsun
Yine kayınvalide vb iki insan görüyorsun kuzu bizim burda kimsemiz olmadığı için valla gün sayıyorumGünaydın canim kolay gelsin sana ben bu sene gidemedim rahatsizlandigim icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?