- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.881
Gerçekten özellikle ilk hamileliğinde sıkıntı yaşamayıp bu zamanda geçen hamileliklerinde sıkıntı yaşayanları gördükçe covidden dolayı mı böyle olduk diye düşünmüyor değilim ya, herkesin şuanki hamileliği sıkıntılı çünkü yani. Bir arkadaşım da 3 sene önce ilk gebeliğini geçirdi, ikinciyi ekim ayında doğurdu; ilkinde hiç anlamadım bile prenses gibiydim bu seferki çok zor geçti dediHiçbir şey söylemedi canım benim çok ağrım oluyordu nstde de düzensiz sancılar çıktı. Bu da rahmi uyarıip doğuma sebep olabilirmiş bundan kaynaklı. Cidden ben beş dakika ayakta kalsam çok kasilmam oluyor. İlk hamileligimde böyle bir şey yoktu
Beni anlatmışsın resmen.ilk hamileliğimde 37 de izne ayrılana kadar kucağımda dosyalarla bilgisayarla 2 vasıta hergün işe gittim geldim.hiçbişey anlamadım.ama ozaman gençtim 31 yaşındaydım şimdi 38 oldum ve inanılmaz zor geçti benim için bu hamilelik.başıma gelmedik kalmadı.şimdi de yine boğaz ağrısı vs var.37 ye bi gelseydik inanılmaz rahatlıcamGerçekten özellikle ilk hamileliğinde sıkıntı yaşamayıp bu zamanda geçen hamileliklerinde sıkıntı yaşayanları gördükçe covidden dolayı mı böyle olduk diye düşünmüyor değilim ya, herkesin şuanki hamileliği sıkıntılı çünkü yani. Bir arkadaşım da 3 sene önce ilk gebeliğini geçirdi, ikinciyi ekim ayında doğurdu; ilkinde hiç anlamadım bile prenses gibiydim bu seferki çok zor geçti dediya covid ya da başka sebepler artık etkiliyor yani
Yani en azından kayinvalidem, is arkadaşlar vs var. Annemler de doğuma gelecek kendimi öyle teselli ediyorum ben deYine kayınvalide vb iki insan görüyorsun kuzu bizim burda kimsemiz olmadığı için valla gün sayıyorum
Yok benim ilki de berbattı. Plasenta previa idim. Dogurana kadar igne ve hapla... Surekli mide yapmaları. Ve sürekli yatah istirahat. Aslında bu 27ye kadar iyi sayılırdı ki erken doğum riski çıkana kadar. Benim bedenim bence hamileliği kabullenemiyor ben öyle düşünüyorum artıkGerçekten özellikle ilk hamileliğinde sıkıntı yaşamayıp bu zamanda geçen hamileliklerinde sıkıntı yaşayanları gördükçe covidden dolayı mı böyle olduk diye düşünmüyor değilim ya, herkesin şuanki hamileliği sıkıntılı çünkü yani. Bir arkadaşım da 3 sene önce ilk gebeliğini geçirdi, ikinciyi ekim ayında doğurdu; ilkinde hiç anlamadım bile prenses gibiydim bu seferki çok zor geçti dediya covid ya da başka sebepler artık etkiliyor yani
Bende smdi 38 oldum ağrım var çok ilkinde tansiyon vardi okey ama ağrı sızı yoktu.inan hafta sonu çıkıyorum gezmeye 5 gün agriyla bogusuyorum. Gaz skismasi yasıyorum karnim tas gibi oluyor aksam olunca Iice gaz oluyor. Oğlumda 30 yaşındaydım belkide ondanBeni anlatmışsın resmen.ilk hamileliğimde 37 de izne ayrılana kadar kucağımda dosyalarla bilgisayarla 2 vasıta hergün işe gittim geldim.hiçbişey anlamadım.ama ozaman gençtim 31 yaşındaydım şimdi 38 oldum ve inanılmaz zor geçti benim için bu hamilelik.başıma gelmedik kalmadı.şimdi de yine boğaz ağrısı vs var.37 ye bi gelseydik inanılmaz rahatlıcam
Bende rahim agzi kisalmasi var nstde sanci cikmiyir ama elle muayene yapınca anca açılmayı olcebiliyorlar kac gündür yatıyorum sürekli ağrı o kadar ilac da ise yaramıyormus gibi hissediyorum bakakim yine doktor cagirdi muayene odasina insallah bir sey şöylerlerBen alttan muayene yaptiramiyorum canım katından bakıyor nstyle bakiyor
Yeni doktora gidicem demistin sanki ona da bi sor o da gerek gorurse alirsin bence.kasilman varsa kullanmalisin diye düşünüyorumAma ben almadimda ilacı ya napsam ki
Mutlu yillarGünaydın kızlar
Öncelikle geleceği parlak günlere taşıyacak olan çocuklarımıza ve onların mimarı biz kadınlara bir çok hak tanıyıp bizleri toplumda var etmeye çalışan, daima halkı için yaşamış büyük komutanımızı, atamızı özlem ve saygı ile anıyorum. Onun gibisi gelmez bir daha ama biz onun gibi vatanı için yaşayan, daima çalışkan evlatlar yetiştirebiliriz unutmayın beşiği sallayan dünyayı sallar.
Bu arada bugün benim doğum günüm :) kocam çok süprizli şeyler yapacak gibi geliyor eli ayağı birbirine dolanmış davranıyordu sanırım belli etmemek için 40 takla atıyor
Mutlu yillarAilenizin yeni uyesiyle mutlu sağlıklı huzurlu yillarin olsun
Hamileler de grip aşısı yaptirabiliyor muKızlar günaydınben bugün grip aşısı yaptırmaya gidecem. Kim istiyor enabizda bakabilirsiniz hakkınız var
Insallah canim ama korkma haftası fena değil kilosu da iyiydi en son hatırladığım inşallah sağlıkla ve zamanında gelir bizi de haberdar etBende rahim agzi kisalmasi var nstde sanci cikmiyir ama elle muayene yapınca anca açılmayı olcebiliyorlar kac gündür yatıyorum sürekli ağrı o kadar ilac da ise yaramıyormus gibi hissediyorum bakakim yine doktor cagirdi muayene odasina insallah bir sey şöylerler
İyi ki doğdun canım bebeginle nice mutlu sağlıklı yıllaraGünaydın kızlar
Öncelikle geleceği parlak günlere taşıyacak olan çocuklarımıza ve onların mimarı biz kadınlara bir çok hak tanıyıp bizleri toplumda var etmeye çalışan, daima halkı için yaşamış büyük komutanımızı, atamızı özlem ve saygı ile anıyorum. Onun gibisi gelmez bir daha ama biz onun gibi vatanı için yaşayan, daima çalışkan evlatlar yetiştirebiliriz unutmayın beşiği sallayan dünyayı sallar.
Bu arada bugün benim doğum günüm :) kocam çok süprizli şeyler yapacak gibi geliyor eli ayağı birbirine dolanmış davranıyordu sanırım belli etmemek için 40 takla atıyor
Teşekkür ederim canım hepimiz evlatlarımızla sağlıklı, nice yıllar görelimİyi ki doğdun canım bebeginle nice mutlu sağlıklı yıllara
Yeni yaşında minik kuşun ile çok mutlu ol inşallahGünaydın kızlar
Yeni yaşında minik kuşun ile çok mutlu ol inşallahmutlu yıllaaar
Aaa benimde cumartesi doğum günüm bi supriz bekliyorum herkesten bendeGünaydın kızlar
Ben 32. Haftanın içinde alabiliyoruz diye biliyorum.hatta ben uzatmak için 32+6 gibi alcamEvet 32+0 da alınması gerekiyor diye biliyorum ben 15 kasımda 32+0 olacağım o güne randevu aldım rapor için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?