2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gerçekten özellikle ilk hamileliğinde sıkıntı yaşamayıp bu zamanda geçen hamileliklerinde sıkıntı yaşayanları gördükçe covidden dolayı mı böyle olduk diye düşünmüyor değilim ya, herkesin şuanki hamileliği sıkıntılı çünkü yani. Bir arkadaşım da 3 sene önce ilk gebeliğini geçirdi, ikinciyi ekim ayında doğurdu; ilkinde hiç anlamadım bile prenses gibiydim bu seferki çok zor geçti dedi ya covid ya da başka sebepler artık etkiliyor yani

Beni anlatmışsın resmen.ilk hamileliğimde 37 de izne ayrılana kadar kucağımda dosyalarla bilgisayarla 2 vasıta hergün işe gittim geldim.hiçbişey anlamadım.ama ozaman gençtim 31 yaşındaydım şimdi 38 oldum ve inanılmaz zor geçti benim için bu hamilelik.başıma gelmedik kalmadı.şimdi de yine boğaz ağrısı vs var.37 ye bi gelseydik inanılmaz rahatlıcam

Yok benim ilki de berbattı. Plasenta previa idim. Dogurana kadar igne ve hapla... Surekli mide yapmaları. Ve sürekli yatah istirahat. Aslında bu 27ye kadar iyi sayılırdı ki erken doğum riski çıkana kadar. Benim bedenim bence hamileliği kabullenemiyor ben öyle düşünüyorum artık

Bende smdi 38 oldum ağrım var çok ilkinde tansiyon vardi okey ama ağrı sızı yoktu.inan hafta sonu çıkıyorum gezmeye 5 gün agriyla bogusuyorum. Gaz skismasi yasıyorum karnim tas gibi oluyor aksam olunca Iice gaz oluyor. Oğlumda 30 yaşındaydım belkide ondan

Günaydın kızlar
Öncelikle geleceği parlak günlere taşıyacak olan çocuklarımıza ve onların mimarı biz kadınlara bir çok hak tanıyıp bizleri toplumda var etmeye çalışan, daima halkı için yaşamış büyük komutanımızı, atamızı özlem ve saygı ile anıyorum. Onun gibisi gelmez bir daha ama biz onun gibi vatanı için yaşayan, daima çalışkan evlatlar yetiştirebiliriz unutmayın beşiği sallayan dünyayı sallar.
Bu arada bugün benim doğum günüm :) kocam çok süprizli şeyler yapacak gibi geliyor eli ayağı birbirine dolanmış davranıyordu sanırım belli etmemek için 40 takla atıyor

Ben alttan muayene yaptiramiyorum canım katından bakıyor nstyle bakiyor
Bende rahim agzi kisalmasi var nstde sanci cikmiyir ama elle muayene yapınca anca açılmayı olcebiliyorlar kac gündür yatıyorum sürekli ağrı o kadar ilac da ise yaramıyormus gibi hissediyorum bakakim yine doktor cagirdi muayene odasina insallah bir sey şöylerler

Mutlu yillar Ailenizin yeni uyesiyle mutlu sağlıklı huzurlu yillarin olsun

Mutlu yillar Ailenizin yeni uyesiyle mutlu sağlıklı huzurlu yillarin olsun

Teşekkür ederim hepimiz evlatlarımızla sağlıklı, nice yıllar görelim inşaAllah ama önce bu süreçte sürekli sorun ve korku yaşayan annelerimiz 37'leri görsün inşaAllah ondan sonra hep beraber nice yıllar görelim :)

Insallah canim ama korkma haftası fena değil kilosu da iyiydi en son hatırladığım inşallah sağlıkla ve zamanında gelir bizi de haberdar et

İyi ki doğdun canım bebeginle nice mutlu sağlıklı yıllara

Yeni yaşında minik kuşun ile çok mutlu ol inşallah mutlu yıllaaar

Aaa benimde cumartesi doğum günüm bi supriz bekliyorum herkesten bende

Kızlar kesin bende bir sorun var şu süreçte bebek ile ilgili olsun eşim ile ilgili olsun internetten neler aldım hepsi sorunsuz geldi uzun bir aradan sonra keyfi kendime bişey aldım kargo Türkiye turuna çıktı sanki ne güzel 8 Kasımda Antalya ya gelmiş tamam dedim dağıtıma çıkıyor baktım dün Kayseride bugün Ankaradageldik yoksunuz durumu da yok ha sözde teslim günü bugün ama geziyor bizimki sonu hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…