2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Belli etmedi. Anlık geldi. Sadece ayaktayım. Çarpıntı birden geldi, üzerine terleme, kulaklarım yandı. 30 sn sonra belki heryer karanlıktı. Dinlendim, şekerli bişeler verdiler, su içtim. Tansiyon küçük 4.8. Evde yalnızsan sandalye üstüne vs çıkma. O an tek korkum düşersem bebeğin üstüne düşmeyeyim diye dayanacak yer aradım.
Allah korumuş valla çok geçmiş olsun 💜yok yok çok acil bişey olsa bile çıkmıyorum ne yapayım olan olduğu kadar olsun diyorum hep aklıma bu ani tansiyon işi geliyor öyle riskli işlerde baksana ne zaman geleceği belirsiz

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
Oğluna sarıl güzelce geçsin sıkıntın

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
Miniş 2 kilo olmaya yaklaşmış bu çok iyi 💜iğne ilaç zor biliyorum sayısız ilaç ve iğnemden ama önemli olan ikinizin de bu süreci zamanında tamamlaması Rabbim şu ağrını yaşadıklarını görüyor inşallah sizin için en kolay ve sağlıklı şekilde olur şu doğum süreci 🤲🏻💜Ahh minik kız daha gelişinden nazlı 🥰

Miniş 2 kilo olmaya yaklaşmış bu çok iyi 💜iğne ilaç zor biliyorum sayısız ilaç ve iğnemden ama önemli olan ikinizin de bu süreci zamanında tamamlaması Rabbim şu ağrını yaşadıklarını görüyor inşallah sizin için en kolay ve sağlıklı şekilde olur şu doğum süreci 🤲🏻💜Ahh minik kız daha gelişinden nazlı 🥰
Kesinlikle öyle adını İpek koydum, nazlı ismiyle kötü anılarım olmasa nazlı koyacağım yani 🤣 ilaçlar coo sersemletti, basimi tutamıyorum

Kesinlikle öyle adını İpek koydum, nazlı ismiyle kötü anılarım olmasa nazlı koyacağım yani 🤣 ilaçlar coo sersemletti, basimi tutamıyorum
Onlar biraz ağır eee bide yoğun ağrı çektin ne kadar hafiflese de adet dönemi gibi düşün o ağrı önce yere vururdu hafifleyince de insanın üstünden tır geçmiş gibi olurdu ama buna da şükür evine döndün ya🤲🏻💜sen aynı çok temkinli ol en ufak şeyde hemen git hiç riske atma ilçede olunca erken davranmakta fayda var

Allahım ama cidden ismi Nazlı olacak kadar yok mu yaa 😂🥰

Çok şükür canım :KK200: Neden olduğuyla ilgili bir şey dediler mi peki? Açılman da yok çünkü.

Onlar biraz ağır eee bide yoğun ağrı çektin ne kadar hafiflese de adet dönemi gibi düşün o ağrı önce yere vururdu hafifleyince de insanın üstünden tır geçmiş gibi olurdu ama buna da şükür evine döndün ya🤲🏻💜sen aynı çok temkinli ol en ufak şeyde hemen git hiç riske atma ilçede olunca erken davranmakta fayda var

Allahım ama cidden ismi Nazlı olacak kadar yok mu yaa 😂🥰
Kesinlikle canım dediğin gibi üzerimden tir geçmiş gibiyim
Benim.soguk kai eş sevk olayını duyunca bir anda çok kötü oldu bebek küçük nasıl olacak falan diye sabaha kadar korkuylaydik.
Kesinlikle nazlı ama koymam 🤣🤣🤣

Kesinlikle canım dediğin gibi üzerimden tir geçmiş gibiyim
Benim.soguk kai eş sevk olayını duyunca bir anda çok kötü oldu bebek küçük nasıl olacak falan diye sabaha kadar korkuylaydik.
Kesinlikle nazlı ama koymam 🤣🤣🤣
Ay ona kim olsa korkar minicik şeyler sonuçta ama şükür hanımefendi biraz daha sabretme kararı alarak durdu 🥰 Allahım bu benim ilk hamileliğim inşallah ben sağlıklı bebek de sağlıklı olur burdan sonrasını Rabbim isteyene versin valla ben süreci burda kapatırım bunca şey sonrası 🙈 bazen çevremde aileden ikinci çocuk da mı böyle zor iğne ilaç ile olacakmış diyor bana bir sinir geliyor kimse ikinci düşünecek mi dur bakalım demiyor biri yaptılar çoktan ikinin planına geçtiler 🤷‍♀️

Back
X