- 20 Ocak 2015
- 9.605
- 14.030
- 448
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.121
Hickirik bu, hareket ya da tekme değil.belli bi zaman sürüyor geciyor hik hik dedikçe hissedyorsun elini koyuncada az önce bende de oldu.Kızlar bebeğin derinden pıt pıt yapışı hızlı ve ritmik bu hıçkırık mı acaba vurma yada kıpırdama gibi değil tık tık kalp atar gibi sanki daha önce hiç hissetmediğim bişey baya da sürüyor geçiyor
Hareket yada tekme ile hiç alakası yok zaten yazık ya ufacık şeyler siz ne bilirsiniz hıçkırmayı ehHickirik bu, hareket ya da tekme değil.belli bi zaman sürüyor geciyor hik hik dedikçe hissedyorsun elini koyuncada az önce bende de oldu.
Hıçkırık kuzumKızlar bebeğin derinden pıt pıt yapışı hızlı ve ritmik bu hıçkırık mı acaba vurma yada kıpırdama gibi değil tık tık kalp atar gibi sanki daha önce hiç hissetmediğim bişey baya da sürüyor geçiyor
Ben 31+6 da aldım canım sıkıntı olmadıKızlar benim haftaya çarşamba günü heyet raporum bitiyor, yani perşembe işe başlamam gerekiyor, doktor da perşembe gel demişti.
Ama regl tarihime göre de 32+0 cuma günü oluyorum, resmi olarak o kayıtlı. Yani heyet raporunun bittiği günle, doğum iznimin başlayacağı gün arasında 1 gün var boşta. Sen gelince doğum iznini başlatırız ben erken doğum durumu var yazarım falan demişti. Öyle bir şey oluyor mu doğum raporu verilirken? Ben doktora Perşembe mi gideyim, cuma mı? Tam bilmediğim için kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım?
hıçkırık o canımKızlar bebeğin derinden pıt pıt yapışı hızlı ve ritmik bu hıçkırık mı acaba vurma yada kıpırdama gibi değil tık tık kalp atar gibi sanki daha önce hiç hissetmediğim bişey baya da sürüyor geçiyor
Hıçkırık kuzum
Allahım ne sevimli bir his ama çok değişik ya ufacık şey ne oluyor da hıçkırır acabahıçkırık o canım
Bi ara doktora bahsetmistim diyaframını geliştiriyormuşAllahım ne sevimli bir his ama çok değişik ya ufacık şey ne oluyor da hıçkırır acaba
Aynen onu kullanıyorum. Günde 1 defaTekrar kan tahlili yapıldı mı canım şimdi nasıl olmuş yükselmiş mi?
Doktoruma sonuçları attımBöyle yapmış sadece
anladım canım yükselmiştir umarım senin deHangisini kullanıyorsun? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum daha doğrusu kullanmalıydım
Sabah benimde oldu kalp atisi gibi pit pit pit baya sürdü esimde hissetti .. hıçkırık canim cunku benim ultrosonda da basima geldiHareket yada tekme ile hiç alakası yok zaten yazık ya ufacık şeyler siz ne bilirsiniz hıçkırmayı eh
Ay Ultasonda gormek ne güzel. Benim hep renkli.Ultasonda bakıyor bebekler genelde. Ondan rahatsız . Oluyor daha az hareket ediyorSabah benimde oldu kalp atisi gibi pit pit pit baya sürdü esimde hissetti .. hıçkırık canim cunku benim ultrosonda da basima geldidoktor hıçkırıriyor dedi
Çok şükür şimdilik haberler iyiKızlar biliyorsunuz bir enfeksiyon süreci geçiriyorum. Bu süreçte bebeğimin suyu azaldı ve gelişimi yavaşladı. Acil sezeryan 36. Haftada sezeryan gündeme geldi. Sonra doktor 2 günde bir yakın takip istedi.
Bugün tekrar kontrole gittim
Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür. Şimdi bekliyoruz bakalım. Eğer crp yükselirse yine hemen alabilir sezeryana, amq antibiyotik kullanarak süre geçirmeye çalışacağız. Şimdilik durum stabil
Ciğerlerini geliştirmeye çalışıyormuş. Doktorum çok iyi bir şey hıçkırması dediAllahım ne sevimli bir his ama çok değişik ya ufacık şey ne oluyor da hıçkırır acaba
Hıçkırık canımKızlar bebeğin derinden pıt pıt yapışı hızlı ve ritmik bu hıçkırık mı acaba vurma yada kıpırdama gibi değil tık tık kalp atar gibi sanki daha önce hiç hissetmediğim bişey baya da sürüyor geçiyor
Oh çok şükür canım çok geçmiş olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazıpta göremediğim birileri varsa kusura bakmayın. Şükür eve gonderdi ama takib edeceğiz dedi. Bebegim dr 1900 gram olmuş. İlaç sayıları igne sayıları artti. Şükür şu an iyiyim
Ben hiçbirşey almadım bile bırak hazırlamayı sadece emzik aldımKizlar dogum cantasi hazırlayan var mi aranizda eski mesajlara cok bakamadim ama
Sağol canımOh çok şükür canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?