- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.221
Canım bence git bekleme çünkü artık riskli haftalardayizKızlar ya geçmeyen bir yanma hissi var kasıklarımda. Hastahanedeyken sancı hissetmemiştim ama nst de sancı çıkmıştı. Korkuyorum acaba böyle bişey mi sancı dedikleri.
Okumaya gayret ediyorum Allahın izniyleMeryem süresi öneriliyor canım günde bir tane
Şuan biraz daha pahalı ben indirimdeyken almıştım.. ama çok bi farkta yok şuan 1200 küsürlü bişeyÇok sağ ol canım bakayım fiyatı da uygunmuş
Ben şükür iki gündür çok iyiyim. Dogum oncesi bir iyilikmi bilmiyorum ama kendimi baya iyi hissediyorumNasılsınız kızlar ne var ne yok
Bol tekmeli bildiğin dans ediyor vallaBen şükür iki gündür çok iyiyim. Dogum oncesi bir iyilikmi bilmiyorum ama kendimi baya iyi hissediyorumsen nasılsın canım?
Bugün vukuatsız bir gün şükürKızlar hiçbirinizin sesi çıkmıyor. Dogurmadiniz değil mi bir ses verin
Hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum pek giremiyorum buraya. O kadar agırlaşmiş hissediyorum kendimi sanki dogurcamKızlar hiçbirinizin sesi çıkmıyor. Dogurmadiniz değil mi bir ses verin
Aman iyi olun daBugün vukuatsız bir gün şükürbenim minik de hareketli. Abur cuburun dibine vurdum. Haklı
Dur daha erkennHafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum pek giremiyorum buraya. O kadar agırlaşmiş hissediyorum kendimi sanki dogurcam
Benim bugün yediklerimin bebeğe faydası olmadığına eminim. Ama yedimAman iyi olun davalla bende yiyorum sürekli bebek kilo alsın diye sonra bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum
Vala ne olsun eşim nöbette canım sıkılıyor film izliyim diyorum tvde Bişi yok.. youtube de açılmıyor.. Karnımdaki bebiş tekmeliyor kemiklerini bile hissediyorum karnımı acıtıyor ya ilk gebeliğimde böyle bir şey yoktu.. Büyük kızımda heran peşimde ayrılmıyorNasılsınız kızlar ne var ne yok
Insallah ya... Benim için kilo olayi tam bir travma bakalım inş verebilirizBenim bugün yediklerimin bebeğe faydası olmadığına eminim. Ama yedimkiloyu düşünmüyorum şimdilik. 30 40 kilo alıp şu an incecik olan çok arkadaşım var elbet veririz
Tatildeyim ya annemlerle öyle bı yedimki 2 gündür karnım şişVala ne olsun eşim nöbette canım sıkılıyor film izliyim diyorum tvde Bişi yok.. youtube de açılmıyor.. Karnımdaki bebiş tekmeliyor kemiklerini bile hissediyorum karnımı acıtıyor ya ilk gebeliğimde böyle bir şey yoktu.. Büyük kızımda heran peşimde ayrılmıyorsen nasılsın cnm
İyi yaptın canımTatildeyim ya annemlerle öyle bı yedimki 2 gündür karnım şiş
Bende bugun cok agirlasmis hissettim belim agridan koptu resmenKızlar hiçbirinizin sesi çıkmıyor. Dogurmadiniz değil mi bir ses verin
Parla ismi benimde hoşuma gidiyor ama eşim hiç beğenmiyor o yüzden direkt eledikKızlar isim konusu bizde hala netleşmedi.bu ara parla ismi dikkatimi çekiyor.sizce nasıl?anlamları da çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?