2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Burada doğum tecrübelerinden pek konuşmasak daha iyi zaten. Çünkü zamanı gelince insan yaşadıklarına daha kolay adapte oluyor nekadar acı ağrı olsada ( ki kimisinde anlatıldığı kadar olmuyor) insan Allah'ın izniyle üstesinden geliyor. Ona göre yaratildik böyle düşün. Benim eltim kan aldirirken bayilirdi kesinlikle normal yapamam derdi iki tane normal doğurdu yine olsa yaparım diyor. Doğum anında insana farklı birşey yükleniyor gerçekten hele birde çocuğun için olduğunu biliyorsun ya. Sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri diye arat netten onları oku çok iyi geliyor
Zaman yaklastikca insan tedirgin oluyor bir de su sira kimseden olumlu bir sey duymadim hayret demi hamile birinin neden canini sıkmaya çalışırlar ki anlamam . Neyse kendi annem bu konuda cok yardimci oluyor hep benim kendi dogum hikayemi anlatir kek pogaca borek corek yaptim giyindim kuafore gittim sonra suni sanci ile beni dogurmus hic bir sey olmamis gibi ertesi gunde kot pantolonumu giyip doktora gittim kontrole diyor . Rabbim güç versin o zamanlar herkese 🤲🤲

Günaydın kızlar yeni uyandık 🙈 hava çok güzel..

Eklentiler

• IMG_20221115_110439.webp
    IMG_20221115_110439.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 65
Günaydin kizlar, benim is yeri buyuk bir binada, asansore eskiden hic binmezdim zaten sadece 1 kat ustu ofisimiz, diger sirketler var diger katlarda. Bir haftadir bende asansoru kullaniyorum (1 hafta izin almistim, ise geri doundugum beri bel agrilari yogunlasti). Bazende kendimce utaniyorum sadece asansore binip birinci katta inmekten, ama bu sabah diger sirketlerden bir adamda asansoru bekliyordu, beni gordu (hamile oldugumu da gordu) ve gulumsedi merhaba dedi, sonra asansore önden binmem icin rica etti, birinci katta indigimi gordu yine gulumsedi iyi gunler dedi. Kendi kendime dedimki ne kadar iyi bir insan bu adam (belki kendi karisi hamile, ya da cocugu vardir biliyordur ne zorluklar gecirebiliriz hamile halimizle). Bazen sira bekliyorum insanlar yol vermiyor bile.. bol giyindim ustelik bugun adam yinede bakti ve hamile oldugumu anladi, bazen kadinlar oluyor gecirmiyor ya da asansoru tutmuyor ben surdan suraya yuruyene kadar. Neyse kucuk guzel bir ani oldu bu sabah, Allah yolumuza hep iyi ve anlayisli insanlar koysun 🤲🤲

Kızlar Allahım doktor öyle bir doluydu ki bebe kaç kilo onu bile sormayı unuttum akla bak 😂 şimdi meğer benim de suyum üst sınırdaymış seni sınırda şeker bile etkiliyor demekki dedi ama yapmış olduğum diyet ile bebeğin karnı 17 gün ilerdeyken artık 9 gün ilerde yani diyete anında tepki vermiş 🥰terazi gibi kızın var dedi 🥰bakalım Aralık başı kilosu ne olur 😂

Selam teyzeler 👼
Kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış.
1500gr olmuş.
Bu arada ilk defa yüzünü gösterdi sizle de paylaşmak istedim
Çatı ağrısını sordum artık zamanı dedi magnezyum al çok olursa haberleriz dedi.
9 aralıkla randevu verdi artik nst ye başlayacağız dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20221115-122025_Instagram.webp
    Screenshot_20221115-122025_Instagram.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 66
Ay benim göğüs pedleri yapışkanlı değildi o zaman yok muydu acaba😊😊 ilk zamanlar pedden de dışarı cikiyordu. Ya aklima geldi eve geldik emziriyorum cocuk cekince memeden agzini, süt fiskiriyor sanki fıskiye kv sey demişti, göğüs kapağını bozmuşsun hamileyken cok oynadiysan 🤭🤭🤭 tövbe aklima.geldi.smdi haja

Ay haykırdım okurken ya göğüs kapağını mı bozmuşsun :D ay Allahım ya vallahi çok komikmiş :KK45: ben lansinohun göğüs pedlerini kullanmıştım bu arada müthiş rahat onca marka kullandım ama en iyisi oydu yine ondan alacağım

Kızlar Allahım doktor öyle bir doluydu ki bebe kaç kilo onu bile sormayı unuttum akla bak 😂 şimdi meğer benim de suyum üst sınırdaymış seni sınırda şeker bile etkiliyor demekki dedi ama yapmış olduğum diyet ile bebeğin karnı 17 gün ilerdeyken artık 9 gün ilerde yani diyete anında tepki vermiş 🥰terazi gibi kızın var dedi 🥰bakalım Aralık başı kilosu ne olur 😂
Cok sevindim canım hadi gözün aydın 🥰

Selam teyzeler 👼
Kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış.
1500gr olmuş.
Bu arada ilk defa yüzünü gösterdi sizle de paylaşmak istedim
Çatı ağrısını sordum artık zamanı dedi magnezyum al çok olursa haberleriz dedi.
9 aralıkla randevu verdi artik nst ye başlayacağız dedi.
Ya ne güzel poz vermiş masallah ona 🥰 biz daha yüzünü göremedik hiç doğuma anca herhalde

Günaydın kızlar an itibari ile çalışamaz raporu almış bulunmaktayım çok şükür artık evde dinlenebileceğim :dua: 2 kg. olmuş kızım kalçam ve bacağımdaki kemik ağrılarım için her zaman olduğu gibi yine cevap alamadığım ve tatmin olamadığım bir muyaeneydi her seferinde ultrason ekranını bile göremeden ayrılıyorum muayeneden :KK43: Allahtan tecrübeliyim de neyin ne olduğunu az-çok biliyorum ama biraz sinirlerimi bozulmaya başladı sırf bu yüzden son haftalarda 1 kere özele gidicem sanırım çocuğumun en azından 1 tane ultrason görüntüsü olsun diye.

Benim doktor da sağ ya da sola yat, sırt üstü yatma sadece dedi.bende dönüşümlü bi o tarafa bi bu tarafa yatıyorum
Ben hiç sormadım ama zaten sirt üstü yatamıyorum bu yüzden bir sağa bir sola dönüyorum. Ameliyattan sonra bir haft sirt üstü yatmak zaten olum gbii geliyor bana 🤣

Back
X