2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar geceleri el ve özellikle ayaklarında yoğun kaşıntı yaşayan varmı?
Ben geçen hafta çok yaşamıştım ama kol ve bacaklarımda hatta acaba karaciğer enzim degerlerimmi yükseldi diye düşündüm geçen gece de yatirdiklarinda sezeryan hazırlığı yaptıkları için tüm kanlarima bakıldı değerlerim normal cikti. Benim soğuk alerjim var ona bağladım bende

Geçen hafta kanlarima bakıldı iki gün önce idrar verdim hiç sıkıntılı değerim yok niye böyle oldu ya

Geçen hafta kanlarima bakıldı iki gün önce idrar verdim hiç sıkıntılı değerim yok niye böyle oldu ya
Kan değerlerin iyiyse hava soğumaya başladı ya ondan olabilir benim mevsim değişiminde elim ve ayağımda egzama gibi bişey oluyordu kırmızı kırmızı şişip gece bile uykumdan uyandırıyordu öyle kötü yani, deniz suyuna ulaşma imkanın varsa onunla yıkayınca kurutuyor en doğal

Onu bende okumuş bulundum sonra kendi kendime dedim artık asla birilerinin hikayesini okumam, aslında herkesin süreci bambaşka sonuçta kişiler ve şartlar aynı değil ama insan tuhaf oluyor, ben kolayca kimseye eee nasıldı demem ama maşallah hamile olduğumu öğrenen bi anlatma çabasında bu da iyi değil. Bana gözüme bakıp kendimi hastahane penceresinden atmak istedim dediklerinde iyilik olmuyor ki

Medeniyetin başkenti ığdıri unutuyosun

Ben bu markaya asla guvenmiyorum. Hatta bütün fenomenler kullandi fiyatlar müthiş uygun bana güvenli gelmiyor. Hatta sosyal eczacı vardi o da bir ürünü hakkında yazmsti .

kızlar hastane odası için organizasyoncu ile anlaşmayı falan düşünüyormsunuz ?
ya bi bakayım sorayım dedim fiyatlar coşmuş , bir de benim hastanem kendi anlaştığı firma dışında kimseyi sokmuyor , maşallah 2500-3000 den açıyorlar ağızlarını
napsam bilemedim ama aen azından kapısının süslenmesini isterdim balon falan
sizler ne yapacaksınız

Medeniyetin başkenti ığdıri unutuyosun
Bazen eczane de oluyor diyorlardı acaba o fayda eder mi ki benim bir kere kaşıntı aklımı aldı tam da yolculuk sırası Alanya dan geçiyoruz sahil tıklım tıklım turist o ara gariban eşim elinde 5 lt bidon dalgada ıslanmadan su doldurmaya çalıştı inşallah senin öyle bişey değildir de geçer ya

Senin kocanın bu başındaki çileler

Ben bu markaya asla guvenmiyorum. Hatta bütün fenomenler kullandi fiyatlar müthiş uygun bana güvenli gelmiyor. Hatta sosyal eczacı vardi o da bir ürünü hakkında yazmsti .
Öyleymiş ya araştırmamıştım hiç. Baktım gerçekten kötü yorumlar var marka hakkında…

Ay çok merak edip, korkacağımı bildiğim halde gidip okudum aman yarabbim okumaz olaydım korktum

Ayy canım ne bilgilisin bu konuda.teşekkür ederim fikirlerin için

Oğlumda hastane odasında susletecektim ama şansıma anlaşması bitmisti hastanenin biz de kendimiz süsledik kız kardeşim eltjm falan baya güzel olmuştu. İsimli falan yaptırmıştır, balonlar süsler... Çikolatayı isim yazdırmasın hosgeldin bebek diye almıştım ama bunda hicbir sey yaptirasjm yok. Haksızlık mı oluyor böyle bilmiyorum. Sadece çikolata ve kolonya mi olsa diyorum. Ya ağrıdan falan hicbirseye hevesim kalmadı. Eşim zaten sevmiyor böyle şeyleri gereksiz abartı ve masraf olduğunu düşünüyor Kararsiz kaldım yaptıracağım desem yaptirma demez yaptıralım der ama hiç heyecanlanmiyor sinir oluyorum bende

Bizim burada kimsemiz yok öyle olunca oda süslü olsa ne olur olmasa ne olur modundayım bende böyle şeylerde çok düz bir insanım ya çikolata kısmı belki gelen misafir için değişiklik olur diye aklımda ama ondan daha çok anneme sıkı sıkı söylüyorum gelirken cezerye getir diye kendimize has bişey olur değişiklik olur yanında ama bakalım ay ben eksikleri bitirsem şükür diyecek moddayım ondan çikolataya sıra gelemedi sanki çok karışık kıyafet aldım hissi var hep yavrumun ilk 6 ayı acayip uyumsuz bişey olacak galiba

Oğlumda benim de öyleydi bunda fazla kıyafet de almadım
4 takım yendiogwn 4 ya da 5 takım 1-3, 3-6 ay karışık aldim. Esim de dağ başında değiliz çocuk doğduktan sonra eksik oldukça alırız diyor. Adam fazla rahat bu ara gözüme batıyor bizim de aslında öyle çok kimsemiz yok kayinvalidem ettim onun ailesi... Annemler gelecek bir de. Ben kendi memleketim de olsa kuzenlerim falan çok kalabalık olurdu. Kafam iyiden karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…