- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.761
bDoğrudur canim yarin bizi de haberdar et
Bizim zaten oda olmayacak tayin durumu olur belki bu yaz diye o kısım daha sonra AllahtanYa kendimi gördüm sende. Bebek odasını bir görseniz her yer her yerde. Eşim 10 gün önce beşiği kurmaya başladı her parçası bir tarafta. İşleri yoğun bitiremedi bir türlü bende zorlamak istemiyorum ama toparlanamadım hiç. Ne çantam hazır ne çocuğun odası. Oda bitecekte ondan sonra kalan alana göre halı tül bakacağız. Biz bu gidişle ne çikolataya yetişiriz ne oda süslemeye valla. Çocuk doğana kadar oda yetişsin yeter diyorum artık.
Maşallah ona haftasına göre iyi kilosu baya. Sen yine de sancılarını takip et canım inşallah bir an önce atlatırsınGeldim canm hastanedej bugün nst çekildi doktor öyle çok sancin yok dedi haftaya bidaha çağırdı kan serumu başladı öksürük içinde istihrat dedi sancım çok var ama dedim öyle aşırı değil dedi bebek iyiymiş 2kiloolmuş
b
Ben baya sancım olduğunu düşünüyorum doktor niye öyle dedi anlamadım bak bugünkü nstyi atimMaşallah ona haftasına göre iyi kilosu baya. Sen yine de sancılarını takip et canım inşallah bir an önce atlatırsın
Sancin var ama düzensiz canım. Doktorlar belli aralıklarla gelen sancıları doğum sancısı kabul ediyor böyle düzensiz olanları doğum sancısı kabul etmiyor inşallah geçer. Benim sancılar da böyle düzensiz ama beni ciddi anlamda rahatsız ediyorBen baya sancım olduğunu düşünüyorum doktor niye öyle dedi anlamadım bak bugünkü nstyi atim
Ayy benmde çok rahatsız oluyorum ya sık mi olmasi lazımmış yaniSancin var ama düzensiz canım. Doktorlar belli aralıklarla gelen sancıları doğum sancısı kabul ediyor böyle düzensiz olanları doğum sancısı kabul etmiyor inşallah geçer. Benim sancılar da böyle düzensiz ama beni ciddi anlamda rahatsız ediyor
Dakika aralığı ayni olmalı ve hiçbir şekilde ağrı geçmemeli canım. Şu an senin haftan da çok erken biraz daha bekler inşallahAyy benmde çok rahatsız oluyorum ya sık mi olmasi lazımmış yani
İnşallah ya ama şöyle bakinca sürekli var gbi geliyo hep banaDakika aralığı ayni olmalı ve hiçbir şekilde ağrı geçmemeli canım. Şu an senin haftan da çok erken biraz daha bekler inşallah
Ayy inşallah kabul eder canım ne güzel birlikte görmüşsünüz ilk anlarınıBenim ilk doğumda eşim girdi başımda oturdu oğlumu ilk o gördü ikimiz birlikte kokladik. sonra ben dikilirken çıktı o. İyiki de girmiş. İkincide doktor farklıydı kabul etmedi. Bunda da ikinciye gittiğim doktora gidiyorum şansımı deneyeceğim birbirimizi tanıyoruz artık bayadir doktorla inşallah kabul eder. Çünkü sıkılıyorum beklerken hatta ikincide anestezi uzmanı konuşmuştu yanımda benimle sağolsun oyaladı devamlı
benim eşim ikizler, ben de ikizlerimBenim esim her şeyi bilir. Tipik başak burcu delirtiyor beni. Bende boğa burcuyum ikimiz de domaninant karakteriz baya çakisiyoruz. Benim yükselen de başak bir de
hadi gözün aydın canımGünaydın kızlar an itibari ile çalışamaz raporu almış bulunmaktayım çok şükür artık evde dinlenebileceğim2 kg. olmuş kızım kalçam ve bacağımdaki kemik ağrılarım için her zaman olduğu gibi yine cevap alamadığım ve tatmin olamadığım bir muyaeneydi her seferinde ultrason ekranını bile göremeden ayrılıyorum muayeneden Allahtan tecrübeliyim de neyin ne olduğunu az-çok biliyorum ama biraz sinirlerimi bozulmaya başladı sırf bu yüzden son haftalarda 1 kere özele gidicem sanırım çocuğumun en azından 1 tane ultrason görüntüsü olsun diye.
canım oda çok güzel olmuş, duvarın rengini sen mi seçip boyadın acaba tam adını biliyor musunTeyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirimEki Görüntüle 3161689 Eki Görüntüle 3161690 Eki Görüntüle 3161691
Senin durum daha vahim vallaAyy inşallah kabul eder canım ne güzel birlikte görmüşsünüz ilk anlarını
benim eşim ikizler, ben de ikizlerimbizim evliliğimiz kaç kişilik hesaplayın bakalım
hadi gözün aydın canım
canım oda çok güzel olmuş, duvarın rengini sen mi seçip boyadın acaba tam adını biliyor musun
Allahım hiç çocuğun burcu ne olacak diye üstünde durmamışım benSenin durum daha vahim valla
Ben de bunu merak ediyorum sonra şey mi yapsam dedim lütfedip yıkamaya başlarsam büyük poşetlere dürüp koysam zaten kaç poşet alacak son hafta tam dolabı düzenlerim dedimKızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız dunden beri hic giremedim buraya. Ben yavastan bebegin kiyafetlerini yikamaya başlıyorum artık ama dolabında doguma kadar tozlanmaz mı acaba acele mi ediyorum ki
Ben de senin gibiyim.oğlumda kendimiz süsledik hediyelik yaptırdım kapı süsü çikolata falan.bunda bi kapı süsü yaptırırım diyorum birde 1-2 gün önce çikolata alıcam okadar.uğraşacak enerjim yok nedenseOğlumda hastane odasında susletecektim ama şansıma anlaşması bitmisti hastanenin biz de kendimiz süsledik kız kardeşim eltjm falan baya güzel olmuştu. İsimli falan yaptırmıştır, balonlar süsler... Çikolatayı isim yazdırmasın hosgeldin bebek diye almıştım ama bunda hicbir sey yaptirasjm yok. Haksızlık mı oluyor böyle bilmiyorum. Sadece çikolata ve kolonya mi olsa diyorum. Ya ağrıdan falan hicbirseye hevesim kalmadı. Eşim zaten sevmiyor böyle şeyleri gereksiz abartı ve masraf olduğunu düşünüyorKararsiz kaldım yaptıracağım desem yaptirma demez yaptıralım der ama hiç heyecanlanmiyor sinir oluyorum bende
Valla ben hazirladim kapagi kapali dolabin niye tozlansın kiBen de senin gibiyim.oğlumda kendimiz süsledik hediyelik yaptırdım kapı süsü çikolata falan.bunda bi kapı süsü yaptırırım diyorum birde 1-2 gün önce çikolata alıcam okadar.uğraşacak enerjim yok nedense
Aynen mantıklı aslında bende hurca mı koysam diye düşünmüştümBen de bunu merak ediyorum sonra şey mi yapsam dedim lütfedip yıkamaya başlarsam büyük poşetlere dürüp koysam zaten kaç poşet alacak son hafta tam dolabı düzenlerim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?