2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aaa kurban olayım çorba ellemesin hatta sen çıkar ayağından ne münasebet adam börek çörek yapıyor diyorsun benimki yemek işini anlar ama o kadar bir kez ıslak kek yapmaya yeltendi mutfağa beni çağırıyor kek fırında bu piştikçe siyahlaşacak değil mi dedi kekte kakao olmaması zaten minik bir detay

Ona gore hazirlaniyorum bende ama diger ihtimale karsi da arastiriyorum surecler nasil oluyor diye.Su anda benim istegim normal olsun ama ne olur ne olmaz tabii, saglikla gelsin bebisler
İnşallah canım Sağlıkla, kolaylıkla, ne kadar güzel ve rahat bir doğumdu diye anlatacağımız şekilde kavuşmalarımız olsun hepimizin
O kadar yaparsa coraplarini severim onun
ay çok güldüm

Valla bu adamların kanatları da olsa o içi dışına dönmüş ve aralarında bir buçuk metre arayla yere serpiştirilmiş çoraplarını toplamak yine de mesele olur
kökteki siyahlık pişmekten mi oluyormuş tabii o zaman kakaoyu boşuna niye koyalım

Valla ne diyeyim haklısın bunu bide inanarak sordu ben unuttuğunu anladı şaka yapıyor sanıyorum

Yani ağrın filan nasıldı
Regl agrisi gibi basladi ,regli donemlerinde agri olabilir dedikleri icin ilk onemsememistim ama yine de hastaneye gittim nst de birsey cikmayinca 3 gun rapor verdi ama gittikçe artti. Karnim batiyor gibi oluyordu bi yerden sonra ilcede ozel yoktu doktorum 1 saat uzaklikta oldugu icin yakinimda iki devlet hastanesi var ikisinede gittim ikiside doğum degil dedi gece 3 de 5. Kez gittigimde apandisit olabilir dediler merkeze gittim en sonunda acilma var diye serum verdiler sabah 9 da doğuma aldilar acilma durmadigi icin

Kiz onu bi keresinde bende yaptim kakaosuz islak kek yanimda kv ler vardi salak gibi gorunmeyeyim diye uzerine çikolata sosu dokuvermistim sanki oyle bir tatif yapıyormuş gibi

Kiz onu bi keresinde bende yaptim kakaosuz islak kek yanimda kv ler vardi salak gibi gorunmeyeyim diye uzerine çikolata sosu dokuvermistim sanki oyle bir tatif yapıyormuş gibi
Eşim de öyle yaptı biliyor musun kendini ikna da etti böyle daha güzel oldu diye yendi ama yani hakkın var

Bozma moralini canım belki ilaçlar bir anda yan etki yapmış olabilir. Karaciğer kendini en iyi toplayan organdır, kendi kendini tamir eder. İnşaat iki hafta sonra her şeyin temiz çıkar
Kan ilacini depo aliyorum birde sabah aksam her halde o ağır geldi bakalım azıcık yuruyus bol su ile bende normale dönmesini sağlayayim

Hadi ya korktum bugun bir anda ilaçları kesiyoruz diyince ne oldugunu anlamadım sagolasin canim 2 hafta bende biraz yurus yapayim bi acilayim zaten

Bende korkuyorum açılma işinden ya anlamazsam diye ama dayanamaz olurum ağrıya herhalde demi ya bu benm sancı hem regl agrisu gbi hem gaz sancısı gbi oluyo geri geciyo uzaninca

Kaynanam iyidir hostur ama benden uzakta olsun yeter ki yaani bende sen gibi dusunuyorum dogumda basimda bekler diye cok korluyorum hic cekemem Allah muhtac eesin iyiligine iyi ama benden uzakta olsun. Ayni senin kaynanan gibi agrim oluyor ee bizdecektik sen kendini cok saliyorsun diyor hayir keske salsam bir kez olsun muhtac olmadim agridan ölsem kendi isimi kendim hallederim halbuki

Kim yazdi bilmiyorum ama kizimda sancim col olurdu sadece duzenli degildi ve rahim boyum kisalmosti 32 haftaliktim doktor 36 yi gormeye calisalim cok hareket etme derdi bana kizim tam 41. Haftada dogdu ve acilmam 3 cm mi gecmedi o yüzden siz dikkat edin korkmayin vakti ne zamansa ozaman geliyor

Canım benim doktor eğer benim kız beklerse ve ben sancjlara dayanabimirsem 38+2 gibi alırım dedi

Bana 38 dedi canım

Bizde hala konuşmadık doğumu ama 38.hafta icinde alınır bence

38+ da oluyor genelde. Benim ikinci 38+3te oldu ama bunu 39+1 de istiyorum cuma günü olsa iyi olur. Oğlum 1.sinif tatil olur onada haftasonu daha iyi ama bakalım tabi daha erken nasıl gicecek bu son zaman
Bende ara tatile denk gelsin istiyorum benim ailem il.disinda belki genclerden biri gelir hastanede kalirda kaynaname gerek kalmaz diye ve kova burclari aliasin lutfen ama kova burcu istemiyorum oğlak yada yay olsun istiyorum ondan 40 beklemez inşallah doktor diyor ondan sordum

Bende korkuyorum açılma işinden ya anlamazsam diye ama dayanamaz olurum ağrıya herhalde demi ya bu benm sancı hem regl agrisu gbi hem gaz sancısı gbi oluyo geri geciyo uzaninca
Sana şöyle söyleyeyim Allah kimseye yasatmasin ama bilincsiz sekilde bebegi dusunemeden karnimi yumruklamaya baslamistim en son agridan.geve 3 asla yatamiyordum karnim batiyordu. Dogum sancin yok diyorlar ne bir serum ne bir agri kesici vermişlerdi devlette hamilesin bir sey yapamayiz dediler keske direkt kendi doktoruma gitseymisim belki durdurulabilirdi. O da nst de bir sey yok dedi gel bakalim demedi biraz benim sansizligim ve doktorlarin ihmali sonucuydu.

Benimde oğlanın burnu akiyor,öksürüyordu o iyi oldu bu sefer benim burnum tıkandı cok kötü nefes alamıyorum gece uyuyamadim, bugünde soğan koyacam bakalim.
Benim hafta basinda normal olan karnim ve kilom cok arti. Karnim kocaman oldu birden zaten hep büyürken 2 gun icinde buyuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…