- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.921
Aaa kurban olayım çorba ellemesin hatta sen çıkar ayağından ne münasebetHer şey güzel olacak canım inşallah
Canım benim eşim hamur yoğurup sıfırdan börek çörek yapıyor cam silmeden ütüye her iş geliyor elinden ama şu çorap mevzusu güncellemesi haalaaaaa daha gelemedi yıllardır bekliyoruz
İnşallah canımOna gore hazirlaniyorum bende ama diger ihtimale karsi da arastiriyorum surecler nasil oluyor diye.Su anda benim istegim normal olsun ama ne olur ne olmaz tabii, saglikla gelsin bebisler
O kadar yaparsa coraplarini severim onun
Valla bu adamların kanatları da olsa o içi dışına dönmüş ve aralarında bir buçuk metre arayla yere serpiştirilmiş çoraplarını toplamak yine de mesele olurAaa kurban olayım çorba ellemesin hatta sen çıkar ayağından ne münasebetadam börek çörek yapıyor diyorsun benimki yemek işini anlar ama o kadar bir kez ıslak kek yapmaya yeltendi mutfağa beni çağırıyor kek fırında bu piştikçe siyahlaşacak değil mi dedi kekte kakao olmaması zaten minik bir detay
Valla ne diyeyim haklısınValla bu adamların kanatları da olsa o içi dışına dönmüş ve aralarında bir buçuk metre arayla yere serpiştirilmiş çoraplarını toplamak yine de mesele olur
kökteki siyahlık pişmekten mi oluyormuş tabii o zaman kakaoyu boşuna niye koyalım
Regl agrisi gibi basladi ,regli donemlerinde agri olabilir dedikleri icin ilk onemsememistim ama yine de hastaneye gittim nst de birsey cikmayinca 3 gun rapor verdi ama gittikçe artti. Karnim batiyor gibi oluyordu bi yerden sonra ilcede ozel yoktu doktorum 1 saat uzaklikta oldugu icin yakinimda iki devlet hastanesi var ikisinede gittim ikiside doğum degil dedi gece 3 de 5. Kez gittigimde apandisit olabilir dediler merkeze gittim en sonunda acilma var diye serum verdiler sabah 9 da doğuma aldilar acilma durmadigi icinYani ağrın filan nasıldı
Kiz onu bi keresinde bende yaptim kakaosuz islak kekAaa kurban olayım çorba ellemesin hatta sen çıkar ayağından ne münasebetadam börek çörek yapıyor diyorsun benimki yemek işini anlar ama o kadar bir kez ıslak kek yapmaya yeltendi mutfağa beni çağırıyor kek fırında bu piştikçe siyahlaşacak değil mi dedi kekte kakao olmaması zaten minik bir detay
Eşim de öyle yaptı biliyor musunKiz onu bi keresinde bende yaptim kakaosuz islak kekyanimda kv ler vardi salak gibi gorunmeyeyim diye uzerine çikolata sosu dokuvermistim sanki oyle bir tatif yapıyormuş gibi
Kan ilacini depo aliyorum birde sabah aksam her halde o ağır geldi bakalım azıcık yuruyus bol su ile bende normale dönmesini sağlayayimBozma moralini canım belki ilaçlar bir anda yan etki yapmış olabilir. Karaciğer kendini en iyi toplayan organdır, kendi kendini tamir eder. İnşaat iki hafta sonra her şeyin temiz çıkar
Hadi ya korktum bugun bir anda ilaçları kesiyoruz diyince ne oldugunu anlamadım sagolasin canim 2 hafta bende biraz yurus yapayim bi acilayim zatenCanim benim gebeligin 13. Haftasinda bu sekidle bi yukselme oldu ilaclari kestim 2 hafta icinde normale dustu degerler ilaclar i aralikli icmeyince reaksiyona giriyo sanirim bi agri kesici bile yukseltebiliyomus takipteyim topiginizi gorunce yaziyim dedim
Kırmızı pancarı salatana ekle o da karaciğere çok iyi gelirKan ilacini depo aliyorum birde sabah aksam her halde o ağır geldi bakalım azıcık yuruyus bol su ile bende normale dönmesini sağlayayim
İnşallah canımHer şey güzel olacak canım inşallah
Canım benim eşim hamur yoğurup sıfırdan börek çörek yapıyor cam silmeden ütüye her iş geliyor elinden ama şu çorap mevzusu güncellemesi haalaaaaa daha gelemedi yıllardır bekliyoruz
Bende korkuyorum açılma işinden ya anlamazsam diye ama dayanamaz olurum ağrıya herhalde demi ya bu benm sancı hem regl agrisu gbi hem gaz sancısı gbi oluyo geri geciyo uzanincaRegl agrisi gibi basladi ,regli donemlerinde agri olabilir dedikleri icin ilk onemsememistim ama yine de hastaneye gittim nst de birsey cikmayinca 3 gun rapor verdi ama gittikçe artti. Karnim batiyor gibi oluyordu bi yerden sonra ilcede ozel yoktu doktorum 1 saat uzaklikta oldugu icin yakinimda iki devlet hastanesi var ikisinede gittim ikiside doğum degil dedi gece 3 de 5. Kez gittigimde apandisit olabilir dediler merkeze gittim en sonunda acilma var diye serum verdiler sabah 9 da doğuma aldilar acilma durmadigi icin
Bide kaç haftalıktin açılma oldugundaCanim anlamazsin ben anlamadim ayni gun besinci kez hastaneye gittim hepsinde baktilar alttan son gittigimde acilma gorundu 2,5 cm sabah da seruma ragmen 4.5 a cikinca aldilar.
Deneyecegim canim artik vit dogal yoldan alayimKırmızı pancarı salatana ekle o da karaciğere çok iyi gelir
Kaynanam iyidir hostur ama benden uzakta olsun yeter kiBu kaynanası ile yaşayanlara Allah sabır versin valla 4 gündür bizde artık yeter dememek için zor duruyorum üstüne çocuğumun ismini bizim dediğimizi kabul etmiyor diye kendi belirlediği ismi söyleyip duruyor böyle patlıcam benim sürekli yatmam gerekirken sözde bana bakmaya geldi ben asla gel demedim yok işte benim karnım yukardaymış doğurmama varmış yok ben naz yapıyormuşum yok karnım çok sert ağrılarım var kasık, önemli değilmiş en son dedim madem önemli değildi bir hafta nasıl hastanede kaldım böyle az kaldı bir de herkes bize geliyor yok çay yok bilmem ne yatamayınca da kapa kapını yat diyor eşimde dün patladı isimden sonra valla Allah aynı evde yaşayanlara sabır versin
Canım benim doktor eğer benim kız beklerse ve ben sancjlara dayanabimirsem 38+2 gibi alırım dedi
Bana 38 dedi canım
Bizde hala konuşmadık doğumu ama 38.hafta icinde alınır bence
Bende ara tatile denk gelsin istiyorum benim ailem il.disinda belki genclerden biri gelir hastanede kalirda kaynaname gerek kalmaz diye ve kova burclari aliasin lutfen ama kova burcu istemiyorum oğlak yada yay olsun istiyorum ondan 40 beklemez inşallah doktor diyor ondan sordum38+ da oluyor genelde. Benim ikinci 38+3te oldu ama bunu 39+1 de istiyorum cuma günü olsa iyi olur. Oğlum 1.sinif tatil olur onada haftasonu daha iyi ama bakalım tabi daha erken nasıl gicecek bu son zaman
Sana şöyle söyleyeyim Allah kimseye yasatmasin ama bilincsiz sekilde bebegi dusunemeden karnimi yumruklamaya baslamistim en son agridan.geve 3 asla yatamiyordum karnim batiyordu. Dogum sancin yok diyorlar ne bir serum ne bir agri kesici vermişlerdi devlette hamilesin bir sey yapamayiz dediler keske direkt kendi doktoruma gitseymisim belki durdurulabilirdi. O da nst de bir sey yok dedi gel bakalim demedi biraz benim sansizligim ve doktorlarin ihmali sonucuydu.Bende korkuyorum açılma işinden ya anlamazsam diye ama dayanamaz olurum ağrıya herhalde demi ya bu benm sancı hem regl agrisu gbi hem gaz sancısı gbi oluyo geri geciyo uzaninca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?