- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.901
Valla ben kendime hedef 36 belirledim bir de 38 de doğuştan yoğun Bkima alınan bebekleri görünce korkuyorum31+1 canım inşallah bekler34 ü geçsek en azından rahatlıycam.
Devlet canım Zeynep Kamil Kadın doğum hastanesi.
Anladım canım sanada çok geçmiş olsunKasıklarımda baskı gibi Bi de uyuşma gibi his oldu.
Ya sorma burda o kadar çok hikaye dinledim ki kendi halimden çok onlara üzüldüm biraz psikolojimi bozdu tabii bu durum ama en azından takip ediliyorum. Eve gittiğimde ne olduğunu anlayamam Bi sıkıntı olur diye çok korkuyorum.Valla ben kendime hedef 36 belirledim bir de 38 de doğuştan yoğun Bkima alınan bebekleri görünce korkuyorum
Riskin varsa neden misafir geliyor ki zaten herşeyi geçtim covid bir yana şu ara ciddi bir grip salgını var ve öksürük milleti bitiriyor sana bulaşsa ne olacakBu kaynanası ile yaşayanlara Allah sabır versin valla 4 gündür bizde artık yeter dememek için zor duruyorum üstüne çocuğumun ismini bizim dediğimizi kabul etmiyor diye kendi belirlediği ismi söyleyip duruyor böyle patlıcam benim sürekli yatmam gerekirken sözde bana bakmaya geldi ben asla gel demedim yok işte benim karnım yukardaymış doğurmama varmış yok ben naz yapıyormuşum yok karnım çok sert ağrılarım var kasık, önemli değilmiş en son dedim madem önemli değildi bir hafta nasıl hastanede kaldım böyle az kaldı bir de herkes bize geliyor yok çay yok bilmem ne yatamayınca da kapa kapını yat diyor eşimde dün patladı isimden sonra valla Allah aynı evde yaşayanlara sabır versin
Allah yardımcınız olsun kuzu hemen çıkarsın inşallah hayırlısıyla minikte sabredebildigi kadar sabretsim
İnşallah kızlarAllah yardımcın olsuninşallah sen de bebek de şu süreci sorunsuz atlatırsınız, kontrol altında olman iyi bari gerçekten tamam hastahane işi zor ama yinede gözetim altında aklın daha rahat olur
İnşallah olmaz hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırızYa sorma burda o kadar çok hikaye dinledim ki kendi halimden çok onlara üzüldüm biraz psikolojimi bozdu tabii bu durum ama en azından takip ediliyorum. Eve gittiğimde ne olduğunu anlayamam Bi sıkıntı olur diye çok korkuyorum.
Bencede cok zordur madem inanmiyor faydasıda yok, öyleyse gidebilirsin de ay ne cins insanlar var yaBu kaynanası ile yaşayanlara Allah sabır versin valla 4 gündür bizde artık yeter dememek için zor duruyorum üstüne çocuğumun ismini bizim dediğimizi kabul etmiyor diye kendi belirlediği ismi söyleyip duruyor böyle patlıcam benim sürekli yatmam gerekirken sözde bana bakmaya geldi ben asla gel demedim yok işte benim karnım yukardaymış doğurmama varmış yok ben naz yapıyormuşum yok karnım çok sert ağrılarım var kasık, önemli değilmiş en son dedim madem önemli değildi bir hafta nasıl hastanede kaldım böyle az kaldı bir de herkes bize geliyor yok çay yok bilmem ne yatamayınca da kapa kapını yat diyor eşimde dün patladı isimden sonra valla Allah aynı evde yaşayanlara sabır versin
Bozma moralini canım belki ilaçlar bir anda yan etki yapmış olabilir. Karaciğer kendini en iyi toplayan organdır, kendi kendini tamir eder. İnşaat iki hafta sonra her şeyin temiz çıkarKizlar dun kan ve idrar tahlili vermistim. Sonuclara baktik simdi doktorla da karaciger enzimlerim yuksek cikmis ilacları kesti hoca 2 hafta sonra tekrar kan verecegim butun kullandigim ilaclar kesildi . Kan ilaci , magnezyum, multivit, d vit ,progestan yuksek gelmesine sebep olur mu . Korkmamı gerektirecek bir durum yokmuş ama ben tedirgin oldum takip edelim dedi
Canim benim gebeligin 13. Haftasinda bu sekidle bi yukselme oldu ilaclari kestim 2 hafta icinde normale dustu degerler ilaclar i aralikli icmeyince reaksiyona giriyo sanirim bi agri kesici bile yukseltebiliyomus takipteyim topiginizi gorunce yaziyim dedimKizlar dun kan ve idrar tahlili vermistim. Sonuclara baktik simdi doktorla da karaciger enzimlerim yuksek cikmis ilacları kesti hoca 2 hafta sonra tekrar kan verecegim butun kullandigim ilaclar kesildi . Kan ilaci , magnezyum, multivit, d vit ,progestan yuksek gelmesine sebep olur mu . Korkmamı gerektirecek bir durum yokmuş ama ben tedirgin oldum takip edelim dedi
Aa ne güzelmiş canımMerhaba, benim oldugum ulkede online ders veriyorlar ebeler, bu da covid den dolayi online 2 senedir, ondan oncesinde hastanede yapiliyormus. O derslerde tum konulardan bahsediyorlar ve bedava oluyor bunlar cok isime yariyor, soru da sorabiliriz aklimiza ne geliyorsa, keske yuz yuze dersler olsa ama bu da iyi. Birde ozel bir "ebe" klinigi var, bedava kurslari icin basvurdum, oradanda bilgi aldim dogum hakkinda (normal/sezaryen) / hamilelikte seker hastaligi hakkinda mesela . Ozel ebe kligini parayla ders veriyor yuz yuze gitsemmi diye dusundum ama fiyatlar ucuyororada nefes alip verme dersleri veriyorlar/ hypnobirthing / bu gibi seyler var sizinde imkaniniz varsa gidin bence. Baska turlu ben buradan birbirimizden bircok bilgi edindim o da ise yaradi sonra kendimde arastirdim. Ben mesela bel agrilari icin eve pilates topu almayi dusunmeye basladim, belki rahatlarim birkac egzersiz yaparim evde, (normal) doguma hazirlik icin iyiymis.
Her şey güzel olacak canım inşallahKızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Canım benim eşim hamur yoğurup sıfırdan börek çörek yapıyor cam silmeden ütüye her iş geliyor elinden ama şu çorap mevzusu güncellemesi haalaaaaa daha gelemedi yıllardır bekliyoruzBenimki kv corabini bile al dememis yerdencok sinir oluyorum bu kadar da abartili yetirtirilmez misal universiteye gelirken valizini annesi hazirlardi ,ne kıyafet katlatmayi ogretmis ne baska bisey hizmetci gibi yapmis kendini. Evlilikte 7. Yilimiz kavga dövüş normal duzeye anca getirdim en azindan balkon yikama, çöp atma ,mangal isleri devredebildim anca .tabi acil misafir geldiginde ve hastayken ekstra seyler de yapıyor. corabini kir sepetine atma konusunda calismalarim devam ediyor halen .
Yani bir kadin olarak hamile bir kadini ozellikle uzuyorsa ben ne diyeyim o kadina . Sen elsen karnindaki torunu bari onu düşünsünBu kaynanası ile yaşayanlara Allah sabır versin valla 4 gündür bizde artık yeter dememek için zor duruyorum üstüne çocuğumun ismini bizim dediğimizi kabul etmiyor diye kendi belirlediği ismi söyleyip duruyor böyle patlıcam benim sürekli yatmam gerekirken sözde bana bakmaya geldi ben asla gel demedim yok işte benim karnım yukardaymış doğurmama varmış yok ben naz yapıyormuşum yok karnım çok sert ağrılarım var kasık, önemli değilmiş en son dedim madem önemli değildi bir hafta nasıl hastanede kaldım böyle az kaldı bir de herkes bize geliyor yok çay yok bilmem ne yatamayınca da kapa kapını yat diyor eşimde dün patladı isimden sonra valla Allah aynı evde yaşayanlara sabır versin
Seninki bir istisna benceAllahım çok ortasız yetiştiriyorlar yaa o neyeşimin evine yol bile çok sonra gelmiş lise üni ayrı okuyup tatilde ana yoldan eve yürüyerek gelip bide annesine yemek hazırlamış, insan evladım geliyor diye bi heyecan yapar hazırlar, ne iş varsa hep üstüne yıkmışlar şimdi sorsan ikisi de saçını süpürge etti. Evlenip bize gelince babama bişeyde yardım ederken babam sen terledin artık git hasta olursun üstünü değiş dediğinde yüzündeki şoka çok üzülmüştüm görmemiş ki
Bizde de tek sıkıntı anne ev işleri ile o kadar çalıştırınca tamir, araba ile ilgili bilgi sıfırbir ara yol kenarında eşim direksiyonda ben kaput açık arabanın motoruna bakıyordum çalıştır kapat modunda yalnız çorap ile ilgili kod galiba en titiz erkeğe bile yüklenmemiş eşim de en fazla kirli sepeti yanına koyar mübarek kapağı aç içine koy zor mu
Ona gore hazirlaniyorum bende ama diger ihtimale karsi da arastiriyorum surecler nasil oluyor diye.Su anda benim istegim normal olsun ama ne olur ne olmaz tabii, saglikla gelsin bebislerAa ne güzelmiş canımBenim ilki sezaryen, bu kez de sezaryen olacak diye çok ilgilenmedim bu konuyla ama doğum zamanı yaklaştıkça stres oluyorum yine de zihnen hazır olmak için bir şeyler yapmam gerektiğini hissediyorum o yüzden
Canim anlamazsin ben anlamadim ayni gun besinci kez hastaneye gittim hepsinde baktilar alttan son gittigimde acilma gorundu 2,5 cm sabah da seruma ragmen 4.5 a cikinca aldilar.Açılma olursa nasıl hissederiz ki cnm anlarmiyix evde
O kadar yaparsa coraplarini severim onunHer şey güzel olacak canım inşallah
Canım benim eşim hamur yoğurup sıfırdan börek çörek yapıyor cam silmeden ütüye her iş geliyor elinden ama şu çorap mevzusu güncellemesi haalaaaaa daha gelemedi yıllardır bekliyoruz
Yani ağrın filan nasıldıCanim anlamazsin ben anlamadim ayni gun besinci kez hastaneye gittim hepsinde baktilar alttan son gittigimde acilma gorundu 2,5 cm sabah da seruma ragmen 4.5 a cikinca aldilar.
Ya benm sancim mesela gelmiyo duruyor ama birden bir vuruyor yani çok ağrıyor bide şu karnım sert ağrıyor ya vajinada karıncalanma var bendedeCanim anlamazsin ben anlamadim ayni gun besinci kez hastaneye gittim hepsinde baktilar alttan son gittigimde acilma gorundu 2,5 cm sabah da seruma ragmen 4.5 a cikinca aldilar.
Tamir işinden geçtim valla arabayı bari anlasaydı beeSeninki bir istisna bencebenimki ev isindrn anlamayinca tamirden anliyor mu sandin burda daha once anlamistim ayakkabilik aldik suntalari bize bakacak sekilde monte etmis mundar etti ayakkabiligi corap konusunda bi de insan simdi daha sinir oluyor egilmesi cok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?