2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla ben kendime hedef 36 belirledim bir de 38 de doğuştan yoğun Bkima alınan bebekleri görünce korkuyorum
Ya sorma burda o kadar çok hikaye dinledim ki kendi halimden çok onlara üzüldüm biraz psikolojimi bozdu tabii bu durum ama en azından takip ediliyorum. Eve gittiğimde ne olduğunu anlayamam Bi sıkıntı olur diye çok korkuyorum.

Riskin varsa neden misafir geliyor ki zaten herşeyi geçtim covid bir yana şu ara ciddi bir grip salgını var ve öksürük milleti bitiriyor sana bulaşsa ne olacak kv yaptıklarına hiç girmiyorum zaten tövbe Allahım yaşlanınca biz de mi böyle olacağız ya bu kafaya nasıl geliyorlar ki

Allah yardımcınız olsun kuzu hemen çıkarsın inşallah hayırlısıyla minikte sabredebildigi kadar sabretsim

Allah yardımcın olsun inşallah sen de bebek de şu süreci sorunsuz atlatırsınız, kontrol altında olman iyi bari gerçekten tamam hastahane işi zor ama yinede gözetim altında aklın daha rahat olur
İnşallah kızlar Evet daha iyi böyle Bayadır sancım da çıkmıyor aslında ama eve gittiğimde Bi sıkıntı olur da anlayamazsam diye korkuyorum.

İnşallah olmaz hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bencede cok zordur madem inanmiyor faydasıda yok, öyleyse gidebilirsin de ay ne cins insanlar var ya

Kizlar dun kan ve idrar tahlili vermistim. Sonuclara baktik simdi doktorla da karaciger enzimlerim yuksek cikmis ilacları kesti hoca 2 hafta sonra tekrar kan verecegim butun kullandigim ilaclar kesildi . Kan ilaci , magnezyum, multivit, d vit ,progestan yuksek gelmesine sebep olur mu . Korkmamı gerektirecek bir durum yokmuş ama ben tedirgin oldum takip edelim dedi

Bozma moralini canım belki ilaçlar bir anda yan etki yapmış olabilir. Karaciğer kendini en iyi toplayan organdır, kendi kendini tamir eder. İnşaat iki hafta sonra her şeyin temiz çıkar

Canim benim gebeligin 13. Haftasinda bu sekidle bi yukselme oldu ilaclari kestim 2 hafta icinde normale dustu degerler ilaclar i aralikli icmeyince reaksiyona giriyo sanirim bi agri kesici bile yukseltebiliyomus takipteyim topiginizi gorunce yaziyim dedim

Aa ne güzelmiş canım Benim ilki sezaryen, bu kez de sezaryen olacak diye çok ilgilenmedim bu konuyla ama doğum zamanı yaklaştıkça stres oluyorum yine de zihnen hazır olmak için bir şeyler yapmam gerektiğini hissediyorum o yüzden

Her şey güzel olacak canım inşallah
Canım benim eşim hamur yoğurup sıfırdan börek çörek yapıyor cam silmeden ütüye her iş geliyor elinden ama şu çorap mevzusu güncellemesi haalaaaaa daha gelemedi yıllardır bekliyoruz

Yani bir kadin olarak hamile bir kadini ozellikle uzuyorsa ben ne diyeyim o kadina . Sen elsen karnindaki torunu bari onu düşünsün ben akdenizdeyim kv karadenizde cok şükür

Seninki bir istisna bence benimki ev isindrn anlamayinca tamirden anliyor mu sandin burda daha once anlamistim ayakkabilik aldik suntalari bize bakacak sekilde monte etmis mundar etti ayakkabiligi corap konusunda bi de insan simdi daha sinir oluyor egilmesi cok zor ya

Ona gore hazirlaniyorum bende ama diger ihtimale karsi da arastiriyorum surecler nasil oluyor diye.Su anda benim istegim normal olsun ama ne olur ne olmaz tabii, saglikla gelsin bebisler

O kadar yaparsa coraplarini severim onun

Canim anlamazsin ben anlamadim ayni gun besinci kez hastaneye gittim hepsinde baktilar alttan son gittigimde acilma gorundu 2,5 cm sabah da seruma ragmen 4.5 a cikinca aldilar.
Ya benm sancim mesela gelmiyo duruyor ama birden bir vuruyor yani çok ağrıyor bide şu karnım sert ağrıyor ya vajinada karıncalanma var bendede

Tamir işinden geçtim valla arabayı bari anlasaydı bee ama cidden sunta gözüken de olmuyor ya bizim de elbise dolabında var o hata usta sağolsun ooo sen dur daha kış gelince iki kat çorap bide patik giyer malum buralarda kar asla kalkmaz bakalım nerelere saçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…