- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.881
Ahahha bence gelen hastalardan duydugun laflar bilincaltina islemis ve patlamış olavilirKiz bir de o hastane de hemşire olarak çalışıyordum sonrasında kimsenin yüzüne bakamadım
Kv aşırı üşengeç ve hiç iş yapmayıp zamanında çocuklarına yıkmasının eşime yansıyan tek iyi yanı o sayede mecbur yemek yapmayı öğrenmiş, düşündükçe hala sinir olur ama der en azından iyiki yemek yapmayı bari öğrenmiş oldum diye çünkü lazım oluyor işte, misal babam nasipse annem doğumda gelecek babam gelemeyecek nasıl aç kalmadan devam edecek hiç bir fikrim yok hayatta bilmezOhhh misss gibi vallabana diyo sadece yemek yap bulasigi her seyi birak bana ben toplarim diyo yeterki yemek yemek Esim yemek yapmayi bilmiyor ama bulasik ve temizlikte üstüne yoktur
Siddetlenirse acilma yapabilir canim benim ilk dogumda oyle olmustu siddetlendi diye tekrar soyle istersenKızlar ben bugunede çok sancı ile başladım ya nasıl geçecek ya doktorlar onemsemedi bence resmen şiddetleniyo ya
Cok mantıklı olabilirAhahha bence gelen hastalardan duydugun laflar bilincaltina islemis ve patlamış olavilir
Kacinci haftadaydin canım sen? İnşallah bebek zamanını beklerKızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Canim hastane size nasil uzaklikta bilmiyorum ama erken dogunca cok daha masraf olucak ben yogunbakimda 20 gün kaldigi icin pansiyonda kaldim ona ucret odedim , bir de 20 gun git gel masrafi baya büyük masrafimiz olmustu. Bir kere muayeneye gitmen eger durdurulabilecek bir durumsa senin icin daha iyi olur.Çoğu zaman gecmiyo ki ya ben kendimi biliyorum ikinci gebelik sonuçta normal değil bunlar diyorum doktor şey yapmadı ilgilenmedi ozelede gidemiyorum sinir oldum
Evet ne kadar erken olursa daha iyi, ne olur ne olmaz simdi hersey yolunda gidiyor ama zorlanmaya basladim bu bel agrisindan o yuzden tek tek yapiyorum, bir yandan evin rutin islerini, bir yandan bebek esyalarinin hazirliklariniÇok güzel heyecanlar canimm bunlar ben erken hazirlamistim simdi iyiki diyorum cunku yemek yaparken yoruluyorum su sıralar hep mola verip duruyorumdün bir de doktorum cantani hazirlayabilirsin artik diyince hic tozlanmadi benimkiler tertemiz dolabinda sahibini bekliyorlar eşler yardımcı Allah razı olsun onlardan
Gözetim hakllinde olman cok güzel icin rahat ediyordur. Peki senin ki devlet mi ?Kızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Benimki kv corabini bile al dememis yerdenKv aşırı üşengeç ve hiç iş yapmayıp zamanında çocuklarına yıkmasının eşime yansıyan tek iyi yanı o sayede mecbur yemek yapmayı öğrenmiş, düşündükçe hala sinir olur ama der en azından iyiki yemek yapmayı bari öğrenmiş oldum diye çünkü lazım oluyor işte, misal babam nasipse annem doğumda gelecek babam gelemeyecek nasıl aç kalmadan devam edecek hiç bir fikrim yok hayatta bilmez
Allahım çok ortasız yetiştiriyorlar yaa o neyBenimki kv corabini bile al dememis yerdencok sinir oluyorum bu kadar da abartili yetirtirilmez misal universiteye gelirken valizini annesi hazirlardi ,ne kıyafet katlatmayi ogretmis ne baska bisey hizmetci gibi yapmis kendini. Evlilikte 7. Yilimiz kavga dövüş normal duzeye anca getirdim en azindan balkon yikama, çöp atma ,mangal isleri devredebildim anca .tabi acil misafir geldiginde ve hastayken ekstra seyler de yapıyor. corabini kir sepetine atma konusunda calismalarim devam ediyor halen .
Valla hala uzanıyorum uzaninca hafifliuo ama sertlik hep var oturup yada kalkınca sancı oluyo kötü ya tam karın orta alt boşlukta yani kaşık ortasindaAnladım canım ya. Şimdi nasılsın peki aynı mi
Dün bahsettim onuda vermedilerÇok rahatsiz ediyorsa baska doktora gorun derim bende canim insallah gecer bu kasılmalar olmasin diye progestanla ilerledik bu haftalara kadar bizde
Açılma olursa nasıl hissederiz ki cnm anlarmiyix evdeSiddetlenirse acilma yapabilir canim benim ilk dogumda oyle olmustu siddetlendi diye tekrar soyle istersen
Çok uzak canm zaten eşimde evde değil mecbur yarına kaldım yarın sabah özele geçecem duzelmezsmeCanim hastane size nasil uzaklikta bilmiyorum ama erken dogunca cok daha masraf olucak ben yogunbakimda 20 gün kaldigi icin pansiyonda kaldim ona ucret odedim , bir de 20 gun git gel masrafi baya büyük masrafimiz olmustu. Bir kere muayeneye gitmen eger durdurulabilecek bir durumsa senin icin daha iyi olur.
Neden yatırdılar canm seniKızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
31+1 canım inşallah beklerKacinci haftadaydin canım sen? İnşallah bebek zamanını bekler
Devlet canım Zeynep Kamil Kadın doğum hastanesi.Gözetim hakllinde olman cok güzel icin rahat ediyordur. Peki senin ki devlet mi ?
Neden yatırdılar canm seni
Dolgunluk hissi nasil yani canmServiks de kısalma olmuş canım. Geldiğimde 14 mm Di. Bebeğin başı baya aşağıda dediler. Sonra nst kötü çıktı.Ama ben aşırı bir sancı hissetmedim geldiğimde sadece karnımın sertleşmesini takip ettim düzenli oldu bir de kasıklarımda dolgunluk hissi vardı.
Dolgunluk hissi nasil yani canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?