2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok teşekkür ederim biraz düzeldim ben birde farkettim ki stres yapınca daha fazla nefes darlığı yaşıyorum ama gelde yapma 38 haftalığım ve bebeğim 3.820 iri bebek bir an önce doğsun istiyorum daha irilerse doğuramamaktan korkuyorum

Ay cok kötüyüm sesim kısılmış, boğaz sanki yaniyor agriyor öksürmek Istemiyorm değişik bisey ya nasil oldu anlamadim. Evde ıhlamur kalmamis, taze zencefil filan yapacam. Bir arkadaş sirkeyke gargara demisti heralde onlari deneyecem .boğaz kismin tıkanık gibi ins covid vs degildir ya

Ortalık baya kötü bı nane limon bir tarhana çorbası şifa niyetine

Canım eşine de söyle o da dillendirsin eşim hamile ilaç kullanamıyor hasta iken gelmeyiversinler ne olacak yani bebesine de endi baksın ben böyle şeylere ifrit oluyorum ya

Canim şans işi bunlar ya . Ben 7aylik doğurduğum halde makineyle sagdimgimda geldi sütüm Ama ablamin ikisindede birgün sonra geldi .hatta küçük yegenimin benim cocukla aralari 2 aydır sarılık olmasın diye emzirmistim sütü gelinceye kadar.

İki sezeryan oldum ikisinde de hemen emzirdim devamlı. Zaten ilk o sarı ve çok faydalı olan kolostrum geliyor ve yenidoganin midesi kiraz çekirdeği kadar derler. İlk oğlumda 2saatte bir emzirdim zor uyandırdım çünkü hep uyurdu. İkinci oğlum devamlı emmek istedi yarım saatte bir emzirdim nerdeyse ağladı onda biraz daha az geldi sanırım yada memede olmak istedi bilemiyorum. Hatta ikinci oğluma mama verelim dediler dedim görüyorum sütüm var emdikçe de çoğalacak neden süt varken vereyim mama. Hiç gelmese verirdim açmı kalsın cocuk sonuçta. Emdikçe gelecek emmezse tabiki gelmez. Ama sütun çoğalması genelde 3.gün falan oluyor. bende hatta bu sefer fazla olmuştu süt saklama poşetleri ne sagip kaldırmıştım buzluğa. Sütüm gelmiyor bebek doymuyor kafasına girmemek lazım çünkü o stres daha kötü etkiler insanı. Güzel düşünüp sakin kalabilmek anneliğin ilk kuralı gerçekten

Kızlar gunaydin dünden beri doğru düzgün hicbirsey yiyemedim... dün akşam saat 7 de ta yatağa girdim başımı kaldıramadım hala aynıyım çocukta hasta bende hastayım nasıl bir hastalıktır anlamadım he ryerim ağrıyor kopacak gibi.bir de dış ağrısı var her şey üst üste geliyor

Ben sezeryan oldum. Hemsire ve cocuk doktoru geldi emzirmeyi anlattılar, doktor memei sikti pit süt damladi sütun var emzir dedi zaten ilk sütler kolostrum, az az ben zor emzirdim uyandiramadim hic

Doktora gittin mi bende gideyim mi gitmeyim mi bilemedim. Kötü hissediyorm kendimi yaniyor öksüremiyrom bi tuhaf

Doktora gittin mi bende gideyim mi gitmeyim mi bilemedim. Kötü hissediyorm kendimi yaniyor öksüremiyrom bi tuhaf
Gitmedim canım diş için antibiyotik kullanıyorum belki o fayda verir diye umut ediyorum parol içiyorum iste ama yarına da gecmezse gitmeyi düşünüyorum artık. Mide bulantısı mahvetti benin

Gitmedim canım diş için antibiyotik kullanıyorum belki o fayda verir diye umut ediyorum parol içiyorum iste ama yarına da gecmezse gitmeyi düşünüyorum artık. Mide bulantısı mahvetti benin
Grip mi bulantı mi? Zencefil ic ya bende gideyim diyorum sesim cikmiyor. Ya anti-viral bi hastaliksa antibiyotikde fayda etmez

Canım eşine de söyle o da dillendirsin eşim hamile ilaç kullanamıyor hasta iken gelmeyiversinler ne olacak yani bebesine de endi baksın ben böyle şeylere ifrit oluyorum ya
Dün söyledi biz çekiyoruz siz değil dedi annesine çağırma dedi bugün doktora kontrole gittik bebek 2030 olmuş boyu uzun baya dedi doktor ama hiçbir şekilde ev işi yapmayacaksın iki hafta daha dayan dedi eve geldik şok bütün apartmanı kahvaltıya çağırmış bana bir de doktorun dediğini söyleyince eşim doktorlar bilmez zamanı ne zaman olursa o zaman doğar sen anlamazsın dedi bende tabi ben naz yapıyorum size göre dedim açılmam falanda yalan dedim sinirlendim eşimde sinirli bakalım ne zamana kadar sabredecek en son patladığında bütün eşyaları köyle göndermişti köyden merkezden ev tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…