- 2 Nisan 2022
- 17
- 7
- 36
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.141
Çok teşekkür ederimMerhaba, bende normalde de hem bronşit hem de orta derecede nefes darlığı var kalbimle alakalı değil şikayetleri tetikleyen bu ikisi hamile olunca da bunlar ekstralaştı ama oğlumdayken yaşadığım o abartı belirtiler doğum sonrası direk normale dönmüştü çok şükür. Şimdi yine aynılarını yaşıyorum ama yine doğumdan sonra düzelecek inşaAllah. Size de acil şifalar diliyorum çok zor bir durum gerçekten umarım doğumdan sonra geçer sizin de
Ortalık baya kötü bı nane limon bir tarhana çorbası şifa niyetineAy cok kötüyüm sesim kısılmış, boğaz sanki yaniyor agriyor öksürmek Istemiyorm değişik bisey ya nasil oldu anlamadim. Evde ıhlamur kalmamis, taze zencefil filan yapacam. Bir arkadaş sirkeyke gargara demisti heralde onlari deneyecem .boğaz kismin tıkanık gibi ins covid vs degildir ya
Canım eşine de söyle o da dillendirsin eşim hamile ilaç kullanamıyor hasta iken gelmeyiversinler ne olacak yani bebesine de endi baksın ben böyle şeylere ifrit oluyorum yaHayır aile apartmanında kalıyoruz kv zaten köydeydi hastanede yattım çıktım diye geldi gelmeseydi daha iyiydi benden çıkmıyorlar sabah kahvaltısı yemeği dün artık ptladım diye benden suçlusu yok ben hastalansam ilaçta kullanamıyorum anca serum kadın kadına bu kadar eziyet yapılmaz
Canim şans işi bunlar ya . Ben 7aylik doğurduğum halde makineyle sagdimgimda geldi sütümKızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedensehani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin
Soylemeyi unuttum benim bebek diretk yogunbakima gittigi icin ben makinayla sagdim hep ilk günler belki onun etkisidir hemen sütun gelmesiPeki canim hani bebek emdikce süt gelir, süt olmasa bile emzirin diyolar ya o mamayı verince süt olmasa bile ara ara emzirdiniz mi
Aaa güzel geldi mi canim. Saglikla kullanılsın insallahBen aynisini aldimmmm
Guzel cıktı canim biz begendik esimleAaa güzel geldi mi canim. Saglikla kullanılsın insallah
İki sezeryan oldum ikisinde de hemen emzirdim devamlı. Zaten ilk o sarı ve çok faydalı olan kolostrum geliyor ve yenidoganin midesi kiraz çekirdeği kadar derler. İlk oğlumda 2saatte bir emzirdim zor uyandırdım çünkü hep uyurdu. İkinci oğlum devamlı emmek istedi yarım saatte bir emzirdim nerdeyse ağladı onda biraz daha az geldi sanırım yada memede olmak istedi bilemiyorum. Hatta ikinci oğluma mama verelim dediler dedim görüyorum sütüm var emdikçe de çoğalacak neden süt varken vereyim mama. Hiç gelmese verirdim açmı kalsın cocuk sonuçta. Emdikçe gelecek emmezse tabiki gelmez. Ama sütun çoğalması genelde 3.gün falan oluyor. bende hatta bu sefer fazla olmuştu süt saklama poşetleri ne sagip kaldırmıştım buzluğa. Sütüm gelmiyor bebek doymuyor kafasına girmemek lazım çünkü o stres daha kötü etkiler insanı. Güzel düşünüp sakin kalabilmek anneliğin ilk kuralı gerçektenKızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedensehani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin
Ben sezeryan oldum. Hemsire ve cocuk doktoru geldi emzirmeyi anlattılar, doktor memei sikti pit süt damladi sütun var emzir dedi zaten ilk sütler kolostrum, az az ben zor emzirdim uyandiramadim hicKızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedensehani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin
Doktora gittin mi bende gideyim mi gitmeyim mi bilemedim. Kötü hissediyorm kendimi yaniyor öksüremiyrom bi tuhafKızlar gunaydin dünden beri doğru düzgün hicbirsey yiyemedim... dün akşam saat 7 de ta yatağa girdim başımı kaldıramadım hala aynıyım çocukta hasta bende hastayım nasıl bir hastalıktır anlamadım he ryerim ağrıyor kopacak gibi.bir de dış ağrısı var her şey üst üste geliyor
Gitmedim canım diş için antibiyotik kullanıyorum belki o fayda verir diye umut ediyorum parol içiyorum iste ama yarına da gecmezse gitmeyi düşünüyorum artık. Mide bulantısı mahvetti beninDoktora gittin mi bende gideyim mi gitmeyim mi bilemedim. Kötü hissediyorm kendimi yaniyor öksüremiyrom bi tuhaf
Grip mi bulantı mi? Zencefil ic ya bende gideyim diyorum sesim cikmiyor. Ya anti-viral bi hastaliksa antibiyotikde fayda etmezGitmedim canım diş için antibiyotik kullanıyorum belki o fayda verir diye umut ediyorum parol içiyorum iste ama yarına da gecmezse gitmeyi düşünüyorum artık. Mide bulantısı mahvetti benin
Grip bulantı vücut ağrısı var öksürük bir deGrip mi bulantı mi? Zencefil ic ya bende gideyim diyorum sesim cikmiyor. Ya anti-viral bi hastaliksa antibiyotikde fayda etmez
Tereyağ erit az olsn pekmez koy isinsin karabiber at ic. Bende yapacm ama pek halim yokGrip bulantı vücut ağrısı var öksürük bir de
Valla kay8nvalideme geldim sabah gözümü açtığımda ayakta duramıyordum ncocuj da hasta sagolsun çorba yaptı bol limon sıkıp içmeye çalışıyorumTereyağ erit az olsn pekmez koy isinsin karabiber at ic. Bende yapacm ama pek halim yok
Dün söyledi biz çekiyoruz siz değil dedi annesine çağırma dedi bugün doktora kontrole gittik bebek 2030 olmuş boyu uzun baya dedi doktor ama hiçbir şekilde ev işi yapmayacaksın iki hafta daha dayan dedi eve geldik şok bütün apartmanı kahvaltıya çağırmış bana bir de doktorun dediğini söyleyince eşim doktorlar bilmez zamanı ne zaman olursa o zaman doğar sen anlamazsın dedi bende tabi ben naz yapıyorum size göre dedim açılmam falanda yalan dedim sinirlendim eşimde sinirli bakalım ne zamana kadar sabredecek en son patladığında bütün eşyaları köyle göndermişti köyden merkezden ev tutmuştuCanım eşine de söyle o da dillendirsin eşim hamile ilaç kullanamıyor hasta iken gelmeyiversinler ne olacak yani bebesine de endi baksın ben böyle şeylere ifrit oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?