2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Ben 4.500 gram doğmuşum ve annem normalm doğum yapmış hiç korkmayın sağlıklı olacak olan neyse onu nasip etsin Rabbım inşaAllah kolaylıkla alırsınız kucağınıza

Benim akşama doğru gelmişti ama 3. Gün ve sonrasında gelmeye başlayanlar da var ve oda normal özellikle sezeryan doğumsa.

Bunu dün gece biri paylaşmıştı uyku sersemi hatırlamıyorum bugün bende aldım 30 lira fazla haliyle

Eklentiler

• Screenshot_20221121-124140_Trendyol.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 75
Kaç gündür kv ile ilgili olaylarınızı ağzım açık okuyorum siz aynı evde mi yaşıyorsunuz da siz yokken sizin eve kahvaltıya çağırıyor hadi çağırdı kimse ağzının payını vermiyor mu yaa burdan bana sinir bastı katlanılacak gibi değil, aynı evde değil de altlı üstlü oturuyorsanız alın anahtarı elinden girmesin eve böyle şey mi var kafasına göre han gibi giren çıkan belli değil

merhaba. bugün detaylı ultrasona girdim. bebekte böbrek genişlemesi var dendi. sizde aynı durumu yaşamışsınız.naısl geçti bu süreç.neler yaptınız

Kızlar şimdi size çocuk konusundan bağımsız bişey soracağım ona göre üst kata çıkacağım belli mi olur belki ben hamilelikle abartıyor olurum

Biz 2. Katta oturuyoruz alt kattaki ailenin küçük bebeği var ama inanın o bebek balkona çıkmasa altta biri var mı yok mu bilmem oysa bina da ses yalıtımı diye bişey yok öyle kötü. Onlar öyle sakin diye ne evde sesli müzik dinlerim, ne erken yada geç ev süpürürüm akşam bir iş için yatak odası tarafına geçeceksek eşim de bende terliğimizi çıkartırız, gece lavabo kullanılacaksa odadaki değil de uzak olana gideriz.

Ama gelin görün bir üst komşu var taşındık taşınalı eşya sürüme huyları bitmedi hadi susalım dedik sandalye vs kullanmasınlar mı,oğlunun gitarına da eyvallah günlük bir doz saydım kaç gün oldu ile de devam, ablanın günlük evi süpürmesine de tamam ama bir terlikleri var kim nerde yürüyor belli sürekli tık tık, gece yatıyoruz yatak odasında insanın hiç mi işi bitmez ne topluyor ne düzeltiyor ayakta bir terlik her gün tık tık tık, sürgü pencere aç kapa aç kapa o ses, en son 12 buçukta yatak odası balkonu yıkadı ona uyandık.

Bu terlikle belli bir saat sonrası yatak odası üstünde yapılan sesten uyuyamadığımızı söylesek ayıp mı olur ya çok mu abartı sizce. Hani bizim dikkat kesilip duyduğumuz bir ses değil bakın video çekince bile duyuluyor.

Bekarken böyle bi komşumuz vardı babam evdeki ses yapmiycak olan terlikten bir çift göndermişti yukarıya belki anlar da düzgün yürür diye o geldi aklıma
Bizim bina da eski bina şuan alt kattakinin sesi komple bizim evin içinde gece sesleri çıkmıyor diye gidip bişey diyesim gelmiyor ama çok rahatsız edici bir durum anlayabiliyorum seni az çok
Hoşgeldin hediyesi diye terlik mi cikartsaniz sizde babam gibi acaba

Bir yılı geçti biz taşınalı onlar önceden beri var bizden önce oturanlar da aynı gece gündüz takırtılarından rahhatsızmış,gerçekten peluş bir terlik götürmemek için zor duruyorum, şu kadar zamandır da Allah var ne yapalım yani dayanılır deyip hiç çıkmadık ama o gece gece temizliğe, cayır cuyur gece demeden 5 dk da bir açılan sürgülü kapıya terliğe ben uyanıyorsam bebekle ne olur bilmiyorum hayır hala da çözemedik bir sürgülü kapı neden 5 dk da bir aç kapa yapılır yada tıkır tıkır yatak odasında bitmeyen iş ne ki

Kızlar kontrolden çıktım.nst de düzenli ama az kasılma çıktı.kasılma boyutu endişe verici değilmiş ama düzenli olduğu için dinlen dedi.zorunlu kalmadıkça kalkma dedi.pruluton depot verdi yarım ampül birde sabah akşam progestan kullanıcam.sizin kasılmalarınız dinlenmeyle falan azaldı mı? Endişelenmelimiyim?

Bugunde mi sizdelerdi ama burda sadece kayinvaliden değil eltilerinde suclu.benim eltim yok henuz ama herhandi birinin yatmasi dikkat etmesi gerekse ona gidecegime bi kap yemek verip kapisindan geri dönerim esimin memleketinde yasasam bana da cok gelen giden olurdu eminim Allahtan bizim taraftayiz herkes cok dusunceli davraniyor biz gelmeyelim sen gel diyorlar genelde. Benimde haftasonu yatili misafirim gelecek esimin universiteden ev arkadasi ve hanimi,kac yildir çağırıyorum gelmiyorlardi o yuzden gelmyin demek istemedim, o bile gözümde büyüyor su an. 30 haftaligim ve oğlum 31+3 de dogmustu erken doğum riskimde olunca korkuyorum yine ayni zamanlarda mi gelir diye

Kızlar kızıma 40 mevcudu yaptıracağım ama heidyelikleri sordukca canım sıkılıyor. Cok pahalı fiyat söylüyorlar anahtarliklar 12 liradan başlıyor tesbihi setler 20 lira... Ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…