- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.161
Merhaba, ben goguslerime nemlendirici suruyorum bir kac aydir.Kızlar ben lansinohun göğüs kremine başladım yavastan aranizda var mi baslayan. Malum geliyor gelmekte olan
Çok teşekkür ederimbiraz düzeldim ben birde farkettim ki stres yapınca daha fazla nefes darlığı yaşıyorum ama gelde yapma 38 haftalığım ve bebeğim 3.820 iri bebek bir an önce doğsun istiyorum daha irilerse doğuramamaktan korkuyorum
Alt komşum sağolsunyaa acikcasi kizimdandanda 5 tane set var öyle o yuzde. 2 ay rahat gider sonra artik ne alincaksa alinir
Site de var ama ben çok kararsızımgidip görüp almanın zevki başka bnce.. Site olarak ilkim bebe, minicity, Lcw, trendyolda da var
Ben şunu aldım henüz yıkamadım tabi tüyü vs ne olur bilmiyorum bide aldığımda daha ucuzdu indirimdeydi ama şimdi yine artmış
Kızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedensehani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin
Şöyle bisey var bu mu?Kızlar herkese merhaba
Elinde dolap indirim kuponu olan var mı? Birkaç ürün alacağım. Eğer ki kullanmayacağınız kupon varsa verebilir misiniz?
Evet canım bu ama sanırım kupon kodu verilmemiş. Kişiye özel tanımlanıyor demek ki. Yinede teşekkür ederimŞöyle bisey var bu mu?
Tuhaf olan sıfır ürünü dolapta Karaca'nın sitesinden daha pahalı satıyorlarÇok güzel görünüyor belki yine indirime girer biraz takip edeyim bari
Kaç gündür kv ile ilgili olaylarınızı ağzım açık okuyorum siz aynı evde mi yaşıyorsunuz da siz yokken sizin eve kahvaltıya çağırıyor hadi çağırdı kimse ağzının payını vermiyor mu yaa burdan bana sinir bastı katlanılacak gibi değil, aynı evde değil de altlı üstlü oturuyorsanız alın anahtarı elinden girmesin eve böyle şey mi var kafasına göre han gibi giren çıkan belli değilDün söyledi biz çekiyoruz siz değil dedi annesine çağırma dedi bugün doktora kontrole gittik bebek 2030 olmuş boyu uzun baya dedi doktor ama hiçbir şekilde ev işi yapmayacaksın iki hafta daha dayan dedi eve geldik şok bütün apartmanı kahvaltıya çağırmış bana bir de doktorun dediğini söyleyince eşim doktorlar bilmez zamanı ne zaman olursa o zaman doğar sen anlamazsın dedi bende tabi ben naz yapıyorum size göre dedim açılmam falanda yalan dedim sinirlendim eşimde sinirli bakalım ne zamana kadar sabredecek en son patladığında bütün eşyaları köyle göndermişti köyden merkezden ev tutmuştu
merhaba. bugün detaylı ultrasona girdim. bebekte böbrek genişlemesi var dendi. sizde aynı durumu yaşamışsınız.naısl geçti bu süreç.neler yaptınızBenim kizda cok hareketli
Kuzum ondan korkma ben dile getirmedim burada demistim dua istemiştim serebral lv bizimde genis cikmisti biri. Prof. Cok korkuttu fetal dna bile önerdi. Ama doktorum üzerine durmadı2 hfta sonra gel deger dengelenir buyudukce dediler. Şükür 2 hfta snra hersey nornal ölçüldü.
Bebeğin başka bir anomali yoksa bu tek basina birsey ifade etmiyor.icini ferah tut hicbirsey olmaz ondan. Bazen genis ölçülüyor biri diğerinden ama sonra ölçüler dengeleniyor. Hic bunun icin sikintiya girme bix hiç buyutmedik esimle.Allah korktugumuza ugratmasin
Bekarken böyle bi komşumuz vardı babam evdeki ses yapmiycak olan terlikten bir çift göndermişti yukarıya belki anlar da düzgün yürür diye o geldi aklımaKızlar şimdi size çocuk konusundan bağımsız bişey soracağım ona göre üst kata çıkacağım belli mi olur belki ben hamilelikle abartıyor olurum
Biz 2. Katta oturuyoruz alt kattaki ailenin küçük bebeği var ama inanın o bebek balkona çıkmasa altta biri var mı yok mu bilmem oysa bina da ses yalıtımı diye bişey yok öyle kötü. Onlar öyle sakin diye ne evde sesli müzik dinlerim, ne erken yada geç ev süpürürüm akşam bir iş için yatak odası tarafına geçeceksek eşim de bende terliğimizi çıkartırız, gece lavabo kullanılacaksa odadaki değil de uzak olana gideriz.
Ama gelin görün bir üst komşu var taşındık taşınalı eşya sürüme huyları bitmedi hadi susalım dedik sandalye vs kullanmasınlar mı,oğlunun gitarına da eyvallah günlük bir doz saydım kaç gün oldu ile de devam, ablanın günlük evi süpürmesine de tamam ama bir terlikleri var kim nerde yürüyor belli sürekli tık tık, gece yatıyoruz yatak odasında insanın hiç mi işi bitmez ne topluyor ne düzeltiyor ayakta bir terlik her gün tık tık tık, sürgü pencere aç kapa aç kapa o ses, en son 12 buçukta yatak odası balkonu yıkadı ona uyandık.
Bu terlikle belli bir saat sonrası yatak odası üstünde yapılan sesten uyuyamadığımızı söylesek ayıp mı olur ya çok mu abartı sizce. Hani bizim dikkat kesilip duyduğumuz bir ses değil bakın video çekince bile duyuluyor.
Bir yılı geçti biz taşınalı onlar önceden beri var bizden önce oturanlar da aynı gece gündüz takırtılarından rahhatsızmış,gerçekten peluş bir terlik götürmemek için zor duruyorum,Bekarken böyle bi komşumuz vardı babam evdeki ses yapmiycak olan terlikten bir çift göndermişti yukarıya belki anlar da düzgün yürür diye o geldi aklıma
Bizim bina da eski bina şuan alt kattakinin sesi komple bizim evin içinde gece sesleri çıkmıyor diye gidip bişey diyesim gelmiyor ama çok rahatsız edici bir durum anlayabiliyorum seni az çok
Hoşgeldin hediyesi diye terlik mi cikartsaniz sizde babam gibi acaba
Bugunde mi sizdelerdiDün söyledi biz çekiyoruz siz değil dedi annesine çağırma dedi bugün doktora kontrole gittik bebek 2030 olmuş boyu uzun baya dedi doktor ama hiçbir şekilde ev işi yapmayacaksın iki hafta daha dayan dedi eve geldik şok bütün apartmanı kahvaltıya çağırmış bana bir de doktorun dediğini söyleyince eşim doktorlar bilmez zamanı ne zaman olursa o zaman doğar sen anlamazsın dedi bende tabi ben naz yapıyorum size göre dedim açılmam falanda yalan dedim sinirlendim eşimde sinirli bakalım ne zamana kadar sabredecek en son patladığında bütün eşyaları köyle göndermişti köyden merkezden ev tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?