2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Oh kafa rahat yinede gellmesin daha annesi.
Ben 2 no slepy aldık dediniz burda diye 2 no sipariş verdim. Büyük olmaz inşallah. Süt sağma hastanelerde de oluyor dert etme.

Hicbisey görmüyorsun ki pek hissetmiyorsunda 10 15 dakka mi desem kisacik surede bebek bir bakıyorsun agliyor sen icini ferah tut düşünme bunları dusunmen gerektigi zaman ne istiyorsan o olsun
Ay yok ben istemem artık spinal falan.
Biliyor musun genel anestezi olduğum halde bebeğimin ağlamasını duymuştum

Benim elimden gelmiyor örgü ama annemin komsusu benim bebise iki tane yapmis bayıldım.kayinvalidem ve annemin ilk oğluma yaptiklarini anca bir iki yaslarinda giydirebilmistim. Kucuk istesem de hep buyuk yapiyorlardi. Bunlar bir karış bisey o kadar küçük ve tatlilar ki dogar doğmaz giydirmeye baslayabilirim sanirim

Eklentiler

• IMG_20221125_212819.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
Ay çok tatlılar hemen giydirmelik. Bende bugün kızımın kucukluklerini yıkadım sabun tozu ile bazı lekeler kusmus geri 4 yıl oldu bekliyor tabi. muhtemelen kusmuk ve kan damlası lekeleri. 2 kere on yıkamada yıkadım ama daha ne yapılır ki gerçi baya iyi olmuşlar herşeyi de varmış alışveriş derdim kalmadi

İnşallah canım her gün geçtikten sonra seviniyorum valla

Amaan kocaman göbeğim var bazi insanlar hamileyim deyince anca farkedip göbeğimi görüp aaaa diyorlar. Herhalde direkt yüzümüze bakiyorlar dikkat etmiyorlar gobegimize

Ben inanmıyorum farkedilmeyeceğine ya en azından benim göbeğimin fatkedilmemesi imkansız bildiğin salağa yatıyorlar bende kaldırıyorum

Benim oglumdan kalanlarin da hep yakalari sararmışti sut lekesi çıkmış beklerken.. internetten baktigim yöntemle bir gece çamaşır suyunda beklettim sonra iki kez bebek sıvı detetjaniyla yikayip ütuledim o lekeler çıktı.İki tanesinin renginde bozulma oldu onlari attim ama netice olarak bir sürü kiyafeti kurtarmis oldum.

Yemegi tatlıyı disardan hallettik yarin kahvalti hazirlicam sadece.Ama yine de yorgun hissediyorum kendimi hic uzanmadan oturmak da yoruyor bizi artik o kadar uzun oturmaktan belim agridi

Ben çalışıyordum henüz yeni ayrıldım izne ama evde de mesai bitmiyor tosbikten dolayı hayırlısı ve sağlık ile doğuralım da hepimiz başka bir şey istemiyorum

Sezeryan olacaklar genel anestezi mi spinal epidural mi dusunuyorsunuz? Benim ilki spinaldi tutmadı genel oldum yine genel isticem

Ben ilkinde spinal istemiştim ama anestezi uzmanı vücudun da çok ödem var seni yarım uyuşturamam komple uyutucağım dedi ve genel anestezi uyguladı. Bu seferkinde inşaAllah spinal uygularlar. Beni kanda tutuyor aslında ama görmeyeceğim sonuçta o kadar fazla kan kokusu da olmaz herhalde diye düşünüyorum da bilmiyorum beni etkiler mi başka bir korkum yok yoksa spinalle ilgili. Genel istemiyorum ameliyat sonrası ağrı-acı direk hissediliyor bir de o anestezinin etkisinden çıkmak uzun sürüyor salak gibi oluyorsun falan o hali sevmiyorum

Ben inanmıyorum farkedilmeyeceğine ya en azından benim göbeğimin fatkedilmemesi imkansız bildiğin salağa yatıyorlar bende kaldırıyorum
Yaa genel olarak baktiklarinda bu kiz baya kilo almis deyip bi karnına bakarsın en azindan demi.gayette belli oluyor yani bak. Hamile sanilmaktansa şişman sanilmak beni üzer

Eklentiler

• IMG_20221128_003355.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20221128_003731.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 65

Ben ilk hamileliğimde 35+0 da izne çıktım kalan 2 haftam doğum sonrasına aktarılmıştır ve o hakkımı da kullandım. Şu an sistem değişmemişse aktarılıyor, ilk doğumumu 2021 de yaptım arada çok fazla bir süre yok.

Yok canim ben hic koku almadim.. zaten usumekten bir seye odaklanamadim ki ya agustosta titredim ben cok soguk oluyor ameliyathane . Ocakda napariz bilmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…