- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.001
Himm bilmiyordum inşallah biraz daha kısalma durur. Bebek ne kadar olmuş kilo olsrakYok kuzu 7 aylık olduk ondan sonra başladı herşey. Bu haftalarda serklaj tehlikeliymiş.
Gülüyorum ama bakma valla bende çok şikayetçiyimDogum öncesi lavman yaptılar sonrasında ben de olduydume napalım bagırsakları o kadar boşaltınca dolması zaman alıyor ya ben gecen gün hemo oldum ya yine. Ne cekiyoz valla bu ikinci beynimizden
Oh kafa rahat yinede gellmesin daha annesi.Kızlar artık doğum çantam hazır sadece yelek koymadım onu da koyacağım1 numara 2 paket bez aldim ama çantaya 20 tane koydum. İlk doğumum da sabah 9 gibi oğlum doğmuştu ertesi günde 9 gibi taburcu olmuştuk inşallah bunda da öyle olur da bir an önce evimize geliriz. Çünkü bu sefer evde bekleyen bir oğlum olacak. Süt sagma.makinesini falan aldım yanıma çünkü ilk sutum gelmeyebilir ve o makinenin basıncıyla 4-5 cc bile gelse kızıma yeter zaten
Ay yok ben istemem artık spinal falan.Hicbisey görmüyorsun ki pek hissetmiyorsunda 10 15 dakka mi desem kisacik surede bebek bir bakıyorsun agliyorsen icini ferah tut düşünme bunları dusunmen gerektigi zaman ne istiyorsan o olsun
Sana ne oldu buradan yazmasan da yaz burada güzel şeyler konuşalım. Güzel geçsin hepimizinBence de kesinlikle anestezi uzmanıyla ilgili. Ben de kötüsüne denk geldim maalesef
İnşallah hsyirlisiyla canımAyy duygulandim kucuuck bir beden giyecek hayirlisiylasadece yaka kısmı bir daha örersen genis ör bence darlar gibi geldi de bende cok severim ormeyi kendi kemdime netten bakip yaparsam oda yoksa hic bilmiyorum
Ay çok tatlılar hemen giydirmelik. Bende bugün kızımın kucukluklerini yıkadım sabun tozu ile bazı lekeler kusmus geri 4 yıl oldu bekliyor tabi. muhtemelen kusmuk ve kan damlası lekeleri. 2 kere on yıkamada yıkadım ama daha ne yapılır ki gerçi baya iyi olmuşlar herşeyi de varmış alışveriş derdim kalmadiBenim elimden gelmiyor örgü ama annemin komsusu benim bebise iki tane yapmis bayıldım.kayinvalidem ve annemin ilk oğluma yaptiklarini anca bir iki yaslarinda giydirebilmistim. Kucuk istesem de hep buyuk yapiyorlardi. Bunlar bir karış bisey o kadar küçük ve tatlilar ki dogar doğmaz giydirmeye baslayabilirim sanirim
Canim masallah haftasi kilosu iyiymis insallah en az 34 e kadar dayanir bebisin de evinize kucaginda gidersiniz.Haftasina gore kilosu iyi bu haftaya daha fazla kilo istemiyorlar zaten doktorlar. Benim bi tanidik 2.5 kilo dogurmus o haftalarda doktor senin ki daha saglikli olan demisti.
Amaan kocaman göbeğim var bazi insanlar hamileyim deyince anca farkedip göbeğimi görüp aaaa diyorlar. Herhalde direkt yüzümüze bakiyorlar dikkat etmiyorlar gobegimize
32+3 1868 gram ölçtüler canım inşallahHimm bilmiyordum inşallah biraz daha kısalma durur. Bebek ne kadar olmuş kilo olsrak
Benim oglumdan kalanlarin da hep yakalari sararmışti sut lekesi çıkmış beklerken.. internetten baktigim yöntemle bir gece çamaşır suyunda beklettim sonra iki kez bebek sıvı detetjaniyla yikayip ütuledim o lekeler çıktı.İki tanesinin renginde bozulma oldu onlari attim ama netice olarak bir sürü kiyafeti kurtarmis oldum.Ay çok tatlılar hemen giydirmelik. Bende bugün kızımın kucukluklerini yıkadım sabun tozu ile bazı lekeler kusmus geri 4 yıl oldu bekliyor tabi. muhtemelen kusmuk ve kan damlası lekeleri. 2 kere on yıkamada yıkadım ama daha ne yapılır ki gerçi baya iyi olmuşlar herşeyi de varmış alışveriş derdim kalmadi
Yemegi tatlıyı disardan hallettik yarin kahvalti hazirlicam sadece.Ama yine de yorgun hissediyorum kendimihic uzanmadan oturmak da yoruyor bizi artik o kadar uzun oturmaktan belim agridi
İnşallah canım 1 ay sonunda gorucez
Sezeryan olacaklar genel anestezi mi spinal epidural mi dusunuyorsunuz? Benim ilki spinaldi tutmadı genel oldum yine genel isticem
Yaa genel olarak baktiklarinda bu kiz baya kilo almis deyip bi karnına bakarsın en azindan demi.gayette belli oluyor yani bak. Hamile sanilmaktansa şişman sanilmak beni üzerBen inanmıyorum farkedilmeyeceğine ya en azından benim göbeğimin fatkedilmemesi imkansızbildiğin salağa yatıyorlar bende kaldırıyorum
Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben 32. Haftada izne ayrıldım ya, diyelim 36. Haftada doğum yaptım kalan 4 haftalık iznim yanıyor mu yoksa doğum sonrasına aktarılıyor mu? Bir yerde aktarılmadığını okudum da. Toplamda 16 haftalık iznimiz yok mu doğum öncesi ve sonrası beraber? Sadece 32de çalışabilir raporu alırsak mı geçerli bu?
Yok canim ben hic koku almadim.. zaten usumekten bir seye odaklanamadim ki ya agustosta titredim ben cok soguk oluyor ameliyathane . Ocakda napariz bilmiyorum artikBen ilkinde spinal istemiştim ama anestezi uzmanı vücudun da çok ödem var seni yarım uyuşturamam komple uyutucağım dedi ve genel anestezi uyguladı. Bu seferkinde inşaAllah spinal uygularlar. Beni kanda tutuyor aslında ama görmeyeceğim sonuçta o kadar fazla kan kokusu da olmaz herhalde diye düşünüyorum da bilmiyorum beni etkiler mi başka bir korkum yok yoksa spinalle ilgili. Genel istemiyorum ameliyat sonrası ağrı-acı direk hissediliyor bir de o anestezinin etkisinden çıkmak uzun sürüyor salak gibi oluyorsun falan o hali sevmiyorum
Yok canim ben hic koku almadim.. zaten usumekten bir seye odaklanamadim ki ya agustosta titredim ben cok soguk oluyor ameliyathane . Ocakda napariz bilmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?