2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hayir canim aktarılıyor. Mesela ben 31+3 dogurdum dogumdan itibaren 16 hafta izni başlatıldı.hatta isyeri uzerine de tum yillik izinlerimi ekledi bi 20 günde oyle tatilim olmustu.

Yaa genel olarak baktiklarinda bu kiz baya kilo almis deyip bi karnına bakarsın en azindan demi.gayette belli oluyor yani bak. Hamile sanilmaktansa şişman sanilmak beni üzer
Yaaa ne kadar kibar duruyor maşaAllah göbek değil de bebek olduğunun anlasılmaması imkansız bence
Baksana benim şu koca göbeğimi bile görmemezlikten geliyorlar kız zorla kaldırıyorum bazen

Eklentiler

• 20221114_102540.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 87
Ben çalışıyordum henüz yeni ayrıldım izne ama evde de mesai bitmiyor tosbikten dolayı hayırlısı ve sağlık ile doğuralım da hepimiz başka bir şey istemiyorum
Gözünaydin canim.ben basindan beri heyet raporluyum.oglumda anasinifina gidiyor 5.30 da geliyor eve ama o halde nedense ev isi bitmiyor ama artık 31 haftaya gireceğim.benim oglan 31+3 de dogmustu psikolojik olarak artık daha dikkatli ve sakin geçirmeliyim diyorum kendime .esime de dedim artık son misafir agirlayisim ,devami dogumdan sonra dedim

İnşaAllah bunda 37 leri görürsün canım burada tüm erken doğum riskli ve sağlık sebeblerinden dolayı sorunlu gebeliği olanlar 37 leri görür inşaAllah

Yaaa ne kadar kibar duruyor maşaAllah göbek değil de bebek olduğunun anlasılmaması imkansız bence
Baksana benim şu koca göbeğimi bile görmemezlikten geliyorlar kız zorla kaldırıyorum bazen
Resimde cok belli olmuyor ama benim popomda baya büyüdü.Bak senin vucudun zayif direkt göbeğe gitmis anlamalari lazım bencede onların işine gelmemis

Ayy duygularims tercüman olmuşsun. Kan benide tutuyor hoş spinalde tutmadı ilkinde.
Genel anestezinin de sonrası zor evet ağrı acı içinde oluyorsun anesteziyi atmak güç. Gelen giden arayan çoğunu hatırlamıyorum ben.

Peh yine mi yatılı misafir kız bu başında da olmuştu gebeliğin senin yanlış mı hatırlıyorum. Baya bir kizmistin zorlanmıştin. Valla kendimize zor bakıyoruz artık. Benim anasınıfı kızımda 5.30 da geliyor o gelrne kadar tosbik tosbik ancak yapıyorum ev işi yemeği. Geldiği gibi de anne yemek yaptın mı diyor. Orada yemeğini az yiyor yada eritiyor muhtemelen. Sonra istekleri bitmiyor çocuk işte. Benim misafir sorunum kesildi artık şükür.
Buda benim son halim

Eklentiler

• 20221117_193612.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bu öksürük iyice canımı sıkmaya başladı. Resmen doluyum bazen yakınca kendi hırıltıma kalkıyorum 3 gecedir adam akıllı uykuda yok dolu bir öksürüğüm var simdi iyice azdı . Yuksek ihtimal gece diye ne yapsam ki ???

Zeytinyağı pekmez karışımı yapıyorum kızıma ben öksürük artınca biraz cezveye koy erit sonra pekmezi karstr ılık ılık iç. Balgamlı öksürük ise bol ılık su canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…