- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.021
Benimde öyle hep gergin hep sert 10-15 gündürKızlar karnım sert ama hani sanki bebekten içimde yer kalmamıs gibi. Taş gibi degil ama bi değişik anlayamadım sizinde böyle mi
Hayir canim aktarılıyor. Mesela ben 31+3 dogurdum dogumdan itibaren 16 hafta izni başlatıldı.hatta isyeri uzerine de tum yillik izinlerimi ekledi bi 20 günde oyle tatilim olmustu.Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben 32. Haftada izne ayrıldım ya, diyelim 36. Haftada doğum yaptım kalan 4 haftalık iznim yanıyor mu yoksa doğum sonrasına aktarılıyor mu? Bir yerde aktarılmadığını okudum da. Toplamda 16 haftalık iznimiz yok mu doğum öncesi ve sonrası beraber? Sadece 32de çalışabilir raporu alırsak mı geçerli bu?
Valla bende kalin çorap patik alicam yanimaBen polarlı pijama alacağım direk çıkınca yünlü yünlü giydirsinler bana
Yaaa ne kadar kibar duruyor maşaAllahYaa genel olarak baktiklarinda bu kiz baya kilo almis deyip bi karnına bakarsın en azindan demi.gayette belli oluyor yani bak. Hamile sanilmaktansa şişman sanilmak beni üzer
Gözünaydin canim.Ben çalışıyordum henüz yeni ayrıldım izne ama evde de mesai bitmiyor tosbikten dolayıhayırlısı ve sağlık ile doğuralım da hepimiz başka bir şey istemiyorum
Gözünaydin canim.ben basindan beri heyet raporluyum.oglumda anasinifina gidiyor 5.30 da geliyor eve ama o halde nedense ev isi bitmiyor ama artık 31 haftaya gireceğim.benim oglan 31+3 de dogmustu psikolojik olarak artık daha dikkatli ve sakin geçirmeliyim diyorum kendime .esime de dedim artık son misafir agirlayisim ,devami dogumdan sonra dedim
Nornal mi ki acabaBenimde öyle hep gergin hep sert 10-15 gündür
Resimde cok belli olmuyor ama benim popomda baya büyüdü.Bak senin vucudun zayif direkt göbeğe gitmis anlamalari lazım bencede onların işine gelmemisYaaa ne kadar kibar duruyor maşaAllahgöbek değil de bebek olduğunun anlasılmaması imkansız bence
Baksana benim şu koca göbeğimi bile görmemezlikten geliyorlar kız zorla kaldırıyorum bazen
Resimde cok belli olmuyor ama benim popomda baya büyüdü.Bak senin vucudun zayif direkt göbeğe gitmis anlamalari lazım bencede onların işine gelmemis
Yani benim suyun fazla ondan olduğunu düşünüyorumNornal mi ki acaba
Canım bir kere sıkıp tutturuyorsun meme ucuna kendi çekiyor tabi elektrikli kadar süt sağmaz bence ama işe yarar görünüyorSistemini anlamadim canim ben onun anlatir misin biliyorsan nasil sagim yapiyor ? Elinle pompa mi yapiyorsun.
Ayy duygularims tercüman olmuşsun. Kan benide tutuyor hoş spinalde tutmadı ilkinde.Ben ilkinde spinal istemiştim ama anestezi uzmanı vücudun da çok ödem var seni yarım uyuşturamam komple uyutucağım dedi ve genel anestezi uyguladı. Bu seferkinde inşaAllah spinal uygularlar. Beni kanda tutuyor aslında ama görmeyeceğim sonuçta o kadar fazla kan kokusu da olmaz herhalde diye düşünüyorum da bilmiyorum beni etkiler mi başka bir korkum yok yoksa spinalle ilgili. Genel istemiyorum ameliyat sonrası ağrı-acı direk hissediliyor bir de o anestezinin etkisinden çıkmak uzun sürüyor salak gibi oluyorsun falan o hali sevmiyorum
Pozisyon değiştir gezin fln bklm. Benide uyku tutmuyor bu gece kalktım oturdumYa kızlar benim belim çok kötü ağrıyor bugün ya normalde bu denli değildi resmen uyutmuyor ya ayrılıyor ikiye sanki neden ki napsam geçer acil ya
Peh yine mi yatılı misafir kız bu başında da olmuştu gebeliğin senin yanlış mı hatırlıyorum. Baya bir kizmistin zorlanmıştin. Valla kendimize zor bakıyoruz artık. Benim anasınıfı kızımda 5.30 da geliyor o gelrne kadar tosbik tosbik ancak yapıyorum ev işi yemeği. Geldiği gibi de anne yemek yaptın mı diyor. Orada yemeğini az yiyor yada eritiyor muhtemelen. Sonra istekleri bitmiyor çocuk işte. Benim misafir sorunum kesildi artık şükür.Gözünaydin canim.ben basindan beri heyet raporluyum.oglumda anasinifina gidiyor 5.30 da geliyor eve ama o halde nedense ev isi bitmiyor ama artık 31 haftaya gireceğim.benim oglan 31+3 de dogmustu psikolojik olarak artık daha dikkatli ve sakin geçirmeliyim diyorum kendime .esime de dedim artık son misafir agirlayisim ,devami dogumdan sonra dedim
Canım benim bebek küçük ya biraz o yüzden 1 aldim haftasına göre hep bir hafta geri ama 3.5 kilo uzerine 2 olurOh kafa rahat yinede gellmesin daha annesi.
Ben 2 no slepy aldık dediniz burda diye 2 no sipariş verdim. Büyük olmaz inşallah. Süt sağma hastanelerde de oluyor dert etme.
Anladım canım. Benimde 3.5 üstü olmaz bence. Sağlıkla gelsinler de halledilir. Bugün nasılsın uykuların nasılCanım benim bebek küçük ya biraz o yüzden 1 aldim haftasına göre hep bir hafta geri ama 3.5 kilo uzerine 2 olur
Zeytinyağı pekmez karışımı yapıyorum kızıma ben öksürük artınca biraz cezveye koy erit sonra pekmezi karstr ılık ılık iç. Balgamlı öksürük ise bol ılık su canımKizlar bu öksürük iyice canımı sıkmaya başladı. Resmen doluyum bazen yakınca kendi hırıltıma kalkıyorum 3 gecedir adam akıllı uykuda yok dolu bir öksürüğüm var simdi iyice azdı . Yuksek ihtimal gece diye ne yapsam ki ???
Neden 2 hafta canım? 5 hafta aktarılması gerekmiyor mu?Ben ilk hamileliğimde 35+0 da izne çıktım kalan 2 haftam doğum sonrasına aktarılmıştır ve o hakkımı da kullandım. Şu an sistem değişmemişse aktarılıyor, ilk doğumumu 2021 de yaptım arada çok fazla bir süre yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?