2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Aynen bende öyle eşim gelmiş ameliyat sonrası odaya 15-20 dakika durmuş ben hayır gelmedin sokmadılar ki seni diye diretiyorum meğer o kısmı hatırlamıyormuşum hatta ben sabah 09:30 da çıktım ameliyattan akşam 17:00 a kadar ki kısmı hatırlamıyorum

Ya kızlar benim belim çok kötü ağrıyor bugün ya normalde bu denli değildi resmen uyutmuyor ya ayrılıyor ikiye sanki neden ki napsam geçer acil ya

Yastık koy sırtına destek olsun yani belin yatarken boşlukta kalmasın bir de ayaklarının arasına yastık koy benimde öyle çünkü ben böyle yapıp yatınca çok rahat ediyor belim. İlk hamileliğim de e bebekten hamile yastığı almıştım müthiş rahat onunla yatıyorum çok iyi geliyor

İnan bende öyleydim. Hatta birkaç kişiyi azarlamisim abimi falan hiç hatırlamıyorum. Kuzenim çok sinirliydin diyor. Dayimlar aramış ne konuştum kimbilir ne saçmaladım aradık seni diyorlar hiç yok bende.

Bende 1 numaradan 4 paket bez aldım 1 paketini olduğu gibi götüreceğim çünkü devlet hastanesinde olacak doğum ve hastane 2 gece yatırıyor hatta üçüncü gün de akşam üzeri taburcu ediyor keşke bende 1 gece yatıp çıkabilsem evde oğlum olacak çünkü ama maalesef mümkün değil ben yanıma ilk doğumda kullandığım anne çayını da alıcam içerim orda hemen sütüm gelsin diye

Kızlar asla uyuyamiyorum yaa sabah oldu uyku yok

Valla bende annemlere geldim çalışıyorum diye gelemiyordum izne çıkmışken gelip kalayım 1 hafta dedim ama benim oğlum gece uykusunda illa yatağını ve evini arar o yüzden gece boyu uyutuyorum yatırıyorum kalkıyor çok fena uykusuzum

Benim kızımda öyle tam kaçtı yaşı seninkinin.
Aman hasta olmasınlar da burnu tıkalı zor uyudu öyle üzülüyorum ki geçmiyor da bu hastaliklar bu yıl

Benim kızımda öyle tam kaçtı yaşı seninkinin.
Aman hasta olmasınlar da burnu tıkalı zor uyudu öyle üzülüyorum ki geçmiyor da bu hastaliklar bu yıl

Bende oğlumla yakalandım o salgına 20 gün sonra anca iyileştik Allah şifa versin senin kızına ve tüm çocuklara inşaAllah oğlum 18 aylık bu arada

Canım 64 mu 68 mi emin değilim ama evet ikisinden de 2 paket aldım. Sleepy bio natural aldım. Gönül isterdi ki bunda da oglumdaki gibi prima kullanayım ama fiyatlar malumm inşallah alerji vb durumlar yasamayız
Primalar acaip artmış , ben oğlumda basta prima kullandım sonra büyüdükçe molfix ,sleepy kullanmıştım. SSayları. Neydi hatirlamiyorum cok zaman geçti)

Anladım canım. Benimde 3.5 üstü olmaz bence. Sağlıkla gelsinler de halledilir. Bugün nasılsın uykuların nasıl
Canım artık hsftalarimiz geldiği için uyanıyorum sürekli sabah da sancı girdi çok kötü karnım kaskatı. Çocukta kalktı hava buz gibi burada.kalorifer ya da doğal gaz yok. Kayinvslideme gidiyoruz biz her gün ben çok hareket edemiyorum diye bu kadar erken gitmemek için çocuğu yatakta oylamaya çalışıyorum sen nasılsın gece uyuyamadın sanirim

Uzun kaliyormussun kötü olmuş. Benim evle hastane beş dakika o yüzden bez az alıyorum bir şey olursa eşim getirir. Kendi çalıştığım hastane de iyi bir kadın dogumcu olsa bende devlette istiyorum ama yok... mecbur özelde yapacsgim

Arkadaşlar bende birkaç gündür iç çamaşırım da aşırı ıslaklık var baya su gibi akışkan , idrar olsa anlarım değil . Doktora gittim suyun normal dedi fitil verdi ama günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum bazen hala akıntı var. Aynısı olan var mı

Ya kızlar benim belim çok kötü ağrıyor bugün ya normalde bu denli değildi resmen uyutmuyor ya ayrılıyor ikiye sanki neden ki napsam geçer acil ya
haliya dizustu çöküp basini koltuga koy gobegin boslukta kalsin o pozisyonds Esin masaj yapsın biraz canim.
İlk hamileligimdede bundada annem bu pozisyondayken sirt tarafimi da kitlatiyor cok rahat ediyorum ama annem yöntemini biliyor siz denemeyin nolur nolmaz

Antalya da olmanin yararlari oldugu gibi zararlari da var tatile gelen bize de geliyor ilk basinda gelenler kanamam oldugunu ve annemde kaldigimi bile bile israrla gekdiler cok aglamistim ama bunlara kizmadim hamile oldugumu bile bilmiyorlardi geldiklerinde de tedirgin oldular neden soylemedin diye . Onemli olan karsindakinin niyeti

Yok canim benim ya beyaz akinti oluyor yada oksururken hapsirirken anlik kacirmalar oluyor. Anladığım kadariyla senin haberin olmadan ıslanıyor dimi .
Peki doktor demedi mi iccamasirina gelen islakliga bakayim diye. Ablam hamileyken doktoru boyle durumlarda ic camasirini degistirmeden gel kontrol edelim demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…