- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.281
Sari leblebi de mide suyunu emiyor. Ama beyazi ozellikle dozunda tuketin, o da ciddi gaz ve siskinlik yapiyor :)mide yanması için denemedim hiç maden suyu içttim ben onun yerine . ama bulantıya iyi gelen ilaç dışında bulamadım daha
Allahim tam bir mayin tarlasi :)
Ben doktora isyan etmistim. Benim canim midem belediye coplugu gibiydi, her seyi ogutur hic de teklemezdi. Care bul doktor.
Rennie, nexium.
Su am ikisini de kullanmiuorum ama.
Rennie 4-5 gun filan kullandim. Nexium 10 gun oldu olmadi.
Duzene girdi, cok sukur ama bulanti ilaci devam; sabah aksam.

boğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim senin
 boğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim senin

1 hafta gerideydi şükür haftasına ulaşmış :)
 1 hafta gerideydi şükür haftasına ulaşmış :)  hiç anlamam ama senin için bir tahmin yapayım. Kız
hiç anlamam ama senin için bir tahmin yapayım. Kız 

bebek iyi olsun da
 bebek iyi olsun da zaten doğduğundan beri bronşit, pnomoni uğraşıp duruyoruz... Klima hemen çarpıyor çocuğu sürekli yan yanayız benim de boğazım yaniyor şu an valla insanin çocuğu hasta olunca eli ayağı dolanıyor birbirine
 zaten doğduğundan beri bronşit, pnomoni uğraşıp duruyoruz... Klima hemen çarpıyor çocuğu sürekli yan yanayız benim de boğazım yaniyor şu an valla insanin çocuğu hasta olunca eli ayağı dolanıyor birbirine  

bı belli olsa da cinsiyetler rahatlasak. Enazindan ona göre hayal kurar insan isim düşünür
 bı belli olsa da cinsiyetler rahatlasak. Enazindan ona göre hayal kurar insan isim düşünür 

ben prilam kullanıyorum çok iyi geliyor bulantıya onun sayesinde yemek yiyebiliyorum. Ben Birgün içmeyi unuttum resmen kusmadigim günlerin acısını çıkarır gibi kustum dün
 ben prilam kullanıyorum çok iyi geliyor bulantıya onun sayesinde yemek yiyebiliyorum. Ben Birgün içmeyi unuttum resmen kusmadigim günlerin acısını çıkarır gibi kustum dün