• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sağol canım ya ewt öyleymiş hayatımda hiç yaşamadım ilk defa yaşayınca korktum biraz. Anneminde hipertansiyon hastasiydi oyuzden bende erken çıktı galiba
Hamilelikte içerde gizli olan şeyler çıkabiliyor zaten hormonlarla. Ama baştan önlem alırsın enazindan

Yaaa kıyamam korkutma hiç kendini bak okadar kanama yaşadık ve hala bizimle beraber şimdi yapman gereken moralini yüksek tutup bol bol dua ve istiharat etmen çocuğunda var ama ne kadar az hareket edersen okadr iyi bak benim 1 aydan fazladır kanamam var ve içeridede kanama alanım var şükür birsey olmadi seninkinede bisey olmayacak bak göreceksin çok çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim canim.annemin yanina geldim bugun.kanama alanlarım gecinceye kadar kalkmamaya ozen göstereceğim.

İnan bana kürtajdan sonra 2 yılım böyle geçti bir yer düzeldi bir yer bozuldu her doktora gidişim bir aksiyon bir üst çıta hastalık olarak geri döndü. Uzun süre oturtamadım içimde ama ne zaman ki ben elimden geleni yaptım Rabbim daha da bişey yapamam deyip tevekkül ettim cidden rahat ettim 💜tam o kafaya gelmek biliyorum zor insanın içini endişe yiyor resmen ama emin ol bi tam teslim olabilirsen ruhen rahat edeceksin, rabbim bunca emeğine karşılık bebeğini sana bağışlasın inaşallah 🤲🏻💜
Amin canim ama gercekten o kafaya gelmekte cok zor. Allah daha kötüsünü gostermesin kimseye 🙏

Senin haftada ileri ve detaylı baktı ama tabi yine de doğumda bile değişen var nasibimiz artık insan hep bi acaba ☺️
Aynen detaylı baktığı için zaten bende emin gibiyim çünkü ben bile gördüm neredeyse ☺️ sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🤲

Kızlar günaydınnn ben 11. haftamdayım progestan iğne kalçadan günlük vuruluyorum ama acaba ne zamana kadar kullanın dedi doktorlarınız baya her yerim mor mor gezer oldum da😅
Benimki dün dedi son 3 gün vur progestan dex . Cumartesi tam 12 hafta olacak . Coraspin ve progestan vajinal devam

Kizlar şimdi çıktım bacak arası boşluk ama tam kesin birşey diyemem kız gibi dedi ama yüzdelik bile vermem dedi😍 16.haftada gitcem bakalım. İkili test için kan verdim haftaya çıkacak. Bizden haberler böyle yoldayım okuyamadım eve gidince okurum konuşmaları ☺️
Bende bu sabah kan verdim ikili test ❤️13 temmuz sonuç çıkacak yazıyor

Selam kızlar duphaston kullanan var mı kaçıncı hafta bıraktınız.bu hafta gittiğim doktor bırabilirsin dedi emin olamadım 😊 ikili taramadan da vazgeçirdi gerek yok dedi

Back
X