• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim 😔
Kanama yoksa Dr a gitsen de en fazla serum verecek. Geçmiş olsun. Keşke rapor alabilsen de dinlensen. Allah yardımcın olsun

İyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim 😔
Bu ara bende biraz kasık ağrısız çekiyorum umarım kısa zamanda atlatırız 😔

Harika. Çok şükür sorun yok. Zamanı gelince perinatolog için ayrıntılı ultrasona gidersin. Çok sevindim, geçmiş olsun 💃
Canım İzmir’de onkolog kadın doğumcu bir arkadaşı var ablamın o da amniyosentez yaptırsın demiş karar verdim yarın fetal DNA yaptırmaya gideceğim doktoruma

A Aklimtrakyada canım merhaba en son bükerek gittiğinde aktif kanama alanların artmıştı ozman bi belirti falan yaşadınız mı benim bel agrim çok kötüydü bugün ve sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrı giriyor bazen korkuyorum açıkçası bide çok iş yapmıyorum yaoinxa ağrı giriyor acaba iş yapmadığım icinmi ağrıyor saun uyuyamıyorum ağrısından

A Aklimtrakyada canım merhaba en son bükerek gittiğinde aktif kanama alanların artmıştı ozman bi belirti falan yaşadınız mı benim bel agrim çok kötüydü bugün ve sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrı giriyor bazen korkuyorum açıkçası bide çok iş yapmıyorum yaoinxa ağrı giriyor acaba iş yapmadığım icinmi ağrıyor saun uyuyamıyorum ağrısından
Geçmiş olsun canım kanaman varmi

Geçmiş olsun canım kanaman varmi
Yok işte kanamam progestan hap iciyorum günde 3 öğün bide 3 ghnde bir prolotun igne kullanıyorum doktora gitsem yapacakları şey bunlar ama bilmiyorum bel agrim çok kötü kanamam 1. 2 hafta oldu kesileli ilk defa böyle oluyorum oyuzden korktum biraz

Yok işte kanamam progestan hap iciyorum günde 3 öğün bide 3 ghnde bir prolotun igne kullanıyorum doktora gitsem yapacakları şey bunlar ama bilmiyorum bel agrim çok kötü kanamam 1. 2 hafta oldu kesileli ilk defa böyle oluyorum oyuzden korktum biraz
Büyüyen rahminden dolayı olamaz mı ağrıların bilemiyorum yanlışta yönlendirmek istemiyorum

Selam kızlar.. Bugün kontrolüm vardı, 12+1 ken 13+1 çıktı.. cinsiyet sordum 1-2 hafta sonra belli olur 2 hafta sonra ikili tarama sonucu çıkıcak onun için gel cinsiyetide söylücem dedi☺️Ölçümlerini yaptı iyitiymiş çok şükür
Bende 11+4 gittim 2 hafta sonra gel dediler. Bugün başka hastane gidecem inşallah ogrencem artık 🤣🤣

Kızlar benimki kim acaba???bugün 13+5 hala öğrenemedim. Bugün randevu aldım başka hastaneye gidecem .en son bu foto 11+4

Eklentiler

• 20220706_181020.webp
    20220706_181020.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu krem aynı yağ da var .fiyat da uygun 45-50tl.

Eklentiler

• Screenshot_20220721-060931_Chrome.webp
    Screenshot_20220721-060931_Chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20220721-060915_Chrome.webp
    Screenshot_20220721-060915_Chrome.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba.bende grubu yeni keşfettim.16+1 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.size bir sorum var.korona aşısı olacak mısınız?hamileyken aşı olmaktan çok endişeleniyorum sizler neler düşünüyorsunuz?bu arada 3 biontech aşım var gebelik öncesi vurulmuştum tekrar 4.aşı çıktı ama olmayı çok düşünmüyorum
Benimde 3 tane var ,en son Kasım da yaptım bende kararsızım 🤷‍♀️

Benim de yaştan dolayı fetal DNA istedi doktor çok şükür sorun çıkmadı.7000 verdik ABD de bakıldı
Yaşı kaç???Ben 1 hafta sonra 36 olacam .doktor sadece sordu yaptırmak istiyorum mu?hayır dedim ve biz normalde ikili test yaptık. Riskim düşük çıktı. NT 1.4mm çıktı

İşi bırakmak şansı yok mu???Ben ayrıldım (((benim ilk çocuk olacak ve benim ve onun sağlığı daha önemli. Hamilelik da biraz zor geçiriyor (((

Back
X