• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
20220720_152909.webp

Aşısız değilim aslında 3 aşım var ama üzerinden 6 ay geçti.son varyanta etkisi yok deniyor biontech güncelleniyormuş.ekim gibi yeni varyanda etkili olan türü çıkacakmış.bende doktor çevreme sordum onu bekle dediler.birde bi arkadaşım 13 haftalık hamileyken biontech oldu pıhtılaşma oldu bebeği düştü.bundan çok korkuyorum aslında.covid hafif geçiyor deniyor covid olsak daha mı iyi bilemedim
Canim ben bir önceki hamileligimi ogrendim hun hamile oldugumu da ogrendim. 6. Haftamda korona oldum 8.haftada kalbi durdu ben 12. Hafta kontrolunde ogrendim. Ama koronadan ya da baska sebeptenmidir tabiki de kimse bilemez.
Bende 3 biontech var tekrar aşı olmayi dusunmuyorum açıkçası.hamileyken asi olmak istrmiyorum birde benim tuvalet disi kalkmam yasak ,aktif olarak kalabaliga karismayacagim icin kazasiz belasiz atlariz ins.
Ama esime asi yaptirttim 🙊

1hamileligimde 18.hafta gibi ikincide 12civari geçmişti. Bunda 14oldum bakalım nezaman geçecek inşallah geçer hemen. Hiçbir çözümü yok bunun
Benim annemin gobegi harita gbi cok catlak var
Ablamda bende lierac kullandim gobegimizde sifir çatlak var. 💃 Bacaklarda biraz var oralari da acikcasi krem cok surmemistim ☺️

Doktoruna güvenmelisin. Gerekirse yakın bir şehirde perinatolog görür. Amniosentezde keseden sıvı alınması beni korkutur. Kese bozulma gibi ihtimaller oluyor, daha çok stres yapar. Bence biraz sakinleş. Yüksek risk dememiş. Orta risk demiş. Benim de öyle. Ama bu kadar takılmadım. İkili testin çok güvenirliği yok. Yine de yaptırdım. Ense ve burun iyi dediyse çok takılma.
Evet çıktım doktordan klişe diğer basamakları anlattı tabi görevi icabı ama %99 yok bence de dedi perinatolog varmış üniversite hastanesinde ona gidebilirsiniz dedi ben siz olsanız ne yapardınız dedim bence yok sendrom vs bişey yaptırmazdım dedi😂 yine de bi perinatologa randevu alabilirsem gideceğim olmadı fetal yaptırırm 6000 fiyat aldım bir klinikten

Evet çıktım doktordan klişe diğer basamakları anlattı tabi görevi icabı ama %99 yok bence de dedi perinatolog varmış üniversite hastanesinde ona gidebilirsiniz dedi ben siz olsanız ne yapardınız dedim bence yok sendrom vs bişey yaptırmazdım dedi😂 yine de bi perinatologa randevu alabilirsem gideceğim olmadı fetal yaptırırm 6000 fiyat aldım bir klinikten
Harika. Çok şükür sorun yok. Zamanı gelince perinatolog için ayrıntılı ultrasona gidersin. Çok sevindim, geçmiş olsun 💃

Ankarada özel muaynehanesi olan doktorlarda paket yapıyorlar artık. anlaşmalı oldukları hastaneler var doğumu da orada yaptırıyorlar. Ben doktorun muaynehanesine gidiyorum ve paket yaptırdık.
Siz kime gidiyorsunuz. Aydan hoca koruda yapıyormuş doğumu kendilerinin hastanesiymiş, yarin konuşacağız bakalim. Tabi suanda bana ucuk geliyor ben 7 sene önce dogum yaptım 😀 çorumda özel muayahane 350 tlydi, özel hastane anlaşmalı kurumla 190 filandı . Şimdi bir başlayım herşey oturur. Mesela anlaşmalı derken muayene ücretide mi şuanda tam Bilmiyorm ama 1000 ya da üstünde bir muayne ücreti sormadık ama bikac ay önce 1000 tlymis artti mi bilmem . Anlasma olursa bu muayene ücretide düşüyor mu? Önceden bunla yoktu o yüzden hic bilmiyorum.

Özel muayenehanelerde de paket oluyor.benim de önceki gebeliğimde Polat dursuna gitmiştim ozaman başkent hastanesindeydi.fiyat çok iyiydi.o da özele geçti.bi akrabam ona gitti hastanelerle anlaşıyorlar paket oluyor yine.senin tercih ettiğin hastaneye göre paket ücreti oluyor.benim kanamam falan da olduğu için Polat hocaya gitmedim.rapor falan gerektiğinde hastane doktoru verebiliyor muayenehanede veremiyorlar bunları da düşünüp tüp bebek doktoruma devam etmeye karar verdim
Teşekkür ederim bilgiler için, ben de hep hastane olsun diyordum öneri üzerine randevu aldim. Hic bulamazsam önceki dokturuma gidecetim .mesut öktem e

Siz kime gidiyorsunuz. Aydan hoca koruda yapıyormuş doğumu kendilerinin hastanesiymiş, yarin konuşacağız bakalim. Tabi suanda bana ucuk geliyor ben 7 sene önce dogum yaptım 😀 çorumda özel muayahane 350 tlydi, özel hastane anlaşmalı kurumla 190 filandı . Şimdi bir başlayım herşey oturur. Mesela anlaşmalı derken muayene ücretide mi şuanda tam Bilmiyorm ama 1000 ya da üstünde bir muayne ücreti sormadık ama bikac ay önce 1000 tlymis artti mi bilmem . Anlasma olursa bu muayene ücretide düşüyor mu? Önceden bunla yoktu o yüzden hic bilmiyorum.
Ben Aşkın Gülere gidiyorum ve çok memnunum. Paket olarak anlasinca doğuma kadar olan tüm muayneler tahliller doğum dahil oluyor fiyata. Sadece ayrıntılı ultrason dahil değil. Benim doktorun koru Memorial ve TOBB ile anlaşması var. Her hastane için fiyat değişiyor. Biz doğum için koruyu tercih ettik. Eğer ki bayan doktor istiyorsan Aşkın hocanın eşide doktor Çiğdem Güler. Onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar. İkisi aynı muayenehanede çalışıyor.

Ben Aşkın Gülere gidiyorum ve çok memnunum. Paket olarak anlasinca doğuma kadar olan tüm muayneler tahliller doğum dahil oluyor fiyata. Sadece ayrıntılı ultrason dahil değil. Benim doktorun koru Memorial ve TOBB ile anlaşması var. Her hastane için fiyat değişiyor. Biz doğum için koruyu tercih ettik. Eğer ki bayan doktor istiyorsan Aşkın hocanın eşide doktor Çiğdem Güler. Onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar. İkisi aynı muayenehanede çalışıyor.
Benim icin erkek ya da kadın önemli değil, paket işi iyimiş bakalim olmazsa böyle yaparım. Sağolun cok yardımcı oldunuz cevremde de yakin zamanda doğum yapan kimse yoktu sadece doktor önerisi veriyolar paket vs denemişlerdi cok sağolun

Bugün ikili test sonucum için doktora gittim. Orta riskli dedi. Kombine trisomy 1/1612 çıktı. Sıvı aldirmami söyledi istemiyorum dedim. İnternette araştırdıkça kafamda karıştı acaba aldirsamiydim ki

Bugün ikili test sonucum için doktora gittim. Orta riskli dedi. Kombine trisomy 1/1612 çıktı. Sıvı aldirmami söyledi istemiyorum dedim. İnternette araştırdıkça kafamda karıştı acaba aldirsamiydim ki
Burun ve ense için ne dedi. Benim de orta risk yarın ne diyecek diye merakla bekliyorum.

Ense kalınlığı 0.93 doktor birşey soylemedi ama internetten araştırdım kadariyla normal görünüyor. Doktor sonucunu buraya yazarımısin merak ettim

İyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim 😔

Back
X