• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Büyük oğlumun adı Ömer Talha bende çok seviyorum ismini. Eşim rüyasında görmüştü daha hamile kalmadan önce. Ama şu bir gerçek Ömer isimliler aşırı hareketli oluyor yetisemiyorsun. Kimi gorduysem Ömer isimli öyle ☺️
Evet herkes öyle söylüyor ama başka da bir isim gelmiyor aklıma çok alıştım Ömer’e.🥰🥰

Saysana 🤣ben de dun tam tersini dedim kiz ismi daha kolay bulunur diye. İki gundur erkek ismi bakıyorum yok hic icime sinen bi isim bulamadim.
Ben erkekte egemen çok beğeniyordum.oğluma Yaman adını koydum onu da çok severek koydum.çağlar, sarp, Mert, Batuhan, Gökay, Deniz bunlar ilk aklıma gelenler.

Kızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
İkili testteki freebetahcg 50 den az sa erkek çoksa kızmış cinsiyet öğrenenler deneyebilir mi
Ben ikili test yaptırmadım fetal DNA da çıktı benimki.o da net söylüyor.hatta ultrasonda daha sonra göründü

Cidden mi ? Ben 2 ay önce gittim 245 muayene ücreti verdim. Doğum da 3100-3200 civarı dediler. Defalife doğum icin 2 gece yatışlı isterseniz 4750 demişti geçen ay. Tek gece daha uygundu tabi unuttum şimdi. Doğuma çok olduğu için artacağına eminim zaten🤷🏻‍♀️
Benim ilki normaldi çok zam gelmiş muayene için de doğum için de ilk hafta ben testlerle birlikte 450 ödemiştim bu ayçok değişmiş

Cinsiyeti erken öğrenenlere imreniyorum ya birinci 16dan sonra erkek sanarken 20de kız oldugunu öğrenmiştim bunda 12+3 de hiç anlaşılmaz erken sadece üç cizgi oda üçünde de aynı denildi kızımda ebem doğum sırasında arkası erkek demişti plesentadan anlaşılır diye Rus takvimi erkek Çin takvimi kız diyor Bi öğrensem rahatlayacam kızım 5,5 yaşında illa babası ile balon patlatarak öğrenmek istiyor çok hevesli 🤭

Kızlar bizim isimler yıllardır hazırdı neyse ki, İdil Doğa ismini koyacağız kızımıza 🥰 idil ismini ben ta lise yıllarımdan beri beğeniyordum rüyamda da idil diye sesleniyordum kızıma, eşim erkekte iki isim isteyince kız olursa da tek isim olmasın diye yanına Doğa’yı da ekledim.
Erkek olsaydı da eşim Yağız Eren istiyordu o da çok içime sinmişti 🥰

Oğlumun adı Efe. İkinci kız olsaydı Bilge düşünüyorduk ama yine erkek 😂 Ata koymayı düşünüyoruz
Öğretmen olan tüm tanıdıklarımız Efe koyma çok yaramaz oluyorlar demişti 🙈 cidden fırlama şu anda ama daha 2 yaşında tam hareketli zamanları belki büyüdükçe durulur.
Ata ismindekiler nasıl oluyor acaba

Back
X