- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #7.261
Ben de çok seviyorum kız olsa Gülce koyacaktımErkek olsa bende Ömer düşünüyordum çok severim Ömer ismini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok seviyorum kız olsa Gülce koyacaktımErkek olsa bende Ömer düşünüyordum çok severim Ömer ismini![]()
Evet herkes öyle söylüyor ama başka da bir isim gelmiyor aklıma çok alıştım Ömer’e.Büyük oğlumun adı Ömer Talha bende çok seviyorum ismini. Eşim rüyasında görmüştü daha hamile kalmadan önce. Ama şu bir gerçek Ömer isimliler aşırı hareketli oluyor yetisemiyorsun. Kimi gorduysem Ömer isimli öyle![]()
Ben erkekte egemen çok beğeniyordum.oğluma Yaman adını koydum onu da çok severek koydum.çağlar, sarp, Mert, Batuhan, Gökay, Deniz bunlar ilk aklıma gelenler.Saysanaben de dun tam tersini dedim kiz ismi daha kolay bulunur diye. İki gundur erkek ismi bakıyorum yok hic icime sinen bi isim bulamadim.
Sanırım biraz riskli teste göre.Ama bunlar sonuçta sadece bi tarama.Muhtemelen fetal DNA önerir doktor onların sonuçları daha kesin olur canım bunlarda hata payıda var son
İnşallah canım teşekkür ederimCut of değerinin altında yazıyor canım bu iyi bir şey . sanırım çok da korkacak bir şey yok bizim bilgimiz çok olmadığı için buraya atıp aklını bulandırma sen salı günü doktorundan öğrenirsin.
Hatta şey dedi di mi Aslan ne ya hayvan adıYok artikbenim esimde illa adini koymak istiyor Ömer.bende ayni olmasin istiyorum arslan önerdim o da sicak bakmadi
![]()
Ben ikili test yaptırmadım fetal DNA da çıktı benimki.o da net söylüyor.hatta ultrasonda daha sonra göründüKızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
İkili testteki freebetahcg 50 den az sa erkek çoksa kızmış cinsiyet öğrenenler deneyebilir mi
Evet benim az. Cinsiyet erkekKızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
İkili testteki freebetahcg 50 den az sa erkek çoksa kızmış cinsiyet öğrenenler deneyebilir mi
Benim ilki normaldi çok zam gelmiş muayene için de doğum için de ilk hafta ben testlerle birlikte 450 ödemiştim bu ayçok değişmişCidden mi ? Ben 2 ay önce gittim 245 muayene ücreti verdim. Doğum da 3100-3200 civarı dediler. Defalife doğum icin 2 gece yatışlı isterseniz 4750 demişti geçen ay. Tek gece daha uygundu tabi unuttum şimdi. Doğuma çok olduğu için artacağına eminim zaten![]()
Benimki az ama cinsiyet kızKızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
Benim 27 erkek canım tutmuşKızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
Demek ki geneli tutuyor bu tahminin :)Benim 27 erkek canım tutmuş
Hatta şey dedi di mi Aslan ne ya hayvan adı![]()
Öğretmen olan tüm tanıdıklarımız Efe koyma çok yaramaz oluyorlar demiştiOğlumun adı Efe. İkinci kız olsaydı Bilge düşünüyorduk ama yine erkekAta koymayı düşünüyoruz
Arslan Ömer koysanız Kıvanç tatlıtuğun Kurt Efe’si gibiArslan tek guzel olmuyor alpaslan olsun dedi ama bende onu sevmiyorum. Ömer arslan olsun dedi sagdan soldan kendi adına ikna etmek icin
![]()
Bakalım daha var bence ikna edebilirizArslan tek guzel olmuyor alpaslan olsun dedi ama bende onu sevmiyorum. Ömer arslan olsun dedi sagdan soldan kendi adına ikna etmek icin
![]()