• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim aktif kanama 5.haftada olmuştu. Sanırım kesenin biri düştü. Ben öyle tahmin ediyorum. 12 den sonra ben de rahatladım. Risk daha az. Yine de 2 3 haftada bir gidiyorum dr a. Ayda bir gel dedi ama ben o kadar bekleyemem dedim 😅
Senin kanaman kesilince kan sulandırıcı geri başladı mı?başladıysan kanama tekrar oldu mu sulandırıcı sonrası?

Arkadaslar merhaba cinsiyetleri öğrendiniz mi? Ben en son 13+0 da gittim ikili test icin. Cinsiyeti belli mi dedim hayir belli degil bu haftada daha goremeyiz ama benim %80 bir tahminim var, uc hafta sonra kesinlesince soyleyecegim dedi. Madem tam belli degilse doktorlar neye gore tahmin yapiyor? Boyle deyince daha da stres oluyor insan uc hafta nasil gececek bilmiyorum. Bir de tahmin yapanlar varmis nuba ya da ramzi teorisine gore anlayan var mi burada?

Canım hastanede bir tane yaşlı doktor var onu da biliyorsun beni nasıl korkuttu... Özel hastanede de bir tane kadın dogumcu var başka yok. Diğerleri özel muyane açmış durumda... O da en az 400 ben şimdi özel hastaneye gittiğimde saglikci olduğum için yüzde elli indirimli yararlaniyorum
450 oldu 🙈ilk gittgimde 350 ydi sona dogru 600 okur sanırım 😅

Bizimki benim önceden yaşadığımı bilince korkumu anlıyor aklına şüphe düştü mü gel bakarız ne olacak modunda çok şükür, kontrolde de iyice sorar bak kalbini duydun her şeyi haftası ile ilgili söyledim için rahat mı bişey kaldı mı aklı da diye sorar öyle yollar 😂o kadar para alıp bide böyle olmasa soğuk biri olsa ne yapardık bilmiyorum 🤦‍♀️
Banada aklina takildigi zaman gel bakariz burda kimse sana niye geldin demez dedi mehmet bey .ama tabi cok ultrason iyi degil diyede ekledi. Ama benim durumdan dolayi simdiye kadar hep haftada bir gitmek durumunda kaldim.

Arkadaslar merhaba cinsiyetleri öğrendiniz mi? Ben en son 13+0 da gittim ikili test icin. Cinsiyeti belli mi dedim hayir belli degil bu haftada daha goremeyiz ama benim %80 bir tahminim var, uc hafta sonra kesinlesince soyleyecegim dedi. Madem tam belli degilse doktorlar neye gore tahmin yapiyor? Boyle deyince daha da stres oluyor insan uc hafta nasil gececek bilmiyorum. Bir de tahmin yapanlar varmis nuba ya da ramzi teorisine gore anlayan var mi burada?
Cevap verecek yok mu?

Kızlar Merhabalar,
Umarım hepimizin bebişleri sağlıkla en rahat gebeliklerle gelir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bir arkadaşım 7 haftalık hamile bu grupta değil ama belki bu grupta yaşayan vardır diye sormak istedim. Acayip derecede diş ağrısı çekiyor. Sağ göz ve kulağına vurmaya başladı. Hamilelikte diş çekilebiliyor mu bilginiz var mı ? Bir de böyle bir ağrı çekip de ağrıyı hafifletici şeyler bulan oldu mu hiç? Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ben daha geçen hafta kanal yaptırdım ama röntgen çekmedi bir de anestezi olmadan yaptı. Sıkıntı yaşamadım. En azından doğuma kadar idare etsin dedi.

12 de Mehmet hoca erkek olabilir demişti ama erkendi.şimdi 15+3 kız dediler şaşırdık sevindik çok güzel duygular ya 🥰🥰 sizinde kız galiba demi yanlış okumadım
Ayyyyy siz mehmet hocaya mi gidiyorsunuz banada 11+4erkek dedi ama oglum oldugu icin kiz cok istiyorum darisi basima 💕 pipiye benzer birşey gördünüz mu 12 deyken neye gore demisti. Birde yuzde kac ihtimal vermisti.Pipiye benziyordu ben de gördüm🙈 ama halen umudum var . Yuzde 70 dedi bana.ertugruk beyde 11 deyken erkege benzetti

Benim ilk gebeligim, 190 gr almisim ama karnim hatta midem sis, rahat bi 5 kilo almisim gibi. Yani dar giysem 6 aylik denir bence bana.
Anlamiyorum nasil kilo almamis oluyorum.
Biz uc kardesiz annemin ucumuzde de 7-8.aylara kadar pek belli olmamis. O zaten dogru duzgun kilo da almamis, sadece bebekler olarak biz almisiz dogumda da gitmis.
Herkesin sureci cidden bambaska.
[/QUOTE
Cok dogru canim.onemlinolan bizim degil bebegin kilo almasi. Ben ilk hamileligimde 13 kilo aldim 32. Haftada dogurdum o 13 kilonin sadece 1.670 kilosu bebegimdi. 🙈

Banada aklina takildigi zaman gel bakariz burda kimse sana niye geldin demez dedi mehmet bey .ama tabi cok ultrason iyi degil diyede ekledi. Ama benim durumdan dolayi simdiye kadar hep haftada bir gitmek durumunda kaldim.
Ben bu hafta bu kadar yakın bilerek gidiyorum aslında burada sıcağa dayanamayacağım tekrar memlekete gideceğim eşimin okullar açılıncaya kadar yola çıkmadan bir kez daha bakıp çıkmak içimi rahatlatacak 🥰

Arkadaşlar merhaba, bi soru sormak istiyorum. 10 gün önce ciddi bir kanama geçirdim. Doktor sorun yok dedi, prulaton iğne vurdu ve progestana başladık. İkinci kontrolümde dr kanama alanı geçmiş dedi şükür. Progestana hala günde 1 kere olarak devam ediyorum. Sorum şu ki hala kahverengi akıntım oluyor normal mi? Bazen sıvı şeklinde bazen kuru şeklinde. Kontrolüm cuma günü. Başına kanama gelen arkadaşların kahverengi akıntısı kaç gün devam etti?
Normal canim. Benim 6 dan 10 . Haftaya kadar ara ara kirmizi kanamalarim oldu. Simdi kanama alani yok kahverengileri ciddiye alma dedi doktor. İki gündür sukur yok ama 10 dan 12 ye kadar kahve akintilarim oldu streslenince hep arttı sakin kalmaya calis.son zamanlar birden su gibi avuc dolusu gelip disina cikiyordu. İki gundur yok ins bitmistir.

Canım teorileri bilmiyorum ama bana 12 haftalıkken kız gibi demişti.bende doktor arkadaşım var ona sordum nasıl tahmin yapıyorlar diye kemik yapısından tahmin ediyorlar demişti

Ayyyyy siz mehmet hocaya mi gidiyorsunuz banada 11+4erkek dedi ama oglum oldugu icin kiz cok istiyorum darisi basima 💕 pipiye benzer birşey gördünüz mu 12 deyken neye gore demisti. Birde yuzde kac ihtimal vermisti.Pipiye benziyordu ben de gördüm🙈 ama halen umudum var . Yuzde 70 dedi bana.ertugruk beyde 11 deyken erkege benzetti
Umudunu kaybetme bence yüzde 60 falan demişti bana da 🤣 hatta ben kız hissediyodum şaşırmıştım.belli olmaz yani 😉

Back
X