• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Umudunu kaybetme bence yüzde 60 falan demişti bana da 🤣 hatta ben kız hissediyodum şaşırmıştım.belli olmaz yani 😉
Merak ettigim kemik yapisina göre mi yorum yapmisti 12. Haftada yoksa birseyler gormusmuydunuz. Biz gorduk cikintiyi ins parmaktir 🤣🤣🤣yude 70 erkek ama bazi kizlarda klitoris buyuk olabiliyor dedi

Arkadaslar merhaba cinsiyetleri öğrendiniz mi? Ben en son 13+0 da gittim ikili test icin. Cinsiyeti belli mi dedim hayir belli degil bu haftada daha goremeyiz ama benim %80 bir tahminim var, uc hafta sonra kesinlesince soyleyecegim dedi. Madem tam belli degilse doktorlar neye gore tahmin yapiyor? Boyle deyince daha da stres oluyor insan uc hafta nasil gececek bilmiyorum. Bir de tahmin yapanlar varmis nuba ya da ramzi teorisine gore anlayan var mi burada?
Ah kiyamam ya.. allah yardimcisi olsun. Ben sahsen yasamadim, ancak doktorlar sikinti varsa ohnal edilmemesini oneriyor. Cunku curuk vs oradaki mikrop ve bakteriler agizdan vucuda yayiliyor, bu da istenen bisey degil.
Kesinlikle doktoruyla gorusup ihmal etmesin derim.
Karanfil kaynatip garbara yapabilir, uyusturur biraz.
Ya da karanfil yagini agriyan disine ve etrafina surebilir, ayni sekilde uyusturmasi icin.
Ama bunlari yaparken de danissin kesinlikle bir doktora.
Cok gecmis olsun 🙏🏻

Ay çok kötü yaa ne yesem bi süre sonra ağır geliyor herşey. Bi de acı Bi tat hep hiç geçmiyor
Ben hala o çok yemek yeme safhasına ulaşamadım. Yiyorum ama bebek için yiyorum yani.

Ya ben fırçalayamıyorum midem bulanıyor fırçalarken daha çok. Acaba macunu mu değiştirsem. Yumurtayı ben de yiyebiliyorum gerçekten onu yiyebilmek garip geliyor herşey mide bulanırken. Ama elimden gelse sadece meyve yiycem.😂
Ben yemek yerken iyiyim oyuzden yiyorum devamlı en iyi meyve geliyor bana da. Ama yemek bitince işte başlıyor herşey keşke yemeseydim moduna giriyorum. Ben farklı macunlar denedim ama ağızda uzun süre o tat kaldığı için hiçbiri iyi gelmiyor. Şuanda misvak kullanıyorum onunda kendine has ağaç kokusu var ama ıslakligi geçince gidiyor o koku ve misvak yapıp ağzımı hemen calkaliyorum bir tat kalmıyor enazindan. Dene istersen belki iyi gelir sana da

Ay çok kötü yaa ne yesem bi süre sonra ağır geliyor herşey. Bi de acı Bi tat hep hiç geçmiyor
Ben hala o çok yemek yeme safhasına ulaşamadım. Yiyorum ama bebek için yiyorum yani.

Ya ben fırçalayamıyorum midem bulanıyor fırçalarken daha çok. Acaba macunu mu değiştirsem. Yumurtayı ben de yiyebiliyorum gerçekten onu yiyebilmek garip geliyor herşey mide bulanırken. Ama elimden gelse sadece meyve yiycem.😂
Canım ben agarta diye bir diş macunu keşfettim doğal nane yağı kokusu geliyor biraz onu kullanabiliyorum tadı yok dene istersen

Ah kiyamam ya.. allah yardimcisi olsun. Ben sahsen yasamadim, ancak doktorlar sikinti varsa ohnal edilmemesini oneriyor. Cunku curuk vs oradaki mikrop ve bakteriler agizdan vucuda yayiliyor, bu da istenen bisey degil.
Kesinlikle doktoruyla gorusup ihmal etmesin derim.
Karanfil kaynatip garbara yapabilir, uyusturur biraz.
Ya da karanfil yagini agriyan disine ve etrafina surebilir, ayni sekilde uyusturmasi icin.
Ama bunlari yaparken de danissin kesinlikle bir doktora.
Cok gecmis olsun 🙏🏻
G Glshcxx bunu sana yazicaktim, bir baska soruya alakasiz bir yanit vermis olmusum :))

Ankara’da çağrı gülümser var 11. Haftada söylüyor cinsiyeti. Çok net hem de. O anlıyorda bizim bu doktorlar neden anlamıyor bilemiyorum 😀
Birde şöyle birşey var.bazı aileler kız istemediği için 3 ay geçmeden söylemiyorlar yasakmış.yasal olarak aldırma süresi bittikten sonra söylüyorlar.ondan da olabilir

Ankara’da çağrı gülümser var 11. Haftada söylüyor cinsiyeti. Çok net hem de. O anlıyorda bizim bu doktorlar neden anlamıyor bilemiyorum 😀
Fetal DNA yaptırdım onda bile doktora giden raporda cinsiyet yazıyor ama size göndereceğimiz raporda yazmıyor sağlık bakanlığı yasakladı dediler.cinsiyet belliyken bile söylemiyorlar

Senin kanaman kesilince kan sulandırıcı geri başladı mı?başladıysan kanama tekrar oldu mu sulandırıcı sonrası?
Kanama 3 gün sürdü, ben 1 gün daha bekledim tekrar başladım. Kese etrafında kanama alanlarım vardı. Ama aktif kanamam tekrar olmadı. Hala da devam ediyorum kan sulandırıcıya.

Kanama 3 gün sürdü, ben 1 gün daha bekledim tekrar başladım. Kese etrafında kanama alanlarım vardı. Ama aktif kanamam tekrar olmadı. Hala da devam ediyorum kan sulandırıcıya.
Benim kestiler.10 gün kanama olmadığı zaman başlayacağız haber ver dediler bende 10 gün kanama olmayınca söyledim.corasprin başla dedi hemşire.ertesi gün inanılmaz derecede kanamam oldu yani düşük yaptım sandım o derece bi yumruk kadar pıhtı düştü.sonra yine kestiler birdaha da başlamadılar.doktor 2 hafta kanaman olmayınca başlayacağım diyor ama çok endişeliyim yine öyle olursa diye.o kanama kan sulandırıcı ile mi ilgiliydi denk mi geldi anlamadım

Benim kestiler.10 gün kanama olmadığı zaman başlayacağız haber ver dediler bende 10 gün kanama olmayınca söyledim.corasprin başla dedi hemşire.ertesi gün inanılmaz derecede kanamam oldu yani düşük yaptım sandım o derece bi yumruk kadar pıhtı düştü.sonra yine kestiler birdaha da başlamadılar.doktor 2 hafta kanaman olmayınca başlayacağım diyor ama çok endişeliyim yine öyle olursa diye.o kanama kan sulandırıcı ile mi ilgiliydi denk mi geldi anlamadım
Yok canim denk gelmemistir bence . Benim doktorum da vermiyor ara ara kanamam oldugundan. Bi ara bes gun kanamam olmamıştı.hastanedeki bir hafta olmazsa baslariz demisti. Klinikdeki doktor hayir senin kanama ve kanama alanlarin var kan sulandirici verirsek kanaman artar dedi. İyiki kullanmamisim kanamam olmadigi donemden sonra cok şiddetli kanamam olmustu.

Back
X