• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçti 🤦‍♀️

Bu arada Pembis Hayaller Pembis Hayaller bugün de kontrole gittim yine kız dedi bence artık değişmez beni de yazabilirsin 🥰bugün işe beraber kullanılan ilaçlarım coraspirin, oksapar, d vitamini, decavit, omega 3 birde demir ilacı🙈
Kesinlestimi kizin canim hayirli olsun kızlarımız insallah 😍🤲

Bir dee sağlık ocağında aradılar 20. haftada gel tetenoz aşısı yapalım dedi. Yaptıran var mı daha önce mutlaka yaptırmak zorunda mıyız
Ben çok saçma buluyorum aslında tetanoz alışını steril bir hastane ortamında doğum yapıyoruz sonuçta iyice araştıracağım pek yaptırma taraftarı değilim ben:işsiz:

Yarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçti 🤦‍♀️

Bu arada Pembis Hayaller Pembis Hayaller bugün de kontrole gittim yine kız dedi bence artık değişmez beni de yazabilirsin 🥰bugün işe beraber kullanılan ilaçlarım coraspirin, oksapar, d vitamini, decavit, omega 3 birde demir ilacı🙈
Canım oksapar iğne oluyorsun sanırım senin de mi pıhtılaşma çıktı hangi gen

Bugün ikili tarama sonuclari icin sanki ozel degilde devlet hastanesi ya 15 sn anca bakti karnima ya bi de cikolata yedim haraketlerini göreyim diye 🙄zaten hastalarini pek hatirlamiyor kanama alanima bile bakmadi azalmis mi artmis mi diye bir ay sonra görüşürüz dedi .kii benim riskim devam ettigi icin normalde daha kisa vadede çağırıliyordum. Neyseki baska doktorada gittigimden bende onemsemedim o detaylica anlatıyor.
Bu arada Dilyy Dilyy nolsa hatirlamiyor diye cinsiyet gorebildiniz mi dedim (daha once erkege benziyor demisti) 18. Haftadan once belli olmaz dedi.Demekki kafası eserse tahmin ediyor 🤭sana özel cinslik yapmamış.

Kesinlestimi kizin canim hayirli olsun kızlarımız insallah 😍🤲
Yani iki hafta üst üste emin bir şekilde söyledi ki bomboş zaten artık bende ikna oldum gerisi nasip ne diyeyim son dk değişirse 😂Ahh inşallah sağlıklı kızçeler olurlar valla alıştım artık kız fikrine benimsedim 🥰

Canım benim bildiğim faktör 5 e göre karar veriliyor pıhtılaşma.bana da bakılmıştı faktör 5 normal çıkınca önemsemedi doktor
Bu konuda her doktorun yorumu farklı oluyor benimki de kendi hastalarında özellikle Paı homozigot ise veriyor şuan için şükür herşey olması gerektiği gibi düzgün gidiyor iğne ve coraspirine rağmen lekelenme vs olmadan devam ediyoruz inşallah da böyle devam eder

Bu konuda her doktorun yorumu farklı oluyor benimki de kendi hastalarında özellikle Paı homozigot ise veriyor şuan için şükür herşey olması gerektiği gibi düzgün gidiyor iğne ve coraspirine rağmen lekelenme vs olmadan devam ediyoruz inşallah da böyle devam eder
Paı bende de homozigot.benim doktor kimyasal gebelik yaşadığım için kan sulandırıcıyı direk başladı. ama kanama oldu kestiler.hala da kullanmıyorum.ilk gebeliğimde de kullanmadım hiç.sonra önemli olan faktör 5 dediler.

MTHFR A1298C heterozigot Paı homozigot benim onun için kullanıyorum
Benim de Homozigot 1298 bana vermedi genetik doktoru gerek yok dedi,geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin iğne de morartıyor hep 😔 sağlıkla gelsin bebişler herşeye katlanıyoruz

Back
X