• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın teyzoşlar 🥰mutlu bir gün diliyoruz

Eklentiler

• 20220727_144744.webp
    20220727_144744.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar doktoru aradım test sonuçları için idrarda bakteri çıktı diye somuştum ya hani size o konu için. lökosit negatif çıkmış bir şey olmaz bol bol su iç sadece dedi🤔

Bir dee sağlık ocağında aradılar 20. haftada gel tetenoz aşısı yapalım dedi. Yaptıran var mı daha önce mutlaka yaptırmak zorunda mıyız
Bana da randevu verdiler 2 eylülde gidecem .Ben en son 10 yıl önce yaptırdım hem sezaryen düşünüyorum o yüzden yapcam. Yarın da korona aşısı da Bi hatırlatma dozu yapcam .doktorla dün konuştum

Bana da randevu verdiler 2 eylülde gidecem .Ben en son 10 yıl önce yaptırdım hem sezaryen düşünüyorum o yüzden yapcam. Yarın da korona aşısı da Bi hatırlatma dozu yapcam .doktorla dün konuştum
Anladım canım korona aşısı düşünmüyorum da tetenoza baktım şimdi internetten onu olacağım sanırım

Yarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçti 🤦‍♀️

Bu arada Pembis Hayaller Pembis Hayaller bugün de kontrole gittim yine kız dedi bence artık değişmez beni de yazabilirsin 🥰bugün işe beraber kullanılan ilaçlarım coraspirin, oksapar, d vitamini, decavit, omega 3 birde demir ilacı🙈

Yarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçti 🤦‍♀️

Bu arada Pembis Hayaller Pembis Hayaller bugün de kontrole gittim yine kız dedi bence artık değişmez beni de yazabilirsin 🥰bugün işe beraber kullanılan ilaçlarım coraspirin, oksapar, d vitamini, decavit, omega 3 birde demir ilacı🙈
Gözün aydın canım 😍

Bende güzel anlamlı bir ismi olsun istiyorum... Zeynep istiyor eşim o da güzel aslinda. Babasının süsü demekmiş. Bende o zaman Zeynep İpek koyalım diyorum yok diyor hiç bie şeye ikna olmuyor. Hayır zaten ilkini sen koydun bari bunu bana bırak değil mi 😂 yok tam tipik başak delirtiyor beni
😅😅 Dilekkk bende başağim basaklar uyumludur aslında ilkini sen koydun sıra bende de.zitlasma emir kipi kullanma istedigin olur 🤭🤭 insallah senin dediğin olur ikinizinde bulduğu isimler güzel iki isimde guzel yakisir aslinda ikinizinde gonlu olur esinde biraz anlasin canim 9 ay sen taşıcan😊

Merhaba kizlar, 15+4 gunluk gebeyim, dun aksamdan beri göğüslerimden su ve süt benzeri sıvılar geliyor ve goguslerim asiri aciyor, bu kadar erken olmasi normal mi?
Gelmesi normal ama gogus uclarini sıkma uyarma olur mu önermiyorlar erken doguma sebebiyet verebilirmis.
Süt benzeri sivi akabilir de akmayabilirde akarsa da akmazsada normal ve mudahele edilmemesi gerek benim bildigim bu.

Back
X