- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #7.701
15. Haftamda vermişti benim aşırı rahim kasılmalarım oluyordu, o yüzden verdi canım. Demek ki senin öyle bir sıkıntın yokNe için verdi acaba doktor bana böyle birsey vermediler yada kaçıncı ayda veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15. Haftamda vermişti benim aşırı rahim kasılmalarım oluyordu, o yüzden verdi canım. Demek ki senin öyle bir sıkıntın yokNe için verdi acaba doktor bana böyle birsey vermediler yada kaçıncı ayda veriliyor
Teşekkür ederim canım inşallah
Yaa minik parmakları isiririmmGünaydın teyzoşlarmutlu bir gün diliyoruz
İnsan içinde böyle bir mucize taşıdığına inanamiyorDün doktor yakaladı![]()
Günaydın ay maşallah ona. parmaklara bak şunun yaa ısırıırm ben o minnoşu.Günaydın teyzoşlarmutlu bir gün diliyoruz
Günaydin :)Günaydın teyzoşlarmutlu bir gün diliyoruz
O parmaklar yok mu o parmaklar, maşallahGünaydın teyzoşlarmutlu bir gün diliyoruz
Sirayla ve henuz yeni okuyorum. Belki yazan olmustur. Sekerli bisiyler yiyip icip uzanin biraz, hareketlenme olucaktir diye dusunuyorum. Denemeye dener.Ben bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim![]()
Bana da randevu verdiler 2 eylülde gidecem .Ben en son 10 yıl önce yaptırdım hem sezaryen düşünüyorum o yüzden yapcam. Yarın da korona aşısı da Bi hatırlatma dozu yapcam .doktorla dün konuştumBir dee sağlık ocağında aradılar 20. haftada gel tetenoz aşısı yapalım dedi. Yaptıran var mı daha önce mutlaka yaptırmak zorunda mıyız
Anladım canım korona aşısı düşünmüyorum da tetenoza baktım şimdi internetten onu olacağım sanırımBana da randevu verdiler 2 eylülde gidecem .Ben en son 10 yıl önce yaptırdım hem sezaryen düşünüyorum o yüzden yapcam. Yarın da korona aşısı da Bi hatırlatma dozu yapcam .doktorla dün konuştum
Yarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçtiBana da randevu verdiler 2 eylülde gidecem .Ben en son 10 yıl önce yaptırdım hem sezaryen düşünüyorum o yüzden yapcam. Yarın da korona aşısı da Bi hatırlatma dozu yapcam .doktorla dün konuştum
Okuduklarim dogrultusunda normal canim, olmamasi da normal tabi. Cok uyarmamak gerek uclari.Merhaba kizlar, 15+4 gunluk gebeyim, dun aksamdan beri göğüslerimden su ve süt benzeri sıvılar geliyor ve goguslerim asiri aciyor, bu kadar erken olmasi normal mi?
Gözün aydın canımYarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçti
Bu aradaPembis Hayaller bugün de kontrole gittim yine kız dedi bence artık değişmez beni de yazabilirsin
bugün işe beraber kullanılan ilaçlarım coraspirin, oksapar, d vitamini, decavit, omega 3 birde demir ilacı
![]()
Bende güzel anlamlı bir ismi olsun istiyorum... Zeynep istiyor eşim o da güzel aslinda. Babasının süsü demekmiş. Bende o zaman Zeynep İpek koyalım diyorum yok diyor hiç bie şeye ikna olmuyor. Hayır zaten ilkini sen koydun bari bunu bana bırak değil miyok tam tipik başak delirtiyor beni
Gelmesi normal ama gogus uclarini sıkma uyarma olur mu önermiyorlar erken doguma sebebiyet verebilirmis.Merhaba kizlar, 15+4 gunluk gebeyim, dun aksamdan beri göğüslerimden su ve süt benzeri sıvılar geliyor ve goguslerim asiri aciyor, bu kadar erken olmasi normal mi?