• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu konuda her doktorun yorumu farklı oluyor benimki de kendi hastalarında özellikle Paı homozigot ise veriyor şuan için şükür herşey olması gerektiği gibi düzgün gidiyor iğne ve coraspirine rağmen lekelenme vs olmadan devam ediyoruz inşallah da böyle devam eder
Canım benim PAI 4G/5G yazıyor seninki de mi öyle

Paı bende de homozigot.benim doktor kimyasal gebelik yaşadığım için kan sulandırıcıyı direk başladı. ama kanama oldu kestiler.hala da kullanmıyorum.ilk gebeliğimde de kullanmadım hiç.sonra önemli olan faktör 5 dediler.
İzmir Ege üniversitesinde genetik doktoru kan sulandırıcı hastanın içi rahat etsin diye veriliyor etkisi kanıtlanmadı dedi 🙄 çok şaşırdım ben de coraspirin kullanıyorum yine de ne olur ne olmaz dedi kadın doğum doktorum

Benim de Homozigot 1298 bana vermedi genetik doktoru gerek yok dedi,geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin iğne de morartıyor hep 😔 sağlıkla gelsin bebişler herşeye katlanıyoruz
Valla insan bir şekilde idare ediyor gerçekten Rabbim sabır veriyor

Vinalac olan ilaç İçin yazmıştım _peri_ _peri_
İlk başta verdi canım birşey demedi ama o doktora 1kere gittim zaten. Şuanda da decavit midemi bulandirinca z-fol iç ozaman demişti onun içinde de 400mg folik asit var bende çok kullanmak istemiyorum ya açıkçası. Çoğu vücuttan atılır deniyor ama pek inanmıyorum ben nedense çok hap kullanmak istemiyorum zaten mecburen tiroid hapı kullanıyorum. Birde demiri hap yuksetmezse damardan takviye verecekmiş. Onuda düzenli içemiyorum zaten. Haplardan fenalık geldi gerçekten normalde hiç ilaç kullanmam

Vinalaci ben de kullaniyorum hem folik asit destegi hem de vitamin mineral destegi icin veriyor doktor. Icerigi cok zengin yararli bakteriler de var icinde bir de bulanti icin zencefil var.
Bende ona geri döneyim olmazsa ama içinde iyot olmaliymis işte. İyotu tek alamiyormuyuz acaba onu sorayım olmazsa

Ben çok saçma buluyorum aslında tetanoz alışını steril bir hastane ortamında doğum yapıyoruz sonuçta iyice araştıracağım pek yaptırma taraftarı değilim ben:işsiz:
İlk hanileligimde yaptırdım ikincide yaptırmadım bunda da yaptirmicam. Sezeryan doğumlarım benimde mecburi

Bende ona geri döneyim olmazsa ama içinde iyot olmaliymis işte. İyotu tek alamiyormuyuz acaba onu sorayım olmazsa
Bunda da iyot var. Arkasını atayim doktorunuza sorun siz yine de.

Eklentiler

• 20220728_145316.webp
    20220728_145316.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 43
İlk başta verdi canım birşey demedi ama o doktora 1kere gittim zaten. Şuanda da decavit midemi bulandirinca z-fol iç ozaman demişti onun içinde de 400mg folik asit var bende çok kullanmak istemiyorum ya açıkçası. Çoğu vücuttan atılır deniyor ama pek inanmıyorum ben nedense çok hap kullanmak istemiyorum zaten mecburen tiroid hapı kullanıyorum. Birde demiri hap yuksetmezse damardan takviye verecekmiş. Onuda düzenli içemiyorum zaten. Haplardan fenalık geldi gerçekten normalde hiç ilaç kullanmam
Benim de bağırsaklarımda emilim bozukluğu var Demir ilacı sadece kabız yapmaya yarıyor demirimi yükseltmiyor ben de damardan alıyorum her sene rahat oluyor

Bir dee sağlık ocağında aradılar 20. haftada gel tetenoz aşısı yapalım dedi. Yaptıran var mı daha önce mutlaka yaptırmak zorunda mıyız
22.hafta da gel dediler bana da. Ben yaptirdim 2018 ilk kızımda. Sezeryan olduğum için yine yaptırırım ben karşı degilim aşılara

Benim de bağırsaklarımda emilim bozukluğu var Demir ilacı sadece kabız yapmaya yarıyor demirimi yükseltmiyor ben de damardan alıyorum her sene rahat oluyor
Bende hamileliklerde damardan alıyorum arada birde doğuma yakin. Aslında normal zamanda da düşük genelde ama düzenli takip etmiyorum demiri

Kullandığım ilacin dozlari bunlar / günde 1 tane :
Folik Asit 400µg, İyot 150µg, Demir 14mg, Balık Yağı 386.4mg, B1 Vitamini 1.1mg, Vitamin B2 1.4mg, Vitamin B5 6mg, Vitamin B6 1.4mg, Biotin 50µg, Vitamin B12 0.4µg, Vitamin D 15µg, Vitamin E 12mg, Bakır 1000µg, Selenyum 65µg

Yürt disinda yasadigim için çevirilerinde 100% emin degilim :)

Kızlar dr cemal ünlü diye bir doktor takibe başladım instangramda videoları çok akla yatkın geldi beğendim valla sizler de bakın isterseniz,aşı ile ilgili videosu da var

Back
X