- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.461
Canım evde asla tavuk yapamıyorum kokusunu duymaman gerek yemem için kayınvalidem sağolsun bu konuda devreye giriyor . Mesela bu aksam ekmek arası yapacağım kıyma biber domates soğan ( bunu maske takarak yapıyorum soğan kokusuna dayanamıyorum ) ekmek arasına koyacağım ayranla beraber servis ederimMerhaba , siz hangi et urunleri yiyorsun yada yemek cesitleri? Dun tavuk yemeye calistim 3/4 yiyebildim ama o kadar cok tiksiniyorum ki bittiremedim. Zorla yiyoyurum protein acisinda bebege gitsin diye, bir de yumurta var onu da zorla yiyorum omlet seklinde. Ama konu aksama ne pisirsem olunca cok zorlaniyorum belki tavsiyeleriniz vardir kizlar yemekler konusunda :)
 eşim den de Allah razı olsun ne yapsam afiyetle yiyor . Sıcakta ağır şeyler gitmiyor canım ya.
 eşim den de Allah razı olsun ne yapsam afiyetle yiyor . Sıcakta ağır şeyler gitmiyor canım ya.Yumurta işine gelirsek hamileliğim boyunca ondan hiç tiksinmedim her çeşidini yedim krep yapabilirsin mesela
Birde son olarak şunu anladım kesinlikle kokusunu almadığım yemeği çok rahat yiyorum ah keşke biri yemek yapıp getirse