- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.921
Doktorumuz bize verebileceğimizi söyledi. Hatta bugün firinda levrek verdim sevdi gibi.Bebeğe göre ya da doktorun yaklaşımına göre değişiyor olabilir. Bizim yaşadığımız ülke somon dahil balık bakımından zengin. Okyanusa kıyısı var. Ama doktor bize doğrudan somon da demedi, genel olarak balığa 10. ayda başlayacağız dedi. O yüzden 10. aya kadar hiçbir tür balık vermiyorum ben
Tavuk balık verin artık dedi ama dip balığı olmaması gerek tabi

uyuttum sonrada 7 ye doğru uyandı dün 2 uyku yaptık fena değildi gece 8 e zor dayandı,Günaydın biz çoktan kalktık
 uyuttum sonrada 7 ye doğru uyandı dün 2 uyku yaptık fena değildi gece 8 e zor dayandı,Günaydın biz çoktan kalktık 
 biz bu çocuk doğal beslensin diye tayin isteyip memlekete geldik ailelerde keçi inek tavuk var ama sonuç süt ürünleri alerji geçmişi olunca mı neden peynir yoğurt pek hoşlanmadı
biz bu çocuk doğal beslensin diye tayin isteyip memlekete geldik ailelerde keçi inek tavuk var ama sonuç süt ürünleri alerji geçmişi olunca mı neden peynir yoğurt pek hoşlanmadı  

10 gün sonra yine gelmişti, çok zor bir aydı
 10 gün sonra yine gelmişti, çok zor bir aydı 

salatalık ve muzu kesinlikle geri cevirmiyor ağlıyor ama yemeğe baska seyi hiç yemiyor
 salatalık ve muzu kesinlikle geri cevirmiyor ağlıyor ama yemeğe baska seyi hiç yemiyor