- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
Âmin kuzum İnşaAllah cümlemizin muradı gerçek olsun İnşaAllahBozma moralini hormonlarını negatif sonuç gönderme rabbim ol derse olmayacak birşey yok. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaallah
Süt de iyi gelir belki mideye canım benim ne zaman mide ile sorun olsa 1 bardak süt çözüyor işiasitli içecekler yasak kuzum. Aslında ilk tedavimde yasaktı. Bu tedavimde doktor değiştirdim yeme içme konusunda yasak yok ben inanmıyorum ona dedi :) ayran içerim
Hayırlı olsun şimdiden güzel pozitif sonuçlar alırsın inşallah vallahi stres baş düşman ama stres yapmamak da elde değilslm ben cuma transefer olucam zaman geçmiyor bide transfer sonrası hiç geçmez napcam bilemedim
bence öylede böylede beklemek en doğru karar ve direk kan testi okuduklarıma istinaden kendime adıma böyle bir karar aldım diyebilirim ben bekliycem hepimiz için hayırlısı olsunAslında erken yapmamak daha iyi benim moralim çok bozuldu
Doğru söylüyorsun canım benim süt içeyim en iyisiSüt de iyi gelir belki mideye canım benim ne zaman mide ile sorun olsa 1 bardak süt çözüyor işi
Bende iki Ocak da taze transfer oldumSizin kaçıncı gün embriyosuydu. 2 ocakta mı transfer oldunuz sizde.
Yarın kan için erken değil mi? Normalde en erken 10. Gün istiyorlar kan testiniBende iki Ocak da taze transfer oldumyarın kan testi vereceğim ? Sizde mi 2 Ocak da oldunuz?
Evet bende 2 Ocak. 11 Ocak benimde kan tahlilim.Bende iki Ocak da taze transfer oldumyarın kan testi vereceğim ? Sizde mi 2 Ocak da oldunuz?
Bazı özel yerler 7 ci gün bile bakiyomus canım bende ilk defa okudum bugün biz boşuna mı stres çekiyoruz kiYarın kan için erken değil mi? Normalde en erken 10. Gün istiyorlar kan testini
12. Gün istiyorlar ama ben dayanamıyorumYarın kan için erken değil mi? Normalde en erken 10. Gün istiyorlar kan testini
Allah Allah ilk kez duydum canım. Benim de hafif bir karın ağrım var bu gün İnşaAllah bebeklerimiz bizimledir :)Bazı özel yerler 7 ci gün bile bakiyomus canım bende ilk defa okudum bugün biz boşuna mı stres çekiyoruz ki
Benim de 3.deneme İnşaAllah pozitif olur hepimizin12. Gün istiyorlar ama ben dayanamıyorumvarsa az da olsa çıkar diye düşünüyorum evde yaptım çıkmadı yok diye verecem zaten
3. Denemem artık sabır falan kalmadı
Bende yaptım benimde negatif maalesef evde ki testlerim.12. Gün istiyorlar ama ben dayanamıyorumvarsa az da olsa çıkar diye düşünüyorum evde yaptım çıkmadı yok diye verecem zaten
3. Denemem artık sabır falan kalmadı
Aslında en mantıklısı 12. Gün çünkü erken öğrenmek de stres iki güne kan verip yükselmesini beklemek bile stresBazı özel yerler 7 ci gün bile bakiyomus canım bende ilk defa okudum bugün biz boşuna mı stres çekiyoruz ki
Amin inş hayırlısı ile sizin de mi hiç tutmadıBenim de 3.deneme İnşaAllah pozitif olur hepimizin
Evet canım hiç tutmadıAmin inş hayırlısı ile sizin de mi hiç tutmadı
Nasıl zorEvet canım hiç tutmadı
Sizin kaçıncı gününüzdü.bence öylede böylede beklemek en doğru karar ve direk kan testi okuduklarıma istinaden kendime adıma böyle bir karar aldım diyebilirim ben bekliycem hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?