- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
İnşaAllah canım Rabbim murad ettikten sonra inan kalitesi de önemli değil. Benim ikinci transferimde embriyolar çok kaliteliydi tutmadı ama burada okuduklarım var orta kalite, düşük kalite tutuyorİnşallah bakalım aslında benimde böyle tam 5 değil 4 ün sonu 5 in başıyani çok umudum da yoktu kalitesi çok iyi değildi felan. O yüzden hayırlısı inşallah tutunmuştur
Öyle tabi hayırlısı olsun hepimiz içinİnşaAllah canım Rabbim murad ettikten sonra inan kalitesi de önemli değil. Benim ikinci transferimde embriyolar çok kaliteliydi tutmadı ama burada okuduklarım var orta kalite, düşük kalite tutuyor
merhaba çikolata kistiniz kaç cm acaba. ben de 6 ocakta opu oldum iki embriyom var 3. günde donduruldu. doktorum kisti alalım öyle transfer yapalım diyor tutunmaya engel olabilirmiş. bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı ikisi döllendi. kist yüzünden az yumurta toplanmış olabilir diyor gerçi yaşım da 41 ilk denemem. kistim 5.8 cm. çok kararsızım kisti aldırmadan mı transfer ettirsem aldırıp mıBende de çikolata kisti var.. Doktorum tutunmaya engel değil diyor.inşallah tutunurYalova da yaşıyorum. İstanbul pendik medikal parkta doktorum
Ben adetten sonra 5. Gün çatlatma oldum adetten 11 gün sonra transfer oldum. Transferin 7. Günündeyim 2 gün sonra sonuçlanacak ama idrar testim negatif muhtemelen sonucum da negatif. Ama günleri bu şekildeMerhaba hanımlar, doğal siklusta adetin kaçıncı günü çatlama iğnesi oldunuz ve kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti, sonucunuz ne oldu? Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Merhaba Kistin alınırken de riskleri var biliyorsunuz değil mi yani yumurtalıklara yapışma durumu vs de rezervleri komplikasyon olursa iyice azalıyor rezervler. Bende de 6cm var mesela giçmerhaba çikolata kistiniz kaç cm acaba. ben de 6 ocakta opu oldum iki embriyom var 3. günde donduruldu. doktorum kisti alalım öyle transfer yapalım diyor tutunmaya engel olabilirmiş. bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı ikisi döllendi. kist yüzünden az yumurta toplanmış olabilir diyor gerçi yaşım da 41 ilk denemem. kistim 5.8 cm. çok kararsızım kisti aldırmadan mı transfer ettirsem aldırıp mı
Adetin 5.günü çatlatma iğnesi erken değil mi yani ne çabuk büyüdü yumurtalar da iğne yapıldı çok ilginç olmuş gerçekten anladığım kadarıyla adetin 11.günü de transfer olmuşsunuz tam 6 gün sonra hayırlısı inşallah kanda pozitifi görürsünüz.Ben adetten sonra 5. Gün çatlatma oldum adetten 11 gün sonra transfer oldum. Transferin 7. Günündeyim 2 gün sonra sonuçlanacak ama idrar testim negatif muhtemelen sonucum da negatif. Ama günleri bu şekildeinşallah pozitif sonuçlarınız olsun
Adetinizle birlikte sayılınca 12. Gün çatlatma oluyor. Ben size daha net olsun diye o şekilde demiştim döngünüze bağlı bi durum. Zaten benim 13-14 de genelde yumurtlama olur 28 günlük döngü deAdetin 5.günü çatlatma iğnesi erken değil mi yani ne çabuk büyüdü yumurtalar da iğne yapıldı çok ilginç olmuş gerçekten anladığım kadarıyla adetin 11.günü de transfer olmuşsunuz tam 6 gün sonra hayırlısı inşallah kanda pozitifi görürsünüz.
Anladım hakkımız hayırlısıYok hayır yani yarın gidip kan vermekle uğraşmam. 11 inde kan vereceğim o anlamda dedim
evet benimkide rahme yapışıkmış hatta opu da zorlandık baya yapışık olduğu için yumurtalara ulaşmakta zorlandık dedi doktorum.kanamam olmuş biraz yumurtalara zor ulaştıkları için. doktor önce kisti alalım deyince hocam yapışık diyosunuz alırken rahme zarar verilmez mi dedim hayır dedi ama emin olamadım.Merhaba Kistin alınırken de riskleri var biliyorsunuz değil mi yani yumurtalıklara yapışma durumu vs de rezervleri komplikasyon olursa iyice azalıyor rezervler. Bende de 6cm var mesela giç
Düşünmedim o yüzden.
Yani kistin durumu da açıkladığınıza göre biraz sıkıntılı. Eğer ki doktor deneyiminize güveniyorsanız bişey diyemem. yani kist durumuna göre gebeliği engelleyici de olabilir. Ama ben bi çok doktora gittim hiç biri ameliyat demedi şöyle diyim devletteki asistan doktorlardan biri söyledi sadece onunda ben tecrübesinin az olduğunu düşünerek böyle bişet dediğini düşündüm. Yanievet benimkide rahme yapışıkmış hatta opu da zorlandık baya yapışık olduğu için yumurtalara ulaşmakta zorlandık dedi doktorum.kanamam olmuş biraz yumurtalara zor ulaştıkları için. doktor önce kisti alalım deyince hocam yapışık diyosunuz alırken rahme zarar verilmez mi dedim hayır dedi ama emin olamadım.
Kişiye göre değişiyor galibaBenimde 2 Ocak 11 i test günüm mesela.
Ben de anlamadım hiç ama sanırım embriyoların 3. 5. Gün olmasından dolayı olabilirKişiye göre değişiyor galiba
Evet benimde öyle olmuştu 5 tane idi üçüncü günü 3 günlük dondurulan seviyede iyi kalitede embriyo var dedi diğer ikisi yavaş ilerliyormuş takip edeceğiz dedi bende dondurmayı 1 gün daha dursun dedim sonra 4 gün embriyosu 1 tane iyi kaliteye geldi diğeri bir yavaşladı öteki üçüncü yu 5 güne taşıdı , ve 1 i 4. Cu gün embriyosu oldu diğerinde 5 gün diğerleri durdu. Ve 2 sini transfer yaptı, ben çok olumsuzluk yaşadığım için kalitesiz dondurmayı dedim oyuzden beklettim, şuan test sonucumu bekliyorum herşey Allah'tan embriyo günü bence önemli değil nasipte varsa kalitesiz embriyo transferleri yapıp tutan tanıyorum kaliteli olup tutmayanda var oyuzden dediğim gibi herşey nasip rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 1 tanede olsa rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize aminKızlar merhaba opu dan sonra bugün 5. Günüm doktorum bir tane embriyo dondurduğunu iki tanenin biraz geriden geldiğini bir gün daha bekleyeceğini söyledi kafam karıştı bilgisi olan var mıdır
Belki de öyledir artık doktorlar ona göre hesaplıyor galibaBen de anlamadım hiç ama sanırım embriyoların 3. 5. Gün olmasından dolayı olabilir
Bende 41 yaşındayım, yani 7. Denemem bu yaşımda benimde miyomlarim vardı rahim dışı olduğu için çoğu doktor engel değil dedi.kalitesiz de kaliteli de transfer yaptım olmadı hiç pozitif görmedim. Eşimin arkadasinin gittiği doktora gittim ve bana bir çok olumsuzluk yaşadığın için bu sefer aldırmam lazım dedi birde öyle deneyelim dedi. Ve muayene sırasında ilk defa bu doktor gördü, bende polip te varmış açık ameliyat oldum moyomlar için polip ameliyatını da yumurta toplama esnasında oldum, ve kalitesiz embriyo dondurmak istemediğimi söyledim diğerlerini es geçtim iki tane iyi kalite ama aşırı iyi değil kendi capinca gününde iyi ilerlemiş embriyolar ve ayın 3 de transfer oldum şuan bekliyorum cumartesi tahlil yaptıracağım inşallah bu işlemlerimiz ve emeklerimiz boşuna gitmez rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinmerhaba çikolata kistiniz kaç cm acaba. ben de 6 ocakta opu oldum iki embriyom var 3. günde donduruldu. doktorum kisti alalım öyle transfer yapalım diyor tutunmaya engel olabilirmiş. bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı ikisi döllendi. kist yüzünden az yumurta toplanmış olabilir diyor gerçi yaşım da 41 ilk denemem. kistim 5.8 cm. çok kararsızım kisti aldırmadan mı transfer ettirsem aldırıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?