- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
Siz de mi test yaptınız evde.Evet canım hiç tutmadı
Yani erken olduğunu söylüyorlar ama benim çoğu arkadaşım 7. Gün gördü idrar da kanda da çıktı.Bende yaptım benimde negatif maalesef evde ki testlerim.hayırlısı olsun hepimiz için vardır vakti saati inşallah
Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi silik de olsa görüyor bende kendi sonucumun negatif olduğunu düşünüyorum. 6. Günde ve 7. Günde negatif yani maalesef.Yani erken olduğunu söylüyorlar ama benim çoğu arkadaşım 7. Gün gördü idrar da kanda da çıktı.
Nasip den öte yol yok
Evet kuzum test yaptım bu sabah negatifSiz de mi test yaptınız evde.
Yine de umudum var benim bir yandan. Geç de tutunabilir. Bak gördüğüm bazı eski paylaşımları ekran görüntüsü alıp atıyorum. Sana da umut olsun.Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi silik de olsa görüyor bende kendi sonucumun negatif olduğunu düşünüyorum. 6. Günde ve 7. Günde negatif yani maalesef.
Benimde üçüncü deneme canım maddi manevi olarak yıpratıcı süreçler Rabbim yüzümüze baksın sesimizi duysun12. Gün istiyorlar ama ben dayanamıyorumvarsa az da olsa çıkar diye düşünüyorum evde yaptım çıkmadı yok diye verecem zaten
3. Denemem artık sabır falan kalmadı
Evet şimdi gördüm 3. Gün embriyosu değildi benim ki ama tabi Nasip ya rabbim inşallah bize de vermiştir de seviniriz mutlu oluruzYine de umudum var benim bir yandan. Geç de tutunabilir. Bak gördüğüm bazı eski paylaşımları ekran görüntüsü alıp atıyorum. Sana da umut olsun.
İnşaAllah canım. 5.Gün embriyolarında da var geç tutunan İnşaAllah pozitif olur sonucun canımEvet şimdi gördüm 3. Gün embriyosu değildi benim ki ama tabi Nasip ya rabbim inşallah bize de vermiştir de seviniriz mutlu oluruz
İnşallah bakalım aslında benimde böyle tam 5 değil 4 ün sonu 5 in başıİnşaAllah canım. 5.Gün embriyolarında da var geç tutunan İnşaAllah pozitif olur sonucun canım
Allahallah sizin 2 Ocak transfer benim 3 Ocak sizin tahlil ayın 16 benim niye 14 dü benim herşeyin çok erkenBende 2 ocakta oldum 16 ocak kan testi tarihim ama bugun karnım çok ağrıyor Rabbim hayra çıkarsın
Benimde 2 Ocak 11 i test günüm mesela.Allahallah sizin 2 Ocak transfer benim 3 Ocak sizin tahlil ayın 16 benim niye 14 dü benim herşeyin çok erken
Amin inş hayırlısı ileBenimde üçüncü deneme canım maddi manevi olarak yıpratıcı süreçler Rabbim yüzümüze baksın sesimizi duysun
Kan verip emin olmak dan başka çaremiz yok galibaBende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi silik de olsa görüyor bende kendi sonucumun negatif olduğunu düşünüyorum. 6. Günde ve 7. Günde negatif yani maalesef.
Evet bende 2 Ocak. 11 Ocak benimde kan tahlilim.hiç kendiniz test yaptınız
8. Güne bile erken diyorlar 7. Gün nasıl olur hiç bilemedimiyi akşamlar herkese benim de bugün 6. Gündü. İnsan okudukça daha stres oluyor sanki ben de 2 gündür adet ağrısı var sürekli adet oldum sanıyorum resmen psikolojim bozuldu. Stres yapmamak olumlu düşünmek hepsi gitti ben de. Yarın gidip kan testi veresim var
Aynen öyle ama benim az kaldı zayen 11 inde vereceğim için gidip kan vermeyle uğraşmam artık. Çarşamba netleşir artık.Kan verip emin olmak dan başka çaremiz yok galiba
İdrar testi ile mi karar vereceksinizAynen öyle ama benim az kaldı zayen 11 inde vereceğim için gidip kan vermeyle uğraşmam artık. Çarşamba netleşir artık.
Yok hayır yani yarın gidip kan vermekle uğraşmam. 11 inde kan vereceğim o anlamda dedimİdrar testi ile mi karar vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?