2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Yani erken olduğunu söylüyorlar ama benim çoğu arkadaşım 7. Gün gördü idrar da kanda da çıktı.
Nasip den öte yol yok
Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi silik de olsa görüyor bende kendi sonucumun negatif olduğunu düşünüyorum. 6. Günde ve 7. Günde negatif yani maalesef.

Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi silik de olsa görüyor bende kendi sonucumun negatif olduğunu düşünüyorum. 6. Günde ve 7. Günde negatif yani maalesef.
Yine de umudum var benim bir yandan. Geç de tutunabilir. Bak gördüğüm bazı eski paylaşımları ekran görüntüsü alıp atıyorum. Sana da umut olsun.

Yine de umudum var benim bir yandan. Geç de tutunabilir. Bak gördüğüm bazı eski paylaşımları ekran görüntüsü alıp atıyorum. Sana da umut olsun.
Evet şimdi gördüm 3. Gün embriyosu değildi benim ki ama tabi Nasip ya rabbim inşallah bize de vermiştir de seviniriz mutlu oluruz

Bende 2 ocakta oldum 16 ocak kan testi tarihim ama bugun karnım çok ağrıyor Rabbim hayra çıkarsın
Allahallah sizin 2 Ocak transfer benim 3 Ocak sizin tahlil ayın 16 benim niye 14 dü benim herşeyin çok erken

iyi akşamlar herkese benim de bugün 6. Gündü. İnsan okudukça daha stres oluyor sanki ben de 2 gündür adet ağrısı var sürekli adet oldum sanıyorum resmen psikolojim bozuldu. Stres yapmamak olumlu düşünmek hepsi gitti ben de. Yarın gidip kan testi veresim var

8. Güne bile erken diyorlar 7. Gün nasıl olur hiç bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…