Aynen öyle.Kan testi kesin sonuç canım. Önce insan üzülüyor ama sonra tevekkül ediyor teslimiyet e bürünüyor. Rabbim ol derse olacak inşallah . O sonsuz hazinesinden bizlerede elbet birgün evlat verceek❤
Yarın kan testim var zaten. çıkacak sonuç yaniKan testi kesin sonuç canım. Önce insan üzülüyor ama sonra tevekkül ediyor teslimiyet e bürünüyor. Rabbim ol derse olacak inşallah . O sonsuz hazinesinden bizlerede elbet birgün evlat verceek❤
Hayırlı güzel sonuçların olsun canım heyecanla bekliyoruz sonucunu inşallah pozitif değer çıkarYarın kan testim var zaten. çıkacak sonuç yani
Pek umudum olmasa da inşallah diyeyimHayırlı güzel sonuçların olsun canım heyecanla bekliyoruz sonucunu inşallah pozitif değer çıkar
Umitsizlik şeytandan umut etmek Allahtan diye bir yazı okudum canım. Ne olursa olsun umudunu yitirme alnimiza ne yazıldıysa o olacak. Ya duamız kabul olacak yada duamızın karşılığını mutlaka birgün alacağız . Moralini yüksek tut dua et bir gecede neler değişir bilemeyiz yeterki Allah istesin. Inşallah yarın pozitifi görürsün bunu yürekten istiyorum canım hepinize ayrı ayrı duaciyim bu yolda olan herkese ALLAH metanet versin maddi manevi güç kuvvet versin fiziken ve ruhen sağlık versin hepimize . Umudun diri olsun gün doğmadan neler doğar. Birgün duamızı yaşarken bulacağız kendimiziPek umudum olmasa da inşallah diyeyim
amin canım inşallah. anne olmaktan korkan,aman çok zor falan diyen ben şimdi böyle karnımdan iğneler yaparak evlat sahibi olmaya çalışıyorum karnım mos mor görsen.kendim bile inanamıyorum. huzurumuz bozulcak sakin sessiz iki kişilik bi hayatımız var, ağlıycak sızlıycak büyütmesi bir dert falan derdim hep. ama işin içine girince,bir defa tedaviye başlayınca insanın içine evlat isteği kor gibi düşüyomuş ben onu gördüm. çok garip duygular gerçekten. kendiliğinden hamile kalanlar bana uzaylı gibi geliyo şimdi ne şanslılar diyorum. ama herkesin imtihanı farklı oluyor demekki. benim eşimin spermiyogramında sıkıntı yok çok şükür ama sigara içme konusunda ben de dertliyim öyle çok içiyor ki 2 pakete yakın her gün. spermle ilgili alternatif tıptan yardım almayı denediniz mi acaba özellikle bazı doktorların erkek ve kadınlar için kürleri oluyor.Amin inşallah canım . Hepimiz de bu sefer mujdelerle sevinclere boğuluruz inşallah, rabbim bu sene hepimizin kucağına çocuk nasip etsin. Canım doktor dan doktora değişiyor benim daha önce kime hangi doktora gittiysem hep engel değil dedi en son çok olumsuzluk yaşadığım için bruksell tüp bebek merkezindeki yücel hoca bu sefer onları aldiralim öyle deneyelim dedi belki onlar etkiliyordu diye . Ama neden öyle dedi onu da söyleyeyim son denemem de kaliteli embriyo oluşmuştu diğer hastanede yaptığımda doktorlar kağıt üzerinde gördüğü için böyle bir yorum yaptı aslında bizim sorun erkek infertisi eşimde sıkıntı var. Oyuzden ben önlem almak için bir işlem yapıyorlarmış ekstra onu yaptırdım spermle elekro şok veriyorlarmis bu denemem öyle anlayacağın nerdeyse degemedigim şey kalmadı rabbim büyük nasipte varsa olur. Ben bukadar horman iğneleri ilaçları kullandım üst üste normaldir rahim katlamasi, polip ,miyom , hepsini hallettim Allah ım başka sorun vermesin, bende sen gibi anne olmak istiyorum hatta bir ara psikolojim de bozuldu çok kavga ediyordum eşimle boşanma derecesine çok geldik bu kadar düşük sperm kalitesiz embriyolar üzerine sigara içmeye devam ediyordu birakami yordu gerçi hala bırakmadı da böyle elektro şok la hastan değiştirmekle üzerini kapatmaya çalışıyor eşim bu da tutmazsa Allah bizim sonumuzu hayretsin, sıkma canını ne sorunlar var inşallah rabbim yüzünü güldürsün busefer olacak inan olsun
Evet bende bunu düşünüyorum hep transfer sonrası zaman nasıl gecıcek hiç bilmiyorum. Stres yapıyorum ama stres yapmamakta mümkün degılslm ben cuma transefer olucam zaman geçmiyor bide transfer sonrası hiç geçmez napcam bilemedim
Hakan Özkul diye bir doktor internette dolaşan ondan bile yardım aldık bişey fayda etmedi adam sadece bitkisel ilaç gönderiyor üst üste neler denedik eşim azosperm di biz başlarken tedaviye benim haberim yoktu bize demediler sürekli tüp bebek yaptılar ben öğrendikten sonra kendim interneti araştırıp bisyeler yaptım aldım uyguladım öyle gecirdim azosperm ini ne bilim bende sen gibi başta çocuk konusunda öyleydim ama ileri zamanlarda öyle olmuyor çok ağlıyorum çocuklarını sakaga atanları görünce dediğin gibi karnım ignelerden mosmor ben neler çekiyorum maddi yatı geçtim maneviyat ta da çöktüm millete rabbim bol keseden dağıtmış ve istemiyorlar, Allah bakabilen gerçekten evlat sevgisini kaldırabilecek lan kişilere nasip etsin çocuklar ziyan olmasın, günahamin canım inşallah. anne olmaktan korkan,aman çok zor falan diyen ben şimdi böyle karnımdan iğneler yaparak evlat sahibi olmaya çalışıyorum karnım mos mor görsen.kendim bile inanamıyorum. huzurumuz bozulcak sakin sessiz iki kişilik bi hayatımız var, ağlıycak sızlıycak büyütmesi bir dert falan derdim hep. ama işin içine girince,bir defa tedaviye başlayınca insanın içine evlat isteği kor gibi düşüyomuş ben onu gördüm. çok garip duygular gerçekten. kendiliğinden hamile kalanlar bana uzaylı gibi geliyo şimdi ne şanslılar diyorum. ama herkesin imtihanı farklı oluyor demekki. benim eşimin spermiyogramında sıkıntı yok çok şükür ama sigara içme konusunda ben de dertliyim öyle çok içiyor ki 2 pakete yakın her gün. spermle ilgili alternatif tıptan yardım almayı denediniz mi acaba özellikle bazı doktorların erkek ve kadınlar için kürleri oluyor.
Ayyy ne bileyim yaa bende yıllardır birden fazla topikde takıldımCanım merhaba arkadaş beni engellediği için yazamadım ama beğenmene sevindim sadece bil istedim bişey yazılırsa diye
MaviHayallerim
O doktorun sosyal medya platformlarında çok reklamı çıkıyorHakan Özkul diye bir doktor internette dolaşan ondan bile yardım aldık bişey fayda etmedi adam sadece bitkisel ilaç gönderiyor üst üste neler denedik eşim azosperm di biz başlarken tedaviye benim haberim yoktu bize demediler sürekli tüp bebek yaptılar ben öğrendikten sonra kendim interneti araştırıp bisyeler yaptım aldım uyguladım öyle gecirdim azosperm ini ne bilim bende sen gibi başta çocuk konusunda öyleydim ama ileri zamanlarda öyle olmuyor çok ağlıyorum çocuklarını sakaga atanları görünce dediğin gibi karnım ignelerden mosmor ben neler çekiyorum maddi yatı geçtim maneviyat ta da çöktüm millete rabbim bol keseden dağıtmış ve istemiyorlar, Allah bakabilen gerçekten evlat sevgisini kaldırabilecek lan kişilere nasip etsin çocuklar ziyan olmasın, günah
İnanın bende anlamadım ama geçen de arkadaşa yaptı keşke destek çıksaydım. Ben dha yeniAyyy ne bileyim yaa bende yıllardır birden fazla topikde takıldım
Yeri geldi isim yazdirmadim
Kimse arasında da böyle muhabbet görmedim
Anlam veremedim böyle yazılmasına :)
sorma bizler bu kadar uğraşırken onlara verilmiş bu lütfun kıymetini bilmeyenlere ne desek boş Allah onları da bizleri de görüyor. gerçekten bazı doktorlar artık beni şüpheye düşürüyor nasıl olurda azospermi farkedemezler. sonra bizler araştırma yapıp doktorlara ama şöyleymiş böyleymiş deyince kızıyorlar hakaret kabul ediyorlar. özellikle instagramda gördüğüm mehmet fatih karslı diye bir doktor var onun erkek ve kadınlar için kürleri var. biraz garip bi doktor ama paylaştığı geri dönüşler baya fazla. gerçi bizim durumda kim ne derse ona koşuyoruz. ben soğan suyu içtim bi ara çikolata kisti için. şimdi transfer için adeti bekliyorum yine içsem mi diyorum.Hakan Özkul diye bir doktor internette dolaşan ondan bile yardım aldık bişey fayda etmedi adam sadece bitkisel ilaç gönderiyor üst üste neler denedik eşim azosperm di biz başlarken tedaviye benim haberim yoktu bize demediler sürekli tüp bebek yaptılar ben öğrendikten sonra kendim interneti araştırıp bisyeler yaptım aldım uyguladım öyle gecirdim azosperm ini ne bilim bende sen gibi başta çocuk konusunda öyleydim ama ileri zamanlarda öyle olmuyor çok ağlıyorum çocuklarını sakaga atanları görünce dediğin gibi karnım ignelerden mosmor ben neler çekiyorum maddi yatı geçtim maneviyat ta da çöktüm millete rabbim bol keseden dağıtmış ve istemiyorlar, Allah bakabilen gerçekten evlat sevgisini kaldırabilecek lan kişilere nasip etsin çocuklar ziyan olmasın, günah
Ben ondan pek fayda göremedim ya. Mfk. Yani hatta bi ara korktum prolaktin hormonum yüksekti benim. O takviyelerinden biri panacea varya. Onu kullanmayı o yüzden bıraktım iyice arttırdı sankisorma bizler bu kadar uğraşırken onlara verilmiş bu lütfun kıymetini bilmeyenlere ne desek boş Allah onları da bizleri de görüyor. gerçekten bazı doktorlar artık beni şüpheye düşürüyor nasıl olurda azospermi farkedemezler. sonra bizler araştırma yapıp doktorlara ama şöyleymiş böyleymiş deyince kızıyorlar hakaret kabul ediyorlar. özellikle instagramda gördüğüm mehmet fatih karslı diye bir doktor var onun erkek ve kadınlar için kürleri var. biraz garip bi doktor ama paylaştığı geri dönüşler baya fazla. gerçi bizim durumda kim ne derse ona koşuyoruz. ben soğan suyu içtim bi ara çikolata kisti için. şimdi transfer için adeti bekliyorum yine içsem mi diyorum.
Soğan suyunu 15 gün iç ara ver tekrar iç ara ver demişlerdi banada miyom için ama bende fayda etmedi ben 1 kere denedim zaten sevmiyorum soğan suyunu, çoğu doktor para konuyor aldığı paraya bakıyor olmuş olmamış umrunda bile değil, o kadar doktora gittim bilmiyorum bu seferki olurmu bu doktoruma güveniyorum laboratuvarlarında çok iyi tabi doktoruma da dedim önce Allah sonra size güveniyorum nasip ten ötesi yok çoğu kişi kaç kere tüp bebek yapıyor olmuyor umudunu kesip daha olmaz deyip bırakıyorlar sonra Allah tarafından kendi kendine normal yoldan çocuğu oluyor ve doktorların asla tüp bebek harici çocuğunuz olmaz diyen kişilerin birde,yani Allah bu dünyada bizi anne yapacaksa geç de olsa gelir ha tüp bebek ha normal zaman ne zaman sa o süreçte ne erken ne geç rabbim hayırlısını versin cümlemizesorma bizler bu kadar uğraşırken onlara verilmiş bu lütfun kıymetini bilmeyenlere ne desek boş Allah onları da bizleri de görüyor. gerçekten bazı doktorlar artık beni şüpheye düşürüyor nasıl olurda azospermi farkedemezler. sonra bizler araştırma yapıp doktorlara ama şöyleymiş böyleymiş deyince kızıyorlar hakaret kabul ediyorlar. özellikle instagramda gördüğüm mehmet fatih karslı diye bir doktor var onun erkek ve kadınlar için kürleri var. biraz garip bi doktor ama paylaştığı geri dönüşler baya fazla. gerçi bizim durumda kim ne derse ona koşuyoruz. ben soğan suyu içtim bi ara çikolata kisti için. şimdi transfer için adeti bekliyorum yine içsem mi diyorum.
sorma bizler bu kadar uğraşırken onlara verilmiş bu lütfun kıymetini bilmeyenlere ne desek boş Allah onları da bizleri de görüyor. gerçekten bazı doktorlar artık beni şüpheye düşürüyor nasıl olurda azospermi farkedemezler. sonra bizler araştırma yapıp doktorlara ama şöyleymiş böyleymiş deyince kızıyorlar hakaret kabul ediyorlar. özellikle instagramda gördüğüm mehmet fatih karslı diye bir doktor var onun erkek ve kadınlar için kürleri var. biraz garip bi doktor ama paylaştığı geri dönüşler baya fazla. gerçi bizim durumda kim ne derse ona koşuyoruz. ben soğan suyu içtim bi ara çikolata kisti için. şimdi transfer için adeti bekliyorum yine içsem mi diyorum.
Aynen öyle onu da ablam görmüştü ben görmedim aradık sorular sordu sonra takviye gönderdi sonra sorduğu soru eşinin idrarında ve göğsünde değişiklik var mı ya zaten vitamin İlci bile kullansan idrarın rengi değişiyorO doktorun sosyal medya platformlarında çok reklamı çıkıyor
Bı kişinin çok reklamı çıkıyorsa bilinki önceliği ticaret amacı
Durumunuz biraz değişik olmuş zorla satış gibi bişey hiç sevmediğim şeylerAynen öyle onu da ablam görmüştü ben görmedim aradık sorular sordu sonra takviye gönderdi sonra sorduğu soru eşinin idrarında ve göğsünde değişiklik var mı ya zaten vitamin İlci bile kullansan idrarın rengi değişiyorişte biz o sıralar insanın aklına hiç bişey gelmiyor direk şifa olsun ilessin ve olsun basıyorduk parayı üçüncü takviye ilaçlarını da arayıp bilgi almadan göndermişti biz de kabul etmedik sonra aradılar neden bişey mi oldu almadınız bizde gerek kalmadı hamileyim dedik geri gonderdik
Aynen artık nasıl psikolojim bozulduy sa nerelerden medet umduk normalde yapicagimiz birşey değil Allah ım kimseyi çaresiz bırakmasınDurumunuz biraz değişik olmuş zorla satış gibi bişey hiç sevmediğim şeyler
Zaten görmediğim kişiden yerden bu tarz şeyleri almaya korkarım
Bana kalırsa mfk da öyle
Bu benim 7 Ci denemem dondurulmuş larla 5 tanesi normal diğerleri dondurulmustu topalm 7 Ci denemem oluyor ondan korkuyorumhiç pozitif görmedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?