2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Amin canım Allah razı olsun. İnşallah hepimizin yüzü güler , testim cumartesi günü

Belirtilerinin varmı sizin transfer günü hariç bugün 8. Cı günüm. Belirti yok derecede sadece goguslerde hafif hassaslık var birde hergun başım ağrıyor biraz kasıklarda da batma oluyor gibi hani yumurtalar da büyüyünce batmalar oluyor ya öyle sizlerin nasil

Benim testler bitti yapamadım. Kasıklarımda iğne batması oluyor. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Duaların için de canı gönülden âminnn diyorum kuzum.

Kizlar çok korkuyorum az önce benden leke geldi peçete koymuştum pecetede renkli oldugu için anlayamadım rengini bugün 8. Cı günüm geç degilmi neden geldi 4.de 5 de gelmesi gereken leke 8. Bugün acaba hastami olucam

Canım hemen stres yapma bazen geç yerleşme olabiliyor.

Yerleşme olabilir canınızı sıkmayın takip edin gene de nolur ne olmaz diye

Nasıl yerleşme olucakki yerleşme kanaması 4 ila 6 gün arası olmuyormu
Bilmiyorum canım hiç öyle şey yaşamadım inşallah yerleşme kanamasidir bende adet olacak gibi müthiş bir sancim var korkuyorum endişeliyim Rabbim yardımcımız olsun

Benim testler bitti yapamadım. Kasıklarımda iğne batması oluyor. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Duaların için de canı gönülden âminnn diyorum kuzum.
Ayy hadi hayirlisi inşallah bebisler seninledir güzel haberini bekliyorum inşallah canım Allah kucağını doldursun ikizlerin olsun

Öyle yapmayın inşallah bişet olmaz.
Hastaneyi aradım şimdi doktorla görüşemiyoruz malesef hemşire ile görüştüm az bir kahverengi leke geldi dedim doktorlar böyle durumda corasprin i kesiyorlar dedi içme dediler bana . Eğer kanama cogalirsa tekrar ara fitli kesip göbekten iğne günde 1 vuruluyorum ikiye cikartacaklarmis eğer kanama cogalirsa

Evet böyle yapıyorlarmış korkmayın Allah’ın izniyle bişet olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…