Amin canım Allah razı olsun. İnşallah hepimizin yüzü güler ,Canım yaarabbim görüyor halimizi bize merhamet etsin dünya meyvesi tattırsin bize de tez vakitte Şu stres kadar insani mahveden yıpratan bişey yok Inşallah bu defa bebişin olur canım Test günün ne zaman dua ederek sabrederek beklemekten başka çaremiz yok. maddi manevi çok yorulduk rabbim sem bizi müjdele feraha erdir
Sizin test günü ne zamandı.Insan düşün düşün bekle bekle iyice psikolojiyi bozuyo
Benim testler bitti yapamadım. Kasıklarımda iğne batması oluyor. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Duaların için de canı gönülden âminnn diyorum kuzum.Merhaba Benimde öyle canım çok su içiyoruz ondan galiba . Potikleri gezdim biraz erken gebelik bozuk cikabiliyormus kaset test daha güvenilir demisler bide kaset test mi yapsam acabasiz naptınız kızlar var mi aranızda test yapan kan veren pozitif sonuç görmek istiyorum artık birinin sevincine mutluluğuna şahit olmak Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar versin beklemek çok stresli
Canım hemen stres yapma bazen geç yerleşme olabiliyor.Kizlar çok korkuyorum az önce benden leke geldi peçete koymuştum pecetede renkli oldugu için anlayamadım rengini bugün 8. Cı günüm geç degilmi neden geldi 4.de 5 de gelmesi gereken leke 8. Bugün acaba hastami olucam
Yerleşme olabilir canınızı sıkmayın takip edin gene de nolur ne olmaz diyeKizlar çok korkuyorum az önce benden leke geldi peçete koymuştum pecetede renkli oldugu için anlayamadım rengini bugün 8. Cı günüm geç degilmi neden geldi 4.de 5 de gelmesi gereken leke 8. Bugün acaba hastami olucam
Nasıl yerleşme olucakki yerleşme kanaması 4 ila 6 gün arası olmuyormuYerleşme olabilir canınızı sıkmayın takip edin gene de nolur ne olmaz diye
Pazartesi en uzun gün bana vermişler bitmek bilmiyo. 3 gün embiriyosu. 2ocakta transfer oldum çok uzun gün verdiler sanki bitmek bilmiyoSizin test günü ne zamandı.
İnşallahCanım hemen stres yapma bazen geç yerleşme olabiliyor.
Bilmiyorum canım hiç öyle şey yaşamadım inşallah yerleşme kanamasidir bende adet olacak gibi müthiş bir sancim varNasıl yerleşme olucakki yerleşme kanaması 4 ila 6 gün arası olmuyormu
Ayy hadi hayirlisiBenim testler bitti yapamadım. Kasıklarımda iğne batması oluyor. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Duaların için de canı gönülden âminnn diyorum kuzum.
Öyle bir şart yok ki. Size tutunmasına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyorNasıl yerleşme olucakki yerleşme kanaması 4 ila 6 gün arası olmuyormu
Biter Allah’ın izniyle ne kalmış şuradaPazartesi en uzun gün bana vermişler bitmek bilmiyo. 3 gün embiriyosu. 2ocakta transfer oldum çok uzun gün verdiler sanki bitmek bilmiyo
Amin canım amin rabbim yardımcımız olsunBilmiyorum canım hiç öyle şey yaşamadım inşallah yerleşme kanamasidir bende adet olacak gibi müthiş bir sancim varkorkuyorum endişeliyim Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah canımÖyle bir şart yok ki. Size tutunmasına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor
Öyle yapmayın inşallah bişet olmaz.İnşallah canımsinirden ağlayıp duruyorum devamı gelecekmi diye korkuyorum
Hastaneyi aradım şimdi doktorla görüşemiyoruz malesef hemşire ile görüştüm az bir kahverengi leke geldi dedim doktorlar böyle durumda corasprin i kesiyorlar dedi içme dediler bana . Eğer kanama cogalirsa tekrar ara fitli kesip göbekten iğne günde 1 vuruluyorum ikiye cikartacaklarmis eğer kanama cogalirsaÖyle yapmayın inşallah bişet olmaz.
Evet böyle yapıyorlarmış korkmayın Allah’ın izniyle bişet olmazHastaneyi aradım şimdi doktorla görüşemiyoruz malesef hemşire ile görüştüm az bir kahverengi leke geldi dedim doktorlar böyle durumda corasprin i kesiyorlar dedi içme dediler bana . Eğer kanama cogalirsa tekrar ara fitli kesip göbekten iğne günde 1 vuruluyorum ikiye cikartacaklarmis eğer kanama cogalirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?