2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Merhaba arkadaşlar bende bugün adet oldum dondurulmuş transfer sürecine basliyicam, kaç gün suruyo transfer gününe gelmek nelere bakiliyo bu süreç te bilgi verebilir misiniz

Merhaba arkadaşlar bende bugün adet oldum dondurulmuş transfer sürecine basliyicam, kaç gün suruyo transfer gününe gelmek nelere bakiliyo bu süreç te bilgi verebilir misiniz
Merhaba hayırlı olsun inşallah Herkesin döngüsü farklı ama ben 18. Gün transfer oldum doğal siklus yöntemi ile rahim kalınlığının yumurtlama takip ettiler 12. Gün çatlatma iğnesi vurdular 18. Gün transferim oldu

merhaba hayırlısı olsun okuyorum devamlı herkesinki farklı ilerliyor benim opudan sonraki 2. reglimin 2. günü başladı ilaçlar 16. günü transfer olacak sanırım benim rahim kalınlığına bakıyor sadece oda bu cuma olacak inş. çatlatma iğnesi yok bende vurulmayacakmışım

Evet farklı ilerletiyorlar çatlatma olmayan da çok var.

evet polen arı sütünü ben de duydum ama açıkçası marka konusunda güvenemedim. siz hangi markayı kullandınız acaba? mfk dediğim gibi biraz garip bi doktor gibi geldi bana ürünlerinden kullanmadım ama o kadar çok geri dönüş gebelik haberi paylaşıyor ki insan bir umut diyo.

Ben Beeo da kullanmıştım bir de bu doktorda. Aldım. İkisinde de ağır bi tat var ya ister istemez polen arı sütü yüzünden sanırım

amin canım yani inan bitkisel bilimsel manevi her yolu deniyorum eminim her kes öyledir. benim bir tane döllenmiş yumurtam vardı diğerinde döllenme olmadı dendi. bu pazar günü bir kaç türbe ziyareti yaptık annemlerle pazartesi günü diğer yumurtamda da döllenme olduğunu ve üçüncü güne ulaştığı söylendi. insan her şeye umut bağlıyor Allahtan istiyoruz tabi ama neden sevdiği kullarının aracılığını istemeyelim ki :) konudan konuya atlıyorum ama soğan suyunu içmeden önce benim kistim 7,5 cm idi doktor o zaman ameliyat demişti. ben de bana 1 ay süre verin deyip hem takviyelerimi kullandım hem biraz kilo verdim hem de soğan suyu içtim. kist 5.5 cm e inmişti. eşimin bir akrabası soğanı yemeklere de bol bol kullan demişti kendisi 43 yaşında 3 tüp bebek yaptı olmadı sonra doğal yolla hamile kaldı. yani anlayacağın kız kardeşim kimden ne duysam oraya koşuyorum. doktorum da çok defa tüp bebek denemiş başarılı olamamış bir kadın. her kes birbirini anlıyor aslında.

Aynen öyle en ufak umut nerede oraya koşuyoruz, rabbim o umutları vesile kılsın şifa Allah tan rabbim hepimizin kucağını doldursun az önce kuran okudum hepinize dua ettim Allah ım kabul etsin inşaallah

Semra Sertyeli duydunuz mu azosperm de emriyolog . Azosperm artık tedavisiz değil .

Semra Sertyeli duydunuz mu azosperm de emriyolog . Azosperm artık tedavisiz değil .
Yok duymadım, zaten azosperm i geçti eşimin çakşır felan kaynattim ve keçiboynuzu nu kestim ilave biseyler yedirdim sonrada tahlil yaptığımız da azosperm görülmedi zaten benim gittiğim hastanede sprem e elektro şokla canlılık yapıyorlar o uygulamayı yaptırdık nasip birazda bekliyorum şuan bugün 7.ci günüm belirti yok çok korkuyorum rabbim emeklerimizi boşa goturmesin

Amin hepimizin hayırlı güzel sonuçları olsun anladığım kadarıyla 2 haftalık bı süreç var önümde kişiden kişiye de değişiyor tam günü demekki teşekkür ederim cevabın için canm

Anladım teşekkür ederim cevabın için beklemek gözüküyor epeyce demekki bolca da sabır

Meraba kizlar bişey sorucam sizin idrarinizin rengi nasıl ben çok açık acaba çok su içiyorum ondan mı yoksa tutmadı mi

Merhaba Benimde öyle canım çok su içiyoruz ondan galiba . Potikleri gezdim biraz erken gebelik bozuk cikabiliyormus kaset test daha güvenilir demisler bide kaset test mi yapsam acaba siz naptınız kızlar var mi aranızda test yapan kan veren pozitif sonuç görmek istiyorum artık birinin sevincine mutluluğuna şahit olmak Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar versin beklemek çok stresli

Evet beklemek çok stresli ama test yapmadım çok korkuyorum test yapamıyorum evde doğal yolla çamaşır suyu idrar ile denemeye çalıştım eskiden çok kopuruyordu bu sefer çok az köpürdü bilmiyorum ama çok korkuyorum, stresten ağlıyorum rabbim yuzumuzu kara cikartmasin emeklerimizi başa cikartmasin benim son demem daha haldiramam ben bu stresi o yüzden korkum

Bu arada sürekli test yapma biliyorum bende o zamanlar dayanamıyordum bu korkularım ondan kaldı

Canım yaa rabbim görüyor halimizi bize merhamet etsin dünya meyvesi tattırsin bize de tez vakitteŞu stres kadar insani mahveden yıpratan bişey yok Inşallah bu defa bebişin olur canım Test günün ne zaman dua ederek sabrederek beklemekten başka çaremiz yok. maddi manevi çok yorulduk rabbim sem bizi müjdele feraha erdir

Çamaşır suyu ile idrar deneyi biraz bana hurafe geliyo ya çamaşır suyu baz idrar asidik bişet ikisi tepkimeye girince ister istemez köpürür zaten
İdrarınızın rengi de çok su içmekten o şekildedir ama test yaparsanız aklınızda olsun yanıltabilir. O yüzden geceden sabaha bekleyip ilk idrarla yapmak daha dogeu sonuç veriyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…