2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Allah esirgesin yavrunuzu inşallah size tutunuyordur moralini yüksek tutmaya çalış canım yiyecek ekmeği varsa nasipse biseycik olmaz Rabbim onu korur muhafaza eder iyi düşün iyi olsun inşallah

Benim de kuzum ya üçüz de olur nasip :)

Allah esirgesin yavrunuzu inşallah size tutunuyordur moralini yüksek tutmaya çalış canım yiyecek ekmeği varsa nasipse biseycik olmaz Rabbim onu korur muhafaza eder iyi düşün iyi olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallah, zaten Rabbime bıraktım kimsenin umudunu yitirmesin rabbim ama gerçekten çok korktum bakalım ne olacak nasip rabbim hepimizin kini kucağına almaya nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun inşallah, zaten Rabbime bıraktım kimsenin umudunu yitirmesin rabbim ama gerçekten çok korktum bakalım ne olacak nasip rabbim hepimizin kini kucağına almaya nasip etsin
Hemşirenin dedig8ni yap bence bol su için uzan tuvalet ihtiyacı dışında kalkma . Gerekirse ayaklarının altına yastık koy. Dua oku dua dinle kendini iyi hissedecek şeylere odaklan canım inşallah güzel sonuçlar olur Muczen seninle olsun canım

Amin canım inşallah uzandım zaten ama duygu yoğunluğu yaşıyorum sürekli ahmak geliyor içimden korkudan, bebişlerimiz inşallah bizimledir

Amin canım inşallah uzandım zaten ama duygu yoğunluğu yaşıyorum sürekli ahmak geliyor içimden korkudan, bebişlerimiz inşallah bizimledir
Endişe etmemeye çalış canım bak ne anlatacağım az önce eczaneye gittim test almak için önceki tek cizgi çıktı birde kaset test almak istiyorum dedim kadın dediki alma böyle yaparak daha kötü edersin kendini. Bu işler hic belli olmuyor benim yegenim ne testte ne kan testinde çıkmadı doktor iki hafta daha bekleyelim sonra söktürücü veririm demis iki hafta sonra gitmisler doktor ultrasondan bakmak istemiş ki kalp atışını bile duymuşlar şimdi büyüdü okula bile gidiyor dedi umudunu yitirme test yaparak moral bozma evde kendini dinleyerek evham yapma herşeyi oluruna bırak daha rahat hissedeceksin zamanla herşey olacak herşey yoluna girecek sadece herşeyin vakti saati var dedi. bu yazıyı okuyan herkese umut olsun moral olsun❤

Hayırlı günler kızlar, İnşallah korku ve endişemiz sevince döner! daha önceki üç denemeden dolayı çok korkuyorum. O zamanlar yine hiç bir belirtim oluşmamıştı ve sonuç negatif olmuştu. Test yapmaya korkuyorum İnşallah bu sefer yanılırım! İnşallah hepimiz önce pozitifi görür sonra bebişlerimizi kucağımızda görürüz!

Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sevindirdi bizleri korktuklarimiz hayra dönsün inşaallah

Merhaba
Öncelikle inşallah Allah sürecinizi olumlu sonuçlandırır.
Birşey sorucam herkes farklı yazıyor ama siz
Transfer sonrası süreci nasıl geçirdiniz
Yani yatarak mı normal hayata devam mı

Çoğu arkadaşımın hamileliği o leke ile öğrendi 9.gün bile lekeyi gören vardı . İnş tutunma lekesi Dİr o bizim hastahane hemen test yaptırıp ona göre iğne veriyor . İnş pozitif haberi alacaksınız.

İnşallah amin . Rabbim hepimize yardım etsin. Hepimizin sonucunu pozitif çıkarsin hepimizin kucağını hayırlı evlatla doldursun aminňnn aminňnn aminňnn

Merhaba
Öncelikle inşallah Allah sürecinizi olumlu sonuçlandırır.
Birşey sorucam herkes farklı yazıyor ama siz
Transfer sonrası süreci nasıl geçirdiniz
Yani yatarak mı normal hayata devam mı
Ben işten çıktım ameliyatlarını oldum kafamı toparladım önce tedavi süresince . Transferden sonra yatak istirahati yaptım anneme geldim o beni sağolsun kaldirmiyor yerimden ama evin içinde tür yapıyorum arada bir , hala ara ara uzaniyorum

İlk denemesi taze olup negatif sonuç olan bu ay dondurulmuş transfer deneyen var mı kızlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…