2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Ah canım sağol allah razı olsun inşallah görürüm kendim adına bi hissim yok ama senin adına hissediyorum ki hamilesin inşallah yanılmam güzel haberlerinle bende mutlu ve umutlu olurum

Ah canım sağol allah razı olsun inşallah görürüm kendim adına bi hissim yok ama senin adına hissediyorum ki hamilesin inşallah yanılmam güzel haberlerinle bende mutlu ve umutlu olurum
Hepimiz bir birimizden güç alıyoruz rabbim bizi görüyor inşallah yarabbiiiiiiiiiimmmm inşaallah hepimizi sevindir böyle hamile olalım böyle kucağımıza alalım bebişlerimiz rabbim herkesin kucağını doldursun

Allah razı olsun umarım bende pozitifi görürum yani negatif görünce insanin hevesi kırılıyor 8 gün yaptım bende erken helelik testi olsaydı çıkardı dedim moralim düştü şimdide adet olack gibi agrım ve bacaklarım da ağrıyınca iyice korkup endişe ediyorum bacagima diz kapagima kramp tarzı bir ağrı giriyo gece gündüz. Hep evdeyim ondan galiba hiç dışarıya çıkmadım hareketsiz kalıyorum ondan ağrıyor heralde

Tam amin dedim yazdıklarına ezan Allahu ekber dedi

Merhaba benim de bugün 9. Günüm idrar testi yaptım iki çizgi var ama çok silik biri siz de öyle yazmışsınız baya silik miydi

canım kalitesini bu kadar takma güzel düşün. Benim 3 kere transfer oldu 5 embriyom vardı. en kalitesini ilki taze transfer oldu tuttu ama kalbi durdu. ikincisinde ondan sonraki en kaliteli iki embriyo transfer edildi hiç tutmadı. daha sonra en sona en az kaliteli olanlar kalmıştı. tuttu şimdi 3 yaşında. ne kadar kaliteli onu bile takip etmedim bilmiyorum. Nasip yani tutma ihtimali en düşük olan hayata geldi. Rabbim en kısa zaman da hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin i.

Aslında ben kalitesini hiç önemsememiştim yani doktorlar benim bu aşamadaki embriyolar gibi embriyoların bile çok fazla canlı doğum olduğunu söylediler. Ben çok güveniyorum hastaneye. Embriyologlara halen daha öyle ama benim şöyle bi seçeneğim vardı. İlk tüp bebek deneyimim olduğu için 11 taneden 1 adet oluşunca bana yeniden toplanır muhtemelen dedi embriyolog bende doktorla görüştüm yani bunu vi deneyelim dediler Bende okey verdim tam net olarak kalite vs bilgim olmadığı ve tecrübesiz olduğum için.
Ama takii son gün embriyolog ile yüz yüze daha net konuşunca aslında normalde herkeste aranan o blast aşamasına bile gelmememiş olduğunu öğrendim ve üzüldüm kafam da moralim de bozuldu. Yani bu durumda aslında ben doktordan şunu beklerdim beni tekrar yumurta toplama işkemi Yapıp en iyisi olursa onu nakletmek. Yani zaten ilk olduğu için ne tip bi hasta olduğum belli değil o aya mı özgü sorun yoksa gerçekten gelebildiği nokta o mu benim embriyoların onu anlamak adına. bi kez daha yumurta toplama işlemi yapılmasının gerekliliğini o zaman anladım ama iş işten geçti yani. Çok kötü durumda değildi ama nasip değil olmadı. Sadece beklentiler ve düşünceler yordu beni transfer sonrası son ana kadar herşey güzel giderken. Doktor halen daha bu durumda bi embriyoya şans vermekten yana olduğu için yaptırdıgını söylüyor Ama ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorm ama bence doğru değildi yapılan.

Merhaba benim de bugün 9. Günüm idrar testi yaptım iki çizgi var ama çok silik biri siz de öyle yazmışsınız baya silik miydi
evet asırı silik değildi ama kopkoyu de değildi ancak dikkatli bakınca gozukuyordu testte beklentimden yuksek cikti ama

sende mı dogal sıklus transfer olcaksın canım,
bende aynı pazartesı ıkıncı kontrolum var..
Allah nasip ederse evet bakalım şimdilik henüz kontrol aşamasındayım sadece adetliyken gittim diğer kontrolüm haftaya Rabbim hepimizin işini rast getirsin.

Allah nasip ederse evet bakalım şimdilik henüz kontrol aşamasındayım sadece adetlikten gittim diğer kontrolüm haftaya Rabbim hepimizin işini rast getirsin.
amın canımmm ınsallaahhh,
bende aynı reglın ıkıncı gunu gıttım ,haftaya pazartesı gıtcem birde..

ilk denemede bir tane koyuyorlar ya belki ondan öı dediler. Biz de yeniden tedaviye başladık 3 yumurta toplandı iki döllenmiş diğeri kötüymüş. Doktorum sizin dediğiniz şeyi önerdi galiba transfer olmadan önce vir kez daha yumurta toplama işlemi olacak havuz yöntemini yapacağız dddi. hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim aratmadan bir an önce nasip etsin

benim yaşımdan dolayı ve dediğiniz gibş ilk denemeden dolayı zaten 2 olmuyordu hoş olsa da dediğim gibi hiç yoktu embriyo ama ben gerçekten şey gibi düşünmüştüm hani 5. Gün diyip duruyorlar ya tmm dedim iyi yani demekki felan ama açıkçası bi anlamı yok 5. Gün olayının bir embriyo da hücre bölünme hızı ve sayısı önemli blast olması önemliymiş 4 hücreli bir embriyo da 5. Güne gider siz uygun koşulları verirseniz gidebiliyorsa gider ama o demek değil ki o embriyo kaliteli. Amacımız dışarda şansı arttırmaksa eğer buna dikkat etmemiz gerek ama ben çok bilgisizdim ve açıkçası çok didiklemek sorun çıkarır diye düşündüğümden araştırmadım ama hata etmişim.
Yani size önerilen şey çok doğru bence bi kere daha toplanır embriyolar oluşur sonra seçim yapılır çok daha emin adımlarla hareket edilir. Size de inşallah aratmadan tez vakitte nasip olur inşallah

dondurdugunuzda ayriyeten ucret odeneıyor mu

Merhaba arkadaslar transferimin 7.ci günü ilk denemem tup bebek kaset test negatif çıktı moralim bozuldu pazartesi kan vercem inşallah olumlu olur isteyen herkese nasip etsin Allahim
Test için erken kaçıncı gün embiriyosuyydu? kan tahlili net sonucu veriyor canım idrar testi ile moralini bozma inşallah hamilesindir bized3 test sonucunu paylaşırsın pazartesi bende kan vereceğim benimde erken gebelik testi negatif cıktı kan verip sonucu goreecgim inşallah

Olacak olacak öyle düşüncem neyi cagirirsan o gelir bu saatten sonra pozitif düşünüyoruz pozitif olacak Allah'ın izniyle
Inşallah canım pozitif güzel sonuçlar görürüz Rabbim ol desin olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını güzel şekilde alırız Insalalh çok sağol iyiki varsın

amin

Inşallah canım pozitif güzel sonuçlar görürüz Rabbim ol desin olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını güzel şekilde alırız Insalalh çok sağol iyiki varsın

Amin canım inşaallah güzel sonuçlara hep birlikte. İyiki sende varsın

5.gun embriyosu inşallah sizinde olumlu olur pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…