Ah canım sağol allah razı olsun inşallah görürüm kendim adına bi hissim yok ama senin adına hissediyorum ki hamilesin inşallah yanılmam güzel haberlerinle bende mutlu ve umutlu olurumBen de test yapsaydım belki benimde negatif gorunecekti cesaret edipte yapmadım bende buradaki arkadaşlardan umut alıyorum negatif sonuç giruncede korkuyorum oyuzden size sürekli test yapmayın diyorum. İnşallah pozitifi gorucen ben inanıyorum
Hepimiz bir birimizden güç alıyoruzAh canım sağol allah razı olsun inşallah görürüm kendim adına bi hissim yok ama senin adına hissediyorum ki hamilesin inşallah yanılmam güzel haberlerinle bende mutlu ve umutlu olurum
Allah razı olsun umarım bende pozitifi görürum yani negatif görünce insanin hevesi kırılıyor 8 gün yaptım bende erken helelik testi olsaydı çıkardı dedim moralim düştü şimdide adet olack gibi agrım ve bacaklarım da ağrıyınca iyice korkup endişe ediyorum bacagima diz kapagima kramp tarzı bir ağrı giriyo gece gündüz. Hep evdeyim ondan galiba hiç dışarıya çıkmadım hareketsiz kalıyorum ondan ağrıyor heraldeetmez miyim herkese dua ediyorum. bende haftabasından beri zor tuttum kendimi test yapmamamk icin ama dun artk agrım devam edince dedim yap zaten 9. gun. insallah sizde pozitifi gorursunuz cunku cok var idrarda negatif gorup sonra tahlil gunu pozitif goren ama tabi insan umudunu da yitiriyor biliyorum o durumuakıntı konusundaysa evet asırı yogun ama ilaclar devam ederken adet olma durumu olmaz diye biliyorum ben
Tam amin dedim yazdıklarına ezan Allahu ekber dediHepimiz bir birimizden güç alıyoruzrabbim bizi görüyor inşallah yarabbiiiiiiiiiimmmm inşaallah hepimizi sevindir böyle hamile olalım böyle kucağımıza alalım bebişlerimiz rabbim herkesin kucağını doldursun
Merhaba benim de bugün 9. Günüm idrar testi yaptım iki çizgi var ama çok silik biri siz de öyle yazmışsınız baya silik miydiBenimde 2 ocakta 2 adet dondurulmus embriyo transferim oldu 7.gun yerlesme kanamasi oldugunu dusundugum bi kanama oldu doktora bilgi verme geregi duymadim 8.ve 9. gunler yani 10 ocak ve 11 ocakta kasiklarda agri batma arasi bi durum bacak ve belimde agri oldu. 2.transferimdi ilkinde de boyle durumlar olmamisti o yuzden idrar testi yaptim asiri koyu olmasa da cizgi gozuktu arkasindan kan tahlilimde sonuc 250 cikti yani 9 . gunde pozitifi gordum. Bu nedenleMaryoo01 umitlendirmek istemem ama bana pozitif gozuktu durumun o yuzden bu kadar ayrintili yazmak istedim. Insallah herkes bir an once pozitifleri gorur :))
Tam amin dedim yazdıklarına ezan Allahu ekber dedi
canım kalitesini bu kadar takma güzel düşün. Benim 3 kere transfer oldu 5 embriyom vardı. en kalitesini ilki taze transfer oldu tuttu ama kalbi durdu. ikincisinde ondan sonraki en kaliteli iki embriyo transfer edildi hiç tutmadı. daha sonra en sona en az kaliteli olanlar kalmıştı. tuttu şimdi 3 yaşında. ne kadar kaliteli onu bile takip etmedim bilmiyorum. Nasip yani tutma ihtimali en düşük olan hayata geldi. Rabbim en kısa zaman da hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin i.Amiiin inşallah
ben embriyomun kalitesini tam bilemiyorum aslında 4. Gün sonu 5. Başı dediler ama sanırım bu 5aa felan diyorlar ya o evreye geçemediği için böyle bi değerlendirme yapamıyorlarmış fotoğrafı felan vardı sanırım 4 hücreli yani anladığım kadarıyla belki de daha fazla bilemiyorum hiç sormadım sonradan netten baktım ilk oluştuğunda da açıkçası kafayı takmamak için sormamıştım. Laboratuvar a çok güveniyorum o yüzden önemsememiştim. Son gün embriyolog gelip transfer öncesi bilgi verdi felan ama detay sormak aklıma grlmedi bide daha ilk denemem acemiyim.
Yani Kısaca Nasıl bi embriyo çok anlayamadım inşallah pozitif sonuç görürüm, görürürz
Aslında ben kalitesini hiç önemsememiştim yani doktorlar benim bu aşamadaki embriyolar gibi embriyoların bile çok fazla canlı doğum olduğunu söylediler. Ben çok güveniyorum hastaneye. Embriyologlara halen daha öyle ama benim şöyle bi seçeneğim vardı. İlk tüp bebek deneyimim olduğu için 11 taneden 1 adet oluşunca bana yeniden toplanır muhtemelen dedi embriyolog bende doktorla görüştüm yani bunu vi deneyelim dediler Bende okey verdim tam net olarak kalite vs bilgim olmadığı ve tecrübesiz olduğum için.canım kalitesini bu kadar takma güzel düşün. Benim 3 kere transfer oldu 5 embriyom vardı. en kalitesini ilki taze transfer oldu tuttu ama kalbi durdu. ikincisinde ondan sonraki en kaliteli iki embriyo transfer edildi hiç tutmadı. daha sonra en sona en az kaliteli olanlar kalmıştı. tuttu şimdi 3 yaşında. ne kadar kaliteli onu bile takip etmedim bilmiyorum. Nasip yani tutma ihtimali en düşük olan hayata geldi. Rabbim en kısa zaman da hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin i.
evet asırı silik değildi ama kopkoyu de değildi ancak dikkatli bakınca gozukuyordu testte beklentimden yuksek cikti amaMerhaba benim de bugün 9. Günüm idrar testi yaptım iki çizgi var ama çok silik biri siz de öyle yazmışsınız baya silik miydi
Allah nasip ederse evet bakalım şimdilik henüz kontrol aşamasındayım sadece adetliyken gittim diğer kontrolüm haftayasende mı dogal sıklus transfer olcaksın canım,
bende aynı pazartesı ıkıncı kontrolum var..
amın canımmm ınsallaahhh,Allah nasip ederse evet bakalım şimdilik henüz kontrol aşamasındayım sadece adetlikten gittim diğer kontrolüm haftayaRabbim hepimizin işini rast getirsin.
ilk denemede bir tane koyuyorlar ya belki ondan öı dediler. Biz de yeniden tedaviye başladık 3 yumurta toplandı iki döllenmiş diğeri kötüymüş. Doktorum sizin dediğiniz şeyi önerdi galiba transfer olmadan önce vir kez daha yumurta toplama işlemi olacak havuz yöntemini yapacağız dddi. hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim aratmadan bir an önce nasip etsinAslında ben kalitesini hiç önemsememiştim yani doktorlar benim bu aşamadaki embriyolar gibi embriyoların bile çok fazla canlı doğum olduğunu söylediler. Ben çok güveniyorum hastaneye. Embriyologlara halen daha öyle ama benim şöyle bi seçeneğim vardı. İlk tüp bebek deneyimim olduğu için 11 taneden 1 adet oluşunca bana yeniden toplanır muhtemelen dedi embriyolog bende doktorla görüştüm yani bunu vi deneyelim dediler Bende okey verdim tam net olarak kalite vs bilgim olmadığı ve tecrübesiz olduğum için.
Ama takii son gün embriyolog ile yüz yüze daha net konuşunca aslında normalde herkeste aranan o blast aşamasına bile gelmememiş olduğunu öğrendim ve üzüldüm kafam da moralim de bozuldu. Yani bu durumda aslında ben doktordan şunu beklerdim beni tekrar yumurta toplama işkemi Yapıp en iyisi olursa onu nakletmek. Yani zaten ilk olduğu için ne tip bi hasta olduğum belli değil o aya mı özgü sorun yoksa gerçekten gelebildiği nokta o mu benim embriyoların onu anlamak adına. bi kez daha yumurta toplama işlemi yapılmasının gerekliliğini o zaman anladım ama iş işten geçti yani. Çok kötü durumda değildi ama nasip değil olmadı. Sadece beklentiler ve düşünceler yordu beni transfer sonrası son ana kadar herşey güzel giderken. Doktor halen daha bu durumda bi embriyoya şans vermekten yana olduğu için yaptırdıgını söylüyor Ama ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorm ama bence doğru değildi yapılan.
benim yaşımdan dolayı ve dediğiniz gibş ilk denemeden dolayı zaten 2 olmuyordu hoş olsa da dediğim gibi hiç yoktu embriyoilk denemede bir tane koyuyorlar ya belki ondan öı dediler. Biz de yeniden tedaviye başladık 3 yumurta toplandı iki döllenmiş diğeri kötüymüş. Doktorum sizin dediğiniz şeyi önerdi galiba transfer olmadan önce vir kez daha yumurta toplama işlemi olacak havuz yöntemini yapacağız dddi. hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim aratmadan bir an önce nasip etsin
dondurdugunuzda ayriyeten ucret odeneıyor muKalitesine çok takılmamak gerekiyor bence çünkü orta kalitede olup tutan da var iyi kalite olup tutmayan da. Stres yapma zaten kötü bir durum olsa doktor transfer yapmazdı :) benim 3. Dememe dondurulmuş transfer yaptık bu kez. İnşaAllah tutar hepimizinki
Test için erken kaçıncı gün embiriyosuyydu? kan tahlili net sonucu veriyor canım idrar testi ile moralini bozma inşallah hamilesindir bized3 test sonucunu paylaşırsın pazartesi bende kan vereceğim benimde erken gebelik testi negatif cıktı kan verip sonucu goreecgim inşallahMerhaba arkadaslar transferimin 7.ci günü ilk denemem tup bebek kaset test negatif çıktı moralim bozuldu pazartesi kan vercem inşallah olumlu olur isteyen herkese nasip etsin Allahim
Inşallah canım pozitif güzel sonuçlar görürüz Rabbim ol desin olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını güzel şekilde alırız Insalalh çok sağol iyiki varsınOlacak olacak öyle düşüncem neyi cagirirsan o gelir bu saatten sonra pozitif düşünüyoruz pozitif olacak Allah'ın izniyle
aminbenim yaşımdan dolayı ve dediğiniz gibş ilk denemeden dolayı zaten 2 olmuyordu hoş olsa da dediğim gibi hiç yoktu embriyoama ben gerçekten şey gibi düşünmüştüm hani 5. Gün diyip duruyorlar ya tmm dedim iyi yani demekki felan ama açıkçası bi anlamı yok 5. Gün olayının bir embriyo da hücre bölünme hızı ve sayısı önemli blast olması önemliymiş 4 hücreli bir embriyo da 5. Güne gider siz uygun koşulları verirseniz gidebiliyorsa gider ama o demek değil ki o embriyo kaliteli. Amacımız dışarda şansı arttırmaksa eğer buna dikkat etmemiz gerek ama ben çok bilgisizdim ve açıkçası çok didiklemek sorun çıkarır diye düşündüğümden araştırmadım ama hata etmişim.
Yani size önerilen şey çok doğru bence bi kere daha toplanır embriyolar oluşur sonra seçim yapılır çok daha emin adımlarla hareket edilir. Size de inşallah aratmadan tez vakitte nasip olur inşallah
Inşallah canım pozitif güzel sonuçlar görürüz Rabbim ol desin olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını güzel şekilde alırız Insalalh çok sağol iyiki varsın
Amin canım inşaallahInşallah canım pozitif güzel sonuçlar görürüz Rabbim ol desin olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını güzel şekilde alırız Insalalh çok sağol iyiki varsın
5.gun embriyosu inşallah sizinde olumlu olur pazartesiTest için erken kaçıncı gün embiriyosuyydu? kan tahlili net sonucu veriyor canım idrar testi ile moralini bozma inşallah hamilesindir bized3 test sonucunu paylaşırsın pazartesi bende kan vereceğim benimde erken gebelik testi negatif cıktı kan verip sonucu goreecgim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?