2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Daha önceki deneyimylerden bildiğimden üzülüyorum. İlaçları keseyim diyorum ama yine de kan tahliline kadar sabır edeyim diyorum çıkmayan candan umut kesilmezmiş bizde kan tahliline kadar umudumuzu canlı tutalım Yüce Rabbim bizi de sevindirsin! İnşallah hepimiz en kısa zamanda pozitifleri alırız sonra evlatlarımızı kucağımıza alırız

Aminn İnşallah! Sağolun Allah razı olsun. İnşallah bugün sizden pozitif müjdesini alırız

Hadi hayırlı sonuçlar olsun canım idrar testi yapma artık madem kan verdin. Moralini bozup durma bazen geç döllenme oluyor hemen idrarda çıkmıyo Insalalh pozitf güzel sonuç alırsın canım

Amin canım hayırlı güzel sonuçlar olsun benim pazartesi acaba hemşireyi arasam erkene cekmezlermi test günü yarın versem mesela hafta sonunu nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum kafayi sıyıracagim stresten adet sancısı gibi karn ağrısı var mahvetti beni psikoljikmen

Hepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
yaaa çok üzüldüm canım ya sen benim umudumdun oysaki şimdi benimde kendi adına umudum kırıldı hayırlısı olsun hakkımızda canım ne yapalım Rabbim böyle uygun gordu demekki inşallah sonraki denemen tutar ay çok duygulandım moralim psikoljim yerlerde

Erkene çekmezler az daha sabır, bu bekleyişin inşallah hayırlı sonuçlar la sevindirir seni o agrinda inşallah bebise yoralim o olsun bende şu ana kadar kaç kere test yapmıştım çoktan ama daha önce lerden moral bozukluğu yaşadığım için zor tutuyorum kendimi elimden gelse cumartesi bile gitmiycem eşim aradı şimdi akşama gidip test yapsak mi diye yok dedim iki gün kaldı az sabır dedim hayırlısıyla olsunda günün de öğrenim sıkıntı yok. O yüzden rabbim gönlümüzden hayırlı geçeni bize nasip eylesin kucağımıza versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…