İnşallah canım ,aminamiiinnnn inşallah bu sfer yavrun sımsıkı tutunsun sana,
maşallah ıkı embrıyo bırde ..
amiinnnn inşallaahhİnşallah canım ,aminevet iki embriyo inşallah hepimiz burada pozitif sonuçlar paylaşırız
Daha önceki deneyimylerden bildiğimden üzülüyorum. İlaçları keseyim diyorum ama yine de kan tahliline kadar sabır edeyim diyorumBnmde negatif cıktı idrar testi . En net sonucu kan tahlili veriyor o yüzden kan tahlili günü bekliyorum üzülme testte negatif çıkan kanda pozitif çıkan çok insan var moralini bozma ilaçlarını düzenli kullan kan tahlili gününü bekle
Aminn İnşallah! Sağolun Allah razı olsun. İnşallah bugün sizden pozitif müjdesini alırızYapmayin şunu artık piskolojim bozuldu, iyice benim de 9. Günüm cesaret edemiyorum yapmaya. Biliyorum zor süreç ama az daha sabır kendinizi niye strese sokuyorsunuz, rabbim hayra çevirsin inşallah geç tutunmada. Dolayı öyle çıkmıştır test zamanın da inşallah pozitif i görürsün canım
canım sen kan tahlili ver bence idrar testi net sonuç vermiyor negtaif görüp kanda pozitif gören çok kişi var senin kan tahlili günü ne zamandıBenim idrar testi yine negatif
Bu gün canım verdim sonuç bekliyorum iki saat sonra çıkacak dedilerC
canım sen kan tahlili ver bence idrar testi net sonuç vermiyor negtaif görüp kanda pozitif gören çok kişi var senin kan tahlili günü ne zamandı
Senin sonucun cıktı mi canım kan verdin mi haber et bizedeİnşallah canım ,aminevet iki embriyo inşallah hepimiz burada pozitif sonuçlar paylaşırız
İnşaallah hayırlı sonuçlar çıkar paylaşırsın pozitif sonucuBu gün canım verdim sonuç bekliyorum iki saat sonra çıkacak dediler
Benim cumartesi kan vermeye gidicem korkuyorum çok, rabbim hepimizin sonucunu olumlu çıkarsınSenin sonucun cıktı mi canım kan verdin mi haber et bizede
Hepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
Amin canım hayırlı güzel sonuçlar olsun benim pazartesi acaba hemşireyi arasam erkene cekmezlermi test günü yarın versem mesela hafta sonunu nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum kafayi sıyıracagim stresten adet sancısı gibi karn ağrısı var mahvetti beni psikoljikmen
Hepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
Amin canım . Rabbim senin yüzünü güldürsünİnşaAllah sizlerin pozitif olur
Bişey sorucam canım sende belirtiler neydiHepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?