Kasım ayındaki taze transferim kimyasal olmuştu bu ay dondurulmuş embriyolar ile devam edeceğiz.Sürece dün başladık bakalım artıkİlk denemesi taze olup negatif sonuç olan bu ay dondurulmuş transfer deneyen var mı kızlar ???
ödeniyor ben 4.250 ödedim 1 sene içindondurdugunuzda ayriyeten ucret odeneıyor mu
Sen üzülme kuzum ancak kendime gelebildim. Herkesin aynı olmaz kimseyle kıyaslama kendini moralini yüksek tut olacak inşaAllahyaaa çok üzüldüm canım ya sen benim umudumdun oysaki şimdi benimde kendi adına umudum kırıldı hayırlısı olsun hakkımızda canım ne yapalım Rabbim böyle uygun gordu demekki inşallah sonraki denemen tutar ay çok duygulandım moralim psikoljim yerlerde
Ben belirti aramadım canım. Ama ara sıra kasıklarımda iğne batması oldu o da ilaçlardan diye düşünüyorumBişey sorucam canım sende belirtiler neydi
İnşaAllah pozitiftir sizlerin canım Rabbim hepinize pozitif görmeyi nasip etsin İnşaAllahHadi yaaaçok geçmiş olsun! İnşallah hemen ardından kendiliğinden hamile kalır bebeğini kucağına alırsın büyük ihtimalle benim de negatiftir İnşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz
Ben de de okadari varBen belirti aramadım canım. Ama ara sıra kasıklarımda iğne batması oldu o da ilaçlardan diye düşünüyorum
öncelikle geçmiş olsun. Sizinle beraberdik hemen hemen benimde negatif sonucum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim tez vakitte aratmadan hepimize nasip ederHepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
Inşallah canım Rabbim tez vakit hayırlı evlatlar nasip eylesin. Dua ni eksik etme iple cekiyorum pazartesi stresten yedim kendimiSen üzülme kuzum ancak kendime gelebildim. Herkesin aynı olmaz kimseyle kıyaslama kendini moralini yüksek tut olacak inşaAllah
İnşaAllah pozitif olur sonucunöncelikle geçmiş olsun. Sizinle beraberdik hemen hemen benimde negatif sonucum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim tez vakitte aratmadan hepimize nasip eder
Kendini kimseyle kıyaslama canım. Rabbim nasip eder olur İnşaAllahBen de de okadari varne bilim ya onca heyecandan sonra gelen olumsuzluk benim zoruma gidiyor çünkü benim ilk veya 2 ve 3 denemem değil bu 7 . Cı rabbim yardım etsin hepimize
Maalesf benimde kan sonucum negatif dün belli olmuştu nasip değilmiş vakti değilmiş daha demekkiİnşaAllah pozitif olur sonucun
Ben çok ağladım bu gün açıldım biraz çok şükür Rabbim senin de gönlüne ferahlık versin İnşaAllah tez zamanda kucaklarımız dolar İnşaAllahMaalesf benimde kan sonucum negatif dün belli olmuştu nasip değilmiş vakti değilmiş daha demekki
İnşallah ne diyeyim aynı belirtielr olup negatif sonuçla karşılaşınca benimki de aynı nasıl pozitif olacakKendini kimseyle kıyaslama canım. Rabbim nasip eder olur İnşaAllah
Şöyle ki iğne batması aynı zamanda gebelik belirtisi de olabilir yani pozitif olabilirİnşallah ne diyeyim aynı belirtielr olup negatif sonuçla karşılaşınca benimki de aynı nasıl pozitif olacak
Bilmiyorum ama çok korkmaya başladım senden sonra ama inşaallah dediğin gibidirŞöyle ki iğne batması aynı zamanda gebelik belirtisi de olabilir yani pozitif olabilir
Sizde yeni bir doktor arayışına mı geçtiniz istanbulda mıydınız. ?Aranızda Serdar Koç’a giden var mı kızlar?
Evet benAranızda Serdar Koç’a giden var mı kızlar?
Siz nerde oturuyorsunuz İstanbul'da misin canım. Medikal Park serdar koç ben donduruluslarimi götürmüştüm onda yaptım oladiEvet ben
Aranızda Serdar Koç’a giden var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?