Amin canım Allah razı olsun valla beklemesi çok zor gubler geçmiyor bu adet ağrısı gibi sancı oldukça dahada korkuyorum. Bacaklarıma kadar ağrıyo dün gece de yatamadim bacaklarim gerildi kramp gibi sızladı. çeşme suyu gibi akıntım var adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum bildiğin su. Iyiye mi yorayim kötüye mi yorayim bilemedim diğer transferlerim taze olmuştu bu donmuş embiriyo acaba ondan mi bu defa böyle farklı oldu yoksa tuttu mu diye dusunmekten kafayi yememe ramak kaldıErkene çekmezler az daha sabır, bu bekleyişin inşallah hayırlı sonuçlar la sevindirir seni o agrinda inşallah bebise yoralim o olsun bende şu ana kadar kaç kere test yapmıştım çoktan ama daha önce lerden moral bozukluğu yaşadığım için zor tutuyorum kendimi elimden gelse cumartesi bile gitmiycem eşim aradı şimdi akşama gidip test yapsak mi diye yok dedim iki gün kaldı az sabır dedim hayırlısıyla olsunda günün de öğrenim sıkıntı yok. O yüzden rabbim gönlümüzden hayırlı geçeni bize nasip eylesin kucağımıza versin
Allah razı olsun canım sağol üzülme inanıyorum ki birgün Bizde anne olacağız o duyguyu yaşayacağızİnşaAllah sizlerin pozitif olur
İyi düşünelim iyi olsun. Ama bende sen gibiyim düşünmekten kafayı yiycem o bacak ağrısı bendede var ama öyle çok agrimiyor sızı var sadece ben de de akıntı fazla yok azAmin canım Allah razı olsun valla beklemesi çok zor gubler geçmiyor bu adet ağrısı gibi sancı oldukça dahada korkuyorum. Bacaklarıma kadar ağrıyo dün gece de yatamadim bacaklarim gerildi kramp gibi sızladı. çeşme suyu gibi akıntım var adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum bildiğin su. Iyiye mi yorayim kötüye mi yorayim bilemedim diğer transferlerim taze olmuştu bu donmuş embiriyo acaba ondan mi bu defa böyle farklı oldu yoksa tuttu mu diye dusunmekten kafayi yememe ramak kaldı
Bu arada kendini sakın kasma sabahları benim de bacaklarım kasılıyor bacağımı sikiyorum ama karnımı germemeye calisiyorumAmin canım Allah razı olsun valla beklemesi çok zor gubler geçmiyor bu adet ağrısı gibi sancı oldukça dahada korkuyorum. Bacaklarıma kadar ağrıyo dün gece de yatamadim bacaklarim gerildi kramp gibi sızladı. çeşme suyu gibi akıntım var adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum bildiğin su. Iyiye mi yorayim kötüye mi yorayim bilemedim diğer transferlerim taze olmuştu bu donmuş embiriyo acaba ondan mi bu defa böyle farklı oldu yoksa tuttu mu diye dusunmekten kafayi yememe ramak kaldı
Hiç bilmiyorum canım progestan i sormak aklıma gelmedi onu söylüyorlar mi ben transfer e gitmeden 5 gün önce muayeneye gittim kan verdim değerlerin güzel 5 gün sonra tranfer yapabiliriz dedi alttan muayenede ben rahim kalinligimi merak ediyordum onu sordum hep 13/14 le giriyordum bu sefer 11 dedi 5 gün öncesinden suan hafta sonunu bekliyorum beta testi icinkızlar transfer önce progestoron kaç olmalı bilen var mı yada sizin kaç çıktı yarın transferim var
Hadi yaaaHepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
Aynen canım vallahi aklım beynim karmakarisik birde bu su gibi akıntı başladı şimdide buna kafayı yoruyorum progestan fitil mi yapıyor acaba . Ilacların etkiside olabilir ama inşallah şu yaşadığımız hamilelik belirtisidir kafamin içi bi ton ağır gibi hissediyorumİyi düşünelim iyi olsun. Ama bende sen gibiyim düşünmekten kafayı yiycem o bacak ağrısı bendede var ama öyle çok agrimiyor sızı var sadece ben de de akıntı fazla yok azsevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum az önce sağ göğsüme iğne batmalari oldu hergun biraz basım ağrıyor ama ben ne bekliyorum ne belirti bekliyorum bilmiyorum belirti olması mi iyi olmaması mi anlam veremedim. Goguslerimde öyle çok hassasiyet yok ama baya dolgun bunu hormon ilaçları da yapabilir anlayacağın seni nasıl teselli edeyim ben senden beterin her gün ağlıyorum acaba tutmadı mi diye yine de test yapmıyorum korkuyorum
Valla canım uykuda kasiyorum kendimi hatta gerildıgimde oluyor uyanınca duruma müdahale ediyorum ama genelde gerilirken buluyorum kendimi . Sanırım gerilmek esnemek iyi değil embiriyoya ama elimde değil uykuda oluyor malesef gerilirken buluyorum kendimiBu arada kendini sakın kasma sabahları benim de bacaklarım kasılıyor bacağımı sikiyorum ama karnımı germemeye calisiyorum
İnşallah gebelik belirtileridir , erken belirtilerden biri de yoğun vajinal akıntı diyorlar, hadi hayırlısı diyelim hayırlısı olsun inşaallahAynen canım vallahi aklım beynim karmakarisik birde bu su gibi akıntı başladı şimdide buna kafayı yoruyorum progestan fitil mi yapıyor acaba . Ilacların etkiside olabilir ama inşallah şu yaşadığımız hamilelik belirtisidir kafamin içi bi ton ağır gibi hissediyorumbende çok duggusalm herşeye zır ağlıyorum haftasonu da adet günün adetine yakında böyle duygusal olurum yüzümde sivilce çıkar ayaklarım buz olur karnım sancı yapar göğüslerim hassaslaşir endişem tavan
Bilmiyorum canım inan hiç sormam degerlerimi sadece kullanacağım ilaçları detaylı sorarım e nabizdan baktım şimdi progestan sonuca 0.68 miş en son . Benim hiç ilgimi çekmez hormon sonuçları zaten anlamamda pek. Doktor hemşire ne derse onu uygularım ilaçlarımı iyi anlar dinlerim o kadar yeterince stres ol iyi zaten birde kan degerlrini takip etmek istesem kafayı yerim heraldekızlar transfer önce progestoron kaç olmalı bilen var mı yada sizin kaç çıktı yarın transferim var
Gerilmeyi duydum da esnemenin iyi olmadığını duymadım ilk defa duyuyorum, her halde biz hep en kötüsünü düşünüyoruz, hiç olumlu düşünmüyoruz korktuğumuz içinValla canım uykuda kasiyorum kendimi hatta gerildıgimde oluyor uyanınca duruma müdahale ediyorum ama genelde gerilirken buluyorum kendimi . Sanırım gerilmek esnemek iyi değil embiriyoya ama elimde değil uykuda oluyor malesef gerilirken buluyorum kendimi
Insalalh canım çok dua et bana ve hepimize. valla bildigin sıcak çeşme suyu. adet sanıp lavaboya her girmemde şükür ederek çıkıyorum adet kanı değilmiş diye . kötü bişey olmasında . Progeston fitil de yapıyor olabilir canım gün de 3 kez kullanıyorum ben.İnşallah gebelik belirtileridir , erken belirtilerden biri de yoğun vajinal akıntı diyorlar, hadi hayırlısı diyelim hayırlısı olsun inşaallah
evet progestan da akinti yapiyor emilim olmayan kismini atiyor galiba bende 3 kez kullaniyorum fitil olarakInsalalh canım çok dua et bana ve hepimize. valla bildigin sıcak çeşme suyu. adet sanıp lavaboya her girmemde şükür ederek çıkıyorum adet kanı değilmiş diye . kötü bişey olmasında . Progeston fitil de yapıyor olabilir canım gün de 3 kez kullanıyorum ben.
Vücudun esnemesinden bahsediyirum hani geriliyosun vücudumu esnetiyosun ya ondan bahsediyorum canım normal uykun gelir esnersin o değil yaniGerilmeyi duydum da esnemenin iyi olmadığını duymadım ilk defa duyuyorum, her halde biz hep en kötüsünü düşünüyoruz, hiç olumlu düşünmüyoruz korktuğumuz içinrabbim büyük inşaallah korkularımız ı sevince çıkarsın
Sizdede çeşme suyu gibimi geliyor iç çamaşır degismekten usandm birde endişe ediyorum borden öyle gelince eyvah adet oldum galiba diyorum o korku yetiyor banaevet progestan da akinti yapiyor emilim olmayan kismini atiyor galiba bende 3 kez kullaniyorum fitil olarak
Inşallah canım Allah razı olsun valla icime su serptin. Ama benim erken gebelik testi negatif cıktı şimdi kan tahlili gününü bekliyorum . Daha önce taze transfer oldu hiç belirti falan bilmedim ama bunda adet olacak gibi agrim çeşmesuyu gibi akıntım var ayaklarım buz transferden beri hiç ısınmadı ayaklarım su torbası olmasa ne yapardım bilmiyorum sizinde hayırlı olsun bebeğinz vallahi böyle hamilelik haberi okudukça umut oluyor insana sağlıkla kucağına al duanda bizi dr unutma hamilenin duası hastanın duası yolcunun duası birde anne baba duası demişlerBenimde 2 ocakta 2 adet dondurulmus embriyo transferim oldu 7.gun yerlesme kanamasi oldugunu dusundugum bi kanama oldu doktora bilgi verme geregi duymadim 8.ve 9. gunler yani 10 ocak ve 11 ocakta kasiklarda agri batma arasi bi durum bacak ve belimde agri oldu. 2.transferimdi ilkinde de boyle durumlar olmamisti o yuzden idrar testi yaptim asiri koyu olmasa da cizgi gozuktu arkasindan kan tahlilimde sonuc 250 cikti yani 9 . gunde pozitifi gordum. Bu nedenleMaryoo01 umitlendirmek istemem ama bana pozitif gozuktu durumun o yuzden bu kadar ayrintili yazmak istedim. Insallah herkes bir an once pozitifleri gorur :))
Ben de test yapsaydım belki benimde negatif gorunecekti cesaret edipte yapmadım bende buradaki arkadaşlardan umut alıyorum negatif sonuç giruncede korkuyorum oyuzden size sürekli test yapmayın diyorum. İnşallah pozitifi gorucen ben inanıyorumVücudun esnemesinden bahsediyirum hani geriliyosun vücudumu esnetiyosun ya ondan bahsediyorum canım normal uykun gelir esnersin o değil yanievet valla ben olumlu dusunemiyorum mavimasal umudumdu ona 2 adet üçüncü gün embriyosu verildi onun tumadi testlerde negatifti benimde idrar testi negatif benimkide üçüncü gün embriyosu onunki pozitif olsaydı umudum yeşerecekti . Amin canım Rabbim endişelerimizi müjdelerle gidersin inşallah
etmez miyim herkese dua ediyorum. bende haftabasından beri zor tuttum kendimi test yapmamamk icin ama dun artk agrım devam edince dedim yap zaten 9. gun. insallah sizde pozitifi gorursunuz cunku cok var idrarda negatif gorup sonra tahlil gunu pozitif goren ama tabi insan umudunu da yitiriyor biliyorum o durumuInşallah canım Allah razı olsun valla icime su serptin. Ama benim erken gebelik testi negatif cıktı şimdi kan tahlili gününü bekliyorum . Daha önce taze transfer oldu hiç belirti falan bilmedim ama bunda adet olacak gibi agrim çeşmesuyu gibi akıntım var ayaklarım buz transferden beri hiç ısınmadı ayaklarım su torbası olmasa ne yapardım bilmiyorum sizinde hayırlı olsun bebeğinz vallahi böyle hamilelik haberi okudukça umut oluyor insana sağlıkla kucağına al duanda bizi dr unutma hamilenin duası hastanın duası yolcunun duası birde anne baba duası demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?