Ben spora başladım kızlar yavaş yavaş yürümeye ama çatı ağrıma hiç bişey iyi gelmiyor sanki karnımda bu kadar oldu kilo artışı sanki hızlanıcak gb iştahım çok açık ama epey büyüdü bu tosuncuklar
Ben gerçekten kör olsam da söylemezdim ama akımları o kadar bozuldu ki bana anne karnında çlecek artık dediler, bende doğurdum. Ama Şuan çok çok daha iyiyim. Malesef kan sulandırıcı aldığım için genel Anestesi ile uyudum ve gerçekten sezeryan zor bişey. Ama doğumun her türlüsü güzel elhamdülillah çünkü ayrı olsam da yavruma kavuştum. Bundan sonrası için rabbime hem canım kızım hemde sizin bebekleriniz için dua edeceğim. Allah bizi en kısa zamanda sapasağlam evlatlarımıza kavustursun
Öncelikle çok geçmiş olsun. Preeklamsi ile 22. Haftada tanışan biri olarak söylüyorum ki, tansiyon normal olsa bile en önemli olan durum önce sizin sonra bebeğinizin sağlığı olarak geçiyor. Biz anne olarak bebek odaklı düşünüyoruz ama bizim semptomlarımız da takipte çok mühim. Tansiyonunuz 130/90 ı geçtiğinde tisk başlıyor fakat 160/100 den önce kritik karar verilmiyor. Benim naçizane önerim (8 hafta hastanede 6 tane alfamed ile yattım) evde kendinizi çok iyi takip etmeniz, aklınızda en ufak bir soru işareti olduğunda hekiminize gitmeniz ve olası doğuma karşılık 3. Basamak yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane bulmanız. Mesela kendi adıma Proteinürim olmadı tansiyonum normaldi ama akım bozuldu ve bunu 3 günde bir Usg ye girmesem farkedemezdik. Bebek için her geçen gün kıymetli. Panik olmadan stres yapmadan sıkı bir şekilde takip etmek gerekiyor zamanında doğum yapmanızı temenni ediyorum.
Sserabeyaz
kuzum cok üzüldüm acini paylaşıyorum. Bizde cok inanmistik ne dersek diyelim biliyorum hafiflemeyecek güzel Melissa senin kızın bu gerçeği de hicbir sey değiştiremez. Umarim guzel haberler alirsin bizim elimizin dilimizin yetmediği bir yer var ordayız.
kirmizipatiklikiz
sana d gecmis olsun ben magnezyum sitrat kullaniyorum ama sürekli yattığım icin sanirim yeterli olmuyor kabizlik icin son bir aydir bende cok fazla kabizlik yaşıyorum. Senin icin sorun olmuyorsa hareket et hareketin yerini hicbir sey tutmuyor. Kabizlik sebebiyle karbonhidratı bırakıp surekli sebze yemekleriyle beslenmeme rağmen yol kat edemedim. Doktor bana duphalac şurup yazdi artik iki gün cikamazsam üçüncü gün iciyorum.
Gece kalkip bir corba kasigi zeytinyağı iciyorum. Salatada yemekte yediğim kar etmiyor. Ac karna olacak. Pekmezde iyi geliyormus gün icinde tuketebilirsin. Geceden iki kayisiyi az suya koyup bekletiyorum sabah ilk kahvaltimi bununla yapiyorum. Bazen yeterli geliyor. Yetmezse şurup aliyorum.
Ben spora başladım kızlar yavaş yavaş yürümeye ama çatı ağrıma hiç bişey iyi gelmiyor sanki karnımda bu kadar oldu kilo artışı sanki hızlanıcak gb iştahım çok açık ama epey büyüdü bu tosuncuklar
Gecengun bir. Nişana. Katıldık resim çekindik ben bile kendimi tanıyamadım bu benmiyim diye resmi yaklastirdim ağız burun yanaklar gidiklar göbek omuzlar popo daha sayamadigim bütün organlarım evrim geçirmiş